Mamici ce asteapta al doilea copil (6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Offf... fac ce pot si eu - de vineri sunt racita cobza - vorba mamei mele, am raceala de om sanatos da' nu ma prea consoleaza...
Paul a cules-o de undeva - de pe afara - si eu am luat-o de la el imediat, din pacate. Tusim in cor acuma... el e pe siropele da' eu numai propolis, miere, batiste si ceai cald.... Ma bucur ca el papa si e vesel, eu ma descurc cumva....
Stranut, tusesc, imi curg nasul si ochii - imi crapa capul de durere si as dormi toata ziua.
Nu-mi trebuie absolut nimik sa mananc - asta e...

Dupa ce ca intru rar, ma mai si plang Sper sa ma mai tineti fetelor intre voi, ca nu prea merit

Pup si eu fetele noi - macar de listutza reusesc sa am timp
Amalia, Vrajitoarea

Tare rau imi pare pt Miky - nu stiu ce s-a intamplat cu sotul ei, dar stiu ca are o cruce tare grea de purtat eu doar ma rog sa-i ajute Dumnezeu s-o poarte...

Pup si bebelushii - de la distanta si burticile

Mariana, cand a fost ziua ta?

Oana 25+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Diana, imi pare rau pt Andrei - eu am decis sa nu-l decalotez.
Atata m-am stresat pe tema asta vreo 2-3 sapt, da' pana la urma m-am hotarat sa las natura sa-si urmeze cursul. Am vorbit cu 2 prietene f apropiate, ambele au baieti de 6 ani si nu i-au decalotat - si se rezolva treptat de la sine.
Paul nu a cooperat deloc - si nu am riscat sa-l duc la taiat pt ca stiu ca dc il decaloteaza fortat trebuie apoi decalotat zilnic si el nu ne lasa sa-l atingem - e a lui si gata, n-avem treaba cu putzulica....
Sper ca am luat decizia corecta....

Oana 27+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Am revenit si eu sa va pove despre decalotare, mai demult am studiat subiectul si intamplator am gasit www.circumcizia.org/galeriefoto.html" target="_blank">asta, va avertizez ca sunt imagini dure ....... pe mine m-au ajutat sa ma hotarasc cum sa procedez. Noi am luat-o finut, la inceput la baita ii miscam ii sus si in jos pielicica daca se inrosea putin il ungeam cu tetraciclina(asa a zis medicul de familie), am observat ca de cate ori puneam tetraciclina a doua zi se mai dezlipea putin astfel ca asa am procedat. Faceam pauza o saptamana doua apoi iar incepeam o saptamana cu tetraciclina, acum e decalotat in proportie de 80% dar nu am avut nici o picatura de sange si nici o usturime. Are sub piele niste pungi care contin ceva alb la inceput m-am speriat apoi am realizat ca e ceva normal chiar ajuta la decalotat, in momentul in care se dezlipeste pielea un pic acea secretie se curata foarte usor si penisul ramane curat. Din pacate de cand am ramas insarcinata am neglijat aceasta problema si nu s-a intamplat nimic, 4 luni a ramas totul la fel. De 2 sapt am reluat procedura cu tetraciclina si deja sunt semne ca se v-a decalota de tot.

Sa va mai spun ceva, soacra mea nici nu auzise de asa ceva, nu a verificat penisul fiului niciodata si nu s-a intamplat nimic in plus fiul varului meu care locuieste in Portugalia a mers cu copilul la dr deoarece se speriase de unflatura cu secretie alba de sub piele si medicul i-a spus ca e foarte grav si trebuie circumcis iar pt operatie i-au cerut 2000 de euro, noroc ca nu aveau bani atunci si au mers si la un alt medic care le-a dat un unguent si intr-o luna s-a rezolvat problema de tot.......penisul s-a decalotat foarte frumos cu ajutorul unguientului si s-a putut curata si secretia......cand au vazut imaginile de pe siteul de mai sus s-au bucurat ca nu au avut bani pt operatie desi erau tristi la vremea respectiva.

Acum parerile sunt impartite, fiecare face cum considera ca e mai bine. Multa bafta si insanatosire grabnica bolnaviorilor.

