Mamici ce asteapta al doilea copil (6)
Raspunsuri - Pagina 16
danybv spune:
buna fetele
imi era tare dor de voi , nu am putut sa intru pe forum fiindca am avut multa treaba , am reusit sa ne luam si noi mobila in sufragerie si am avut mult de munca , sa pun hainele care le tineam in saci , sa sortez hainute pentru copii orfani etc , noi stam in gazda si de asta nu am avut pana acum mobila .
eu sunt tare trista
m-a tras curentul saptamana asta foarte tare si am fost la doctor
fiindca nu mai aud cu urechea dreapta , desi mi-a dat tratament observ ca nu-mi revine auzul ooooffff ce este si viata asta , miercuri trebuie sa fiu la control pana atunci poate isi revine urechiusa mea ![]()
Amamlia bine-ai venit la noi in grup
Tuturor mamicilor va doresc sarcini usoare fara probleme
Ce mai stiti de Mikycris ????? ca eu nu reusesc sa dau de ea , are careva dintre voi nr de telefon ?????????? pe mess nu a mai intrat de mult de cand l-a ingropat pe sot ![]()
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria
mariaanna spune:
Fetelor, va invit la o felie de tort si o cupa de sampanie...
Nu va apropiati prea tare ca-s racita cobza!
Va pup de la distanta!
Mariaanna
cand vine BB?
julax spune:
Amalia,bine ai venit
sarcina usoara!
Diana,o sa ai vreo doua zile mai grele.Am avut trecut si noi prin asta acum vreo 8-9 luni.Va fi bine dupa
Crengu,mportant e ca e bine fetita,ai multa grija de tine si totul va fi ok
dany,te intelegc mobila si toate celelalte.felicitari pentru achizitie.din pacate,nu stiu nimic de miki,dar ma gandesc la ea...Trece printr-o perioada mai mult decat grea si cred ca mai are nevoie de timp sa revina la vechile obiceiuri.Sper din tot sufletul sa gasesca puterea sa merga mai departe.Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
ClaudiaH spune:
Buna seara!!!!
Dany, imi pare rau de povestea cu curentul si urechea! Se rezolva daca mergi la medic, eu pateam frecvent asta cand eram mica; in fiecare sezon rece surzeam. Sa folositi cu placere mobila de sufragerie! Si noi ne-am luat mobila in sufragerie abia acu' doua saptamani desi suntem aici de un an si ceva dar aici apartamentele se inchiriaza complet nemobilate, nici chiuveta in bucatarie n-aveam la inceput asa ca pana ne-am luat de toate ... a durat putin. Asa ca si noi inca savuram mobila de sufragerie care era ultima piesa necesara in casa.
Amalia, bine ai venit! Sa auzim mai multe despre tine/voi.
Crengu, chiar ma intrebam pe unde esti, am si intrebat pe forum da' nimeni nu parea sa stie. Imi pare rau sa aflu ca nu e chiar in ordine cu colul tau dar daca iei ceva medicamente si te mai odihnesti... o sa fie bine. Noi tinem pumnii.
Sanziana, sa-ti traiasca bebelusul si sa creasca maaaare-mare. Iar tu pune mana si mananca!!!!
Noi... nu facem mare lucru. Azi dimineata am fost la biserica iar Stefan ingerasul m-a surprins prin cumintenie, a stat linistit la toata slujba. Pana si preotul a remarcat ca a venit in sfarsit ziua in care sa ia impartasania cu bucurie. Insa eu sunt cumva intr-un impas. Nu am fost o persoana prea religioasa niciodata; adica nu prea am fost la biserica si nu prea ma pricep la rituri. Mi-am avut mereu grija de rugaciunile mele de credinta, de principii dar cu mersul si ritualurile nu prea m-am indeletnicit. Acum insa mergem aproape in fiecare duminica la biserica, mai mult de dragul lui Stefan pe care nu vrem sa-l crestem departe de biserica si de Dumnezeu. Acuma nedumerirea mea este fiind insarcinata, nu prea stiu in ce masura se schimba indatoririle mele fata de biserica. Trebuie sa anunt preotul? sa ma spovedesc mai des? sa ma impartasesc mai des? Trebuie sa marturisesc drept pacat faptul ca am ramas insarcinata in postul Craciunului? Habar n-am ce se schimba. Oricum dupa Paste noi vrem sa discutam cu preotul despre bebe2 sa aflam cum si cand se poate face un botez caci biserica e in alt oras si in plus nici macar nu e biserica noastra; e un preot roman-ortodox care slujeste intr-o biserica catolica iar enoriasii sunt din orasul respectiv dar si din imprejurimi. La un moment dat oricum va vedea si singur ca vine bebe2 dar pana atunci as vrea sa ma dumiresc ce tre' sa fac. Parintii si socrii mei habar n-au ca nici ei nu sunt dusi la biserica prea des desi sunt oameni tare linistiti si la locul lor. Va pup pe toate si astept cu nerabdare raspunsurile voastre. Noapte buna!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
16+
iata minunea 2
CamiM spune:
'neata fete!!

