Mamici ce asteapta al doilea copil (6)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna fetele noi suntem bine am intrat sa va salutam si sa va uram sarcini usoare . inca mai asteptam pozele de la botez inca nu m-i le-a adus
o zi buna va doresc

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria

Andrei cu familia

FILMULET CU ANDREI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Ia uite unde vine inspiratia Ada, comparatia ta ma face sa te "provoc" e adevarat ca la prima mi-era teama, eram radioasa de parca eram prima femeie insarcinata din lume, dar acum, a doua are farmecul ei, imi pare ca pot sa savurez altfel burtica si miscarile bebelinei
Parca e un fel de renastere - chiar daca sunt alte simptome, pentru ca pur si simplu e altfel.

Ma intrebam zilele trecute cum am sa iubesc doi copii - cand il purtam pe Paul in burtica ma intrebam cum am sa-mi iubesc copilul, acuma am din nou o provocare - cum am sa iubesc doi copii?
Cum am sa-i iubesc pentru ca precis vor fi foarte diferiti?

Si intrebarea asta mi-a adus un zambet pe buze, de care nu pot scapa de 2 zile

PS ce "mushi" m-am facut iarasi.... [;0]...

Oana 25+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Buna, fetele,

ieri v-am scris dar mi-a cazut netul si nu s-a inregistrat.
suntem bine, in concediu medical, astaptam sa vina barza.
Oana, si eu imi faca aceeasi intrebare, cum o sa fie??

http://picasaweb.google.com/ONYXG1998/ONYX02

Pupik de la Onyx si Vlad

32+ Alexandra Maria si mami de Vlad Gabriel James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Ada_S, ai dreptate, acum e mai putin stres, mai putine intrebari, mai multa liniste dar are dreptate si OanaRusu cand spune ca e minunat, parca poti savura mai profund totul fara marele necunoscut de la prima sarcina. Si eu ma uit la Stefan si ma intreb daca mai e loc pentru inca o iubire in sufletul meu. Stiu ca va fi loc dar... mi-e greu parca sa imi imaginez.
Mess4u2000, ma bucur ca totul e ok la amnio! Despre ciorapi... nu stiu ce sa-ti spun, cauta la magazinele care au articole pentru gravide si pe net, eventual la quelle. Nu stiu daca este in Bucuresti H&M sau C&A dara daca sunt atunci ar trebui sa gasesti.
Danybv, cum mai e la voi? cresteti? Cum se inteleg fratiorii? Cum e viata in 4? Mai povesteste-ne si noua sa stim ce ne asteapta.

Eu am fost dimineata la control: cantarit, urina, rezultate de la ultimele analize. Rezultatele de la triplul test, partea de sange sunt ok, nu se recomanda amniocenteza. Hemoglobina e ok, la fel si urina. Am luat un kg de la inceputul sarcinii. Deci cam totul e ok. Mi-a facut programare peste 6 sapt. pt. 3D morfologic. Oricum o sa mai merg si peste 4 sapt. la controlul obisnuit. Am uitat sa intreb daca peste 4 sapt va fi si eco sau doar control de rutina. Sunt curioasa bineinteles sa aflu care-i sexul. Zilnic mi se pare ca parca simt ca misca dar niciodata nu sunt sigura daca realmente e bebe sau vreun intestin suparat. N-as fi crezut ca nu voi recunoaste din prima senzatia ca doar e a doua sarcina dar... tot nesigura sunt si voi fi pana cand nu va misca mai ferm sa pricep si eu. Ce sa va mai spun altceva... Stefan e ok, noi la fel, mergem mai departe.
Va pup pe toate si va urez babe usoare!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
14+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Eu vroiam sa spun ca la prima sarcina aveam 10 000 de intrebari acum am doar 1 000. Normal ca sunt fericita si ca savurez si aceste momente, chiar imi place sa fiu graviduta. La faptul cum ii voi iubii pe amandoi nu m-am gandit deloc pana acum, adica stiu ca o sa ii iubesc la fel de mult pe toti trei baietii mei, am zis 3 pt ca il adaug si pe sot caci il iubesc enorm de mult.
La prima sarcina era emotia din momentul intalnirii, cum o sa il tin in brate fara sa il rup?oare o sa stiu sa ii pun scutecul?oare o sa pot sa ii fac baita?cum o sa alaptez?oare cum arata sanii care alapteaza?etc.
Si reactia familiei era alta la primul copil.Toata lumea era in culmea extazului, primeam telefoane saptamanal ca sa le pove ce noutati am, acum ca au deja o jucarie(pe Alvin)nu mai e chiar asa mare branza pt ei.

