Mamici ce asteapta al doilea copil (6)
Raspunsuri - Pagina 20
MissJJ spune:
Buna fetele!
Si eu citesc am zis azi ca poate reusesc sa stau sa citesc tot din urma dar m-am bagat in buacatrie cu totul si deci iar nu am apucat sa stau prea mult pe net.
M-am pus pe facut ciorbitza de perisoare niste chiftelutze cu sos si piure si niste sos de bolognese pt maine si nu va zic cum arata bucataria mea.
Mai am putin si termin si cu mancarurile dar macar maine ma pot odihni cat de cat ca papa e gata.
Ana ma bucur sa aud ca esti bine si ca bebe e tare miscaretz. bafta maine la eco. fain ca s-a obisnuit Stefan cu ideea de fratior. Si pe mine de acuma incepe sa ma doara spatele mai ales in zile ca azi cand stau mult in picioare si ma aplec si ma invart de nebuna cu treaba. Da nu mai e mult si ne tinem comorile in brate si trec si toate durerile.
Claudia spor la cumparaturi.
Onyx uff saracutze de tine ce mai tragi si tu da lasa ca mai ai putintel si scapi de probleme, ma bucur ca bebe e activ si tinem pumnii sa fie bine si sa treaca mai repede perioada asta mai grelutza.
Oana sper ca te-a mai lasat raceala.
Ada
. Cand mai mergi la eco?
Diana ma bucur ca nu mai sangerezi.
Sper sa nu mai ai pb si sa fie mai usor de acuma.
Iulia tu cum mai esti cu greturile? Te simti mai bine?
Cami da greu cu ideile de cadouri si noi avem pb din astea. De ex ma gandesc ca ii poti lua o casutza din aia de pus in gradina daca aveti spatiu sau o bucatarioara cu de toate sau o casutza pt interior cum e www.elc.co.uk/toy-42964" target="_blank">asta, noi cam asa ceva am zis ca o sa ii luam de ziua ei de 2 ani ca va fi tot in vara. Si observ ca ma imita cu gatitul si etc asa ca incercam sa vedem. A mea are atv-ul asta da inca nu e convinsa de el asa ca am zis ca mai asteptam cu tricicleta.
Dany, Mariana 
Vela tu ce faci esti ok?
Uff mai vroiam sa scriu da tre sa merg sa dau papa la fata intru mai tarziu daca reusesc.
----------------------------------------------------
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
Ada_S spune:
onyxg, nu mai este asa mult..........imi pare rau ca trebuie sa iei si insulina dar o sa treaca cumva saptamanile astea, daca te consoleaza cumva sa sti ca si eu fac regim, nu chiar asa drastic adica mananc mai mult legume si fructe crude dar mai mananc si cate un pic de peste prajit sau orez, pana acum am reusit sa dau jos 3 kg asa ca ma incadrez in limitele normale.....problema e ca am ramas cu un plus de 8 kg de la prima sarcina pe care nu o sa le pot da jos decat dupa ce voi naste, acum ma straduiesc sa nu pun foarte mult pe mine.
ClaudiaH, vad ca si voi faceti ca si noi cu decalotarea si eu cred ca e bine asa.
Ana-a, ma bucur ca sunteti bine, sa ne pove maine dupa ce vi de la eco. In legatura cu decalotarea nu prea pot sa iti dau sfaturi deoarece nici eu nu stiu sigur cum e mai bine. Eu iti propun sa te documentezi si sa alegi tu cum consideri ca e mai bine deoarece parerile sunt impartite. La noi medicul de familie ne-a zis ca trebuie sa se decaloteze pana la varsta de 2 ani si ca trebuie sa il ajutam......sa ii miscam pielicica de pe penis cand face baie si incet incet fara sa il doara trebuie trasa in jos pielicica si curatat sub iar daca e rosu sa dam cu tetraciclina, toata operatiunea asta in luni de zile nu asa de la o zi la alta. Marturisesc ca la inceput nu am dat prea mare importanta apoi cand am avut mai mult timp am inceput sa caut pe net parerile medicilor, a mamicilor, etc. si am ales sa facem cum ne-a zis medicul de familie cu toate ca unii medici sunt total impotriva. Marea majoritate a medicilor(din cate am citit eu pe net)sunt de parere ca trebuie decalotat, altii sustin ca ii dezvirginezi prematur.
Pe site-ul ce l-am pus mai sus e mai mult vorba de circumcizie dar si de decalotare, fotografiile sunt cu copii si barbati circumcisi, dar mi-a placut ca explica de ce nu trebuie decalotat, asta asa ca sa imi fac o parere.
Si inca odata spun ca e grea "meseria" de mama, mai ales cand trebuie sa luam decizii unde parerile sunt impartite. De ce nu pot fi toate exacte asa ca la matematica sa nu mai avem temeri?
Fug ca mergem la cumparaturi si familia sta dupa mine.Multi multi pupici la toate mamicutele

.........fara numar, fara numar, fara numar........
Ada
20+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
julax spune:
Mada
ca intrebi de noi.Sunt mai bine cu greturile,se raresc de la o zi la alta,sanii nu mai sunt asa sensibili,deci e mai bine.De fapt azi am intrat oficial in saptamana 12.
Frumoasa casuta pentru printzesa...Vreau si eu...s-a primesc cadou![]()
esti supertare cum ai timp sa gatesti atatea bunatati
Onyx,cuma adica de doare burta ?C asi pe mine ma inteapa uneori in dreapta cand ma intorc de pe o parte pe alta(mi s-a intamplat aseara de ex),dar dr.a zis ca e probabil din cauza ca m-am intors brusc.eu incerc sa ma intorc usor,dar cine stie?
ana,
sa rezisti in continuare.abia astept sa fie si bebe din burtica mea jucaus
claudia,spor la cumparaturi!
Diana,cum a fost la eco?Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
OanaRusu spune:
Poftiti la capitol nou 

Oana
27+, mamica de
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
khrisu spune:
Ada S am citit acu ce ai scris despre decalotarea baieteilor. Dupa cum reiese din informatiile date decalotarea nu e necesara. Iar soacra ta are dreptate. Chestia aia alba (se numeste smegma) de care se tot sperie mamele e o secretie perfect normala antimicrobiana care apara organismul de microbi, in consecinta este gresit s-o indepartam de acolo pentru ca facem mai mult rau. Nu prea inteleg de ce isi dezvirgineaza mamele baieteii(suna dur dar exact asta fac). Ar trebui din exces de igiena sa umblam si in vaginul fetitelor ca sa curatam acolo bine si eventual sa rupem si himenul.
Eu personal la indicatia pediatrei am incercat ceva gen decalotare..dar am renuntat imediat pentru ca nu mi s-a parut ca fac bine sa umblu acolo..natura stie mai bine cum a contruit organele genitale. N-am vazut nici o maimutzica sa-si decaloteze puiul
. Si cand am googalit un pic am dat peste informatii destul de utile si de bun simt.
mai multe informatii gasiti aici
despre smegma -asa zisa murdarie www.circumcizia.org/smegma.html" target="_blank">http://www.circumcizia.org/smegma.html
Decalotare si fimoza
www.circumcizia.org/fimoza.html" target="_blank">http://www.circumcizia.org/fimoza.html
www.circumcizia.org/decalotarea.html" target="_blank">http://www.circumcizia.org/decalotarea.html
KHRISU
10+, mamik de baietel (21 ian 2007)