Tot am tras chiulul dar la noi asa o vreme faina este ca nu facem decat sa gasim motive sa bantuim pe afara.. si Sofia este mai mult decat incantata. Chiar am avut ceva mai putine contractii zilele astea si maine avem programare la medic sa vedem ce ne mai povesteste. sper sa aflu daca exacta cand e programata cezariana, asta bineinteles daca si buburuza coopereaza si sta in burtica pana la termen.
In rest am reusit sa tremin de aranjat hainutele, patutul, scaunul de masina si restul arsenalului pentru bebelina. Am facut si cumparaturile pentru spital, saptamana asta sa le pun in geanta si sunt ok.
Acum am alta ambitie: vreau sa fac un pic de curatenie generala, sper sa si pot, asa mai incetisor macar.
Mariaanna sa inteleg ca a fost ziua ta? atunci iti spunem cu drag: 

la multi ani sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi tie!!

Sanziana felicitari pentru rezultatele la ecografie si samburelul inimos..![]()
Diana cum mai este Andrei, il mai ustura cand face pipi? Sper ca a iesit dintocul. Oricum numai bine de la noi.
Crengu bine ai revenit si felicitari pentru dolofana.
Amalia felicitari pentru sarcina si bine ai venit la noi!! Sarcina usoara si sedere cat mai placuta.
Dany multa sanatate si sa stapaniti sanatosi mobila.
burticile si ma duc acum sa o pun pe Sofia la nani ca e tarzior. Numai bine!!
Cami
32+
&
Sofia - 8 mai 2006
mariaanna spune:
Cami,multumesc!
A fost...dar a fost o zi obisnuita.Cu raceala mea si cu sinuzita, nu mi-a ars de sarbatorit...
Va pup pe toate!
Mariaanna
cand vine BB?
Ada_S spune:
Buna dimineata burtici, am "absentat" in weekende, asa ca nu am semnat condica.
Vineri am fost la eco in spital si iar ni s-a confirmat faptul ca e baiat, asa ca nu mai este nici un dubiu. Am si vesti bune, triplul test a iesit bine, valorile masuratorilor bebelusului sunt in limite normale iar placenta s-a ridicat si nu mai atinge colul uterin. Medicul din spital a fost foarte multumit de cum evolueaza sarcina si mi-a spus ca am un bebelus sanatos.
Amalia, felicitari pt sarcina si bine ai venit la noi.
Crengu, felicitari pt bebelina sanatoasa, imi pare rau pt col, daca o sa te menajezi mai mult poate o sa se inchida.
sanziana imi pare rau ca nu ati reusit sa mergeti la cumparaturi, oricum a fost timp urat, poate saptamana viitoare o sa fie timp mai frumos.
danybv, ai avut ceva de munca cu sufrageria noua, bine ca te-au lasat copii sa faci treaba. Imi pare rau ca suferi din cauza urechii sper sa treaca cat de repede. De MICYCRIS nu stie nimeni nimic, si eu ma gandesc mult la ea.
mariaanna, daca a fost ziua ta iti spun si eu La multi ani!

Claudia, ce baietel cuminte ai, felicitari.......e greu pt un copil asa mic sa stea cuminte in timpul slujbei, inseamna ca intelege si el ceva.
CamiM da ce harnicuta esti.......ai si facut bagajul, cumparaturi, etc. si acum vrei si curatenie generala? Ma bucur ca au incetat contractiile si ca aveti timp frumos ca sa iesiti la plimbare.
Ada
20+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
mariaanna spune:
quote:
Originally posted by Ada_S
Buna dimineata burtici, am "absentat" in weekende, asa ca nu am semnat condica.
Vineri am fost la eco in spital si iar ni s-a confirmat faptul ca e baiat, asa ca nu mai este nici un dubiu. Am si vesti bune, triplul test a iesit bine, valorile masuratorilor bebelusului sunt in limite normale iar placenta s-a ridicat si nu mai atinge colul uterin. Medicul din spital a fost foarte multumit de cum evolueaza sarcina si mi-a spus ca am un bebelus sanatos.
mariaanna, daca a fost ziua ta iti spun si eu La multi ani!
Ada20+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
Ada, multumesc!
Felicitari pentru baietel.Bine ca toate testele sunt bune si totul este in regulara!Pupici!
Mariaanna
cand vine BB?
vrajitoarea spune:
buna ziua mamici cu burtici!doarme andrei ,asa ca pot sa scriu.multumesc de intrebari ,e mai bine cu putulica , aplans rau de tot doua zile la pisi acum nu mai plange ,dar trebuie sa il de calotez si nu stiu cum ,la spital mi-a fost frica sa ma uit de mila lui.julaxcum se face ?doar la baita?trag de piele?am vazut ca ii curge putin sssange din ea si parca sse prinde pielea la loc.joi mergem la control.cu treab asta am mai uitat de mine si de greturi ,parca nu mai am atatea dar ma simt sfarsita,nu am luat
calciu deloc si sunt cu lipsa.plus pauza la
-cam demult- pana vad analizele-poate are influenta ?nu cred.sunt si anemica ,asta e -de cand cu andrei nu prea am avut grija de mine.sa nu faceti la fel daca puteti.ma bucur ca vine primavara.va pup pe toate.
diana mami de
andrei(19.10.2006)si
6+

ce mai faci?!?