Ce e diferit de data asta e faptul ca dupa ce voi naste va trebui sa fac fata la doi copii, dar nu vreau sa ma gandesc dinainte de frica sa nu ma descurajez, pe de alta parte vad ca vela si danybv se descurca foarte bine asa ca sper ca o sa ne descurcam si noi.

Ada 18+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut burtici!!
Iaca si eu imi fac aparitia si va urez( cu ceva intarziere e drept) o primavara frumoasa cu mult soare si brate de flori!!

Am fost si noi ieri la control si de acum inainte vom merge la fiecare doua saptamani si partea care mi-a bagat deja un morcovel undeva: au spus ca imi fac programarea pentru cezariana undeva in saptamana 28 aprilie - 2 mai, ( eu am zis ca prefer 1 mai) ramane sa confirme cu spitalul!! BRRRRR pe de o parte ma bucur ca o sa o cunoastem in sfarsit pe bebelina jucausa din burtica pe de alta parte ma ia frica: frica de operatie, de cum o sa fie, de perioada de recuperare de dupa, daca o sa fie bebe bine sanatoasa si mai apoi ( si asta nu in ultimul rand si a propos de ce discutati si voi) frica de cum o sa reactioneze Sofia. Cum o sa ma impart si o sa le pot iubi la fel, sau ma rog in mod egal? Am momente in care sunt sigura ca o sa fiu la inaltime si apoi mai sunt acele momente in care ma apuca panica.
Halal mamica, nu!? Fricoasa ca un iepure.

Cami 30+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Salutare!
Am avut o noapte de insomniaci, Dragos a facut febra si pana i-a scazut s-a tot foit in pat si toti ne-am trezit dimineata buimaci si cu "fundu-n sus"!
Dintre alea 1000 de intrebari ale Adei ce-a care ma framanta cel mai tare e cum va reactiona Dragos cand vom veni cu bebelusul acasa!Ma tot intrab oare ce va fi?...deocamdata sunt la procent de 50% ca-i fetita sau baiat (asta dupa presimtirile mele, ca-i prea devreme altfel)
Da, la prima sarcina ma sunau ce faci, cum te simti, acum...ce face Dragos?
M-a deranjat o chestie...socrii faceau planuri ca-l vor lua pe Dragos, va dati seama ca am sarit ca arsa si le-am taiat tot elanul cu o singura fraza "fiecare face ce vrea si isi creste copii cum vrea, dar eu nu am sa-mi despart copii niciodata" Au intors-o ca de fapt...., ca stai...., ca noi....In fine, am inteles exact ce am vrut eu!
Va pup pe toate, sa nu scape nimeni!

http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png [Dragos]
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Asa.. acum sa conspectam putinel din urma:

Oana multumim frumos pentru felicitare si dulce frumuselului!! A si "kiss-kiss" special de la Soficu pentru "baby Po" ( atat putem sa zicem deocamdata.) Sper ca a iesit dintisorul buclucas si sunteti ok acum.

Claudia mi s-a parut grozav Stefan al tau cu "nein, Stefan!" Faine si pozele, m-a distrat cum statea cu limbuta in coltul gurii, asa concentrat la joaca!!

Ada_s da de unde sa treaca contractiile, se intetesc.. macar nu dor foarte tare.

Mess4u2000 bine ca ai scapat de amniocenteza.Tinem pumnii sa primesti inapoi rezultate foarte bune!!

Uff.. gata cu pauza s-a trezit Sofia si vrea sa ne jucam - ieri ne-a pus sa intram cu ea in magazinul de jucarii si n-am plecat de acolo fara vreo doua trei ghidusii!! si acum sufar si macan si behai...intelegeti voi.

Va pe toate si numai bine!!

Cami 30+ & Sofia - 8 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

fetele , noi va uram noapte buna si vise placute , mamicile insarcinate sa se gandeasca numai la lucruri bune , aveti grija de voi si ne reauzim maine dimineata . Somn usor !!!
am pus pozele de la botez - asa cum v-am promis .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze - Botez Maria
Poze Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrajitoarea spune:

as vrea sa mainscriu si eu dpn 02.11.2008,primul e andrei 19.10.2006.mersi.

diana,mama lui andrei

Mergi la inceput