Ada 20+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

am revenit din nou
in primul rand Mariaanna La Multi Ani!! sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si fericire alaturi de familia ta si sa-ti indeplineasca visul tau de-a avea inca un bebelus , te pup si uite din partea mea o
Julax , CaludiaH va pup si aveti grija de voi
CamiM oau ce putin mai ai si vine bebe , iti doresc spor la treaba dar ai grija sa nu depui efort prea mare
Ada_s felicitari pentru bebe baiat si ma bucur mult ca ti-au iesit analizele bune
Diana imi pare tare rau ca bebe Andrei sufera , ai grija de tine
OanaRusu oooofff ce greu este cand esti si gravida si racita ca nu prea ai voie sa iei pastilute , iar faptul ca intri mai rar te intelegem perfect dar sa stii ca nu te uitam deloc numai ca ne facem grij pentru fetele care lipsesc o perioada mai lunga de timp .Iar despre Mikycris tin sa te anunt ca sotul ei a decedat pe data de 6 Martie daca tin bine minte
Noi azi am fost acasa toti 4 impreuna ce bine este cand ne putem juca cu copii impreuna .
Va doresc o zi buna

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria

Mergi la inceput

Acum am observat ca mai sus nu am data adresa bine se poate deschide de aici:http://www.circumcizia.org/galeriefoto.html

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Well, se pare ca nimeni nu ma poate lamuri in legatura cu oranduiala bisericeasca a femeii gravide.Am mai cautat si eu pe net si n-am gasit decat ca e bine sa merg des la biserica. Atat. Atat o sa fac si eu atunci.

mamica lui Stefan din 03.04.2005
16+
iata minunea 2

Mergi la inceput

ClaudiaH, imi pare rau ca nu te pot ajuta dar nu ma pricep. Eventual poti intreba preotul, el iti poate spune.

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Sorry ca nu am reusit sa mai scriu da noi ne-am apucat de weekendul asta de renovat in sf, speram sa reusim sa terminam tot pana vine mama pe 15 iunie. Am facut in sufragerie tavanul e alb si frumos acuma si trei dintre pereti is frumos dati cu base coat si apoi vopsea a iesit f fain culoarea acuma ne-a mai ramas weekendul urm sa ne ocupam de pus tapet pe al patrulea perete si laminatul pe jos si apoi mai avem plinta si usa de vopsit si semineul. Vai abia astept sa fie toate gata is asa happy ca in sf ne-am apucat sa reusim sa facem totul sa fie frumos pe cand o sa avem botezul si sa scap si eu de lucrurile in cutii sa fie toate frumos la locul lor.
Duminica am fost si la cumparaturi la un magazin de genul praktiker de aici se cheama homebase si am mai luat din maruntisurile care ne mai trebuiau pt munca de renovare si fata mea ce credeti ca si-a ales ea sg din raft? O poma din aia de desfundat chiuvetele.
Na a plimbat-o tot magazinul si normal la sf nu vroia sa o lase din mana nici sa o scanam la casa si apoi aseara canta in ea ca la microfon.
Si am gasit o plantutza frumoasa o iasomie de camera cu niste flori mari asa batute da aveam prea multe ieri si afara ploua tare si am renuntat asa ca dupa ce ieri m-am plans ca nu am floricica si ca erau numai trei azi merge Flo sa achizitionexe plantutza mult dorita. Va fi prima de la casa asta, sper sa nu reusesc perfomanta de a omora.
Oana multa sanatate ca am vazut ca esti bolnavioara.
Restul de fete ca sa nu uit pe cineva nu va nominalizez si va trimit pupici la toate. Merg sa mai citesc din urma si revin mai pe seara ca acu fug sa dau papa la printesa si apoi sa pun sa fac papa pt cand vine Flo.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Am reusit sa mergem intr-un final duminica la cumparaturi, ca sotul are o sapt de cosmar si daca tot eram hotarati hai! I-am luat lui Dragos o hainuta de ploaie, caciulita de primavara, pantaloni mai subtiri, scutece, niste bulbi ca au fost tare ieftini si eu am o mica gradina de flori de care imi place tare mult sa ma ocup. A fost o duminica tare reusita, Dragos a dormit de cum l-am pus in masina pana dimineata!
Oana multa, multa sanatate!
Mariana La multi ani, imi pare rau ca iti urez cu intarziere.
Mada sa stapaniti sanatosi toate achizitiile.
Ada felicitari inca o data pentru baietelul scump si sanatos!
Diana si eu il decalotez usor, la baita, cand il mai schimb de scutece, inca nu e total, dar incet incet sper sa reusesc!
Claudia stiu ca o femeie insarcinata trebuie sa se marturiseasca inainte de a naste, altceva special nu stiu.
Cami ce bine ca e vreme buna la voi, la noi parca nu se mai opreste ploaia asta!Si asa simt nevoia sa ies la aer.

9+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrajitoarea spune:

cred ca il pierd pe bebe.iar imi curge sange,azi am luat calciu putin si am carat bagaje acum seara si multa treaba,ce ma fac?degeaba iau utrogestan?la andrei nu am patit asa ceva decat in luna 7 putin si a trecut.maine il sun pe dr.sunt f suparata.

diana mami de andrei(19.10.2006)si7+

Mergi la inceput