Mamici ce asteapta al doilea copil (6)
Raspunsuri - Pagina 15
julax spune:
Mariana,te pregatesti pana atunci,trece repede,ai sa vezi
Claudia,nu reusesc sa vad graficeleIulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
ClaudiaH spune:
Julax, da, se pare ca nu reusesti pentru ca nu ne dau voie administratorii de pe desprecopii.com. Sunt niste grafice furnizate de un site concurent si nu accepta cei de aici sa ne mai umblam si in alte parti. Initial am pus linkul direct dar mi-au pus automat inloc de numele site-ului "reclama" apoi am pus cu url... si vad ca tot asa imi da. Sorry! Graficele sunt pe un site pentru parinti si e tot un domeniu.com. Poti sa dai un search pe google.
mamica lui Stefan din 03.04.2005
16+
iata minunea 2
sanziana27 spune:
Dragelor azi am facut si eu o a 2 a ecografie sa fiu linistita, ca dr meu mi-a zis sa vin peste 2 luni, ceea ce mi s-a parut ff mult.
Samburel are 9 sapt si o zi, ritm cardiac si 23 mm, DPN dupa ecograf ar fi 10.10.2008. Mi-a zis sa mananc des si putin ca asa trec mai usor greturile....ma indoiesc, dar nu l-am contrazis! Ah si mi-a zis ca ideal ar fi sa iau totusi 12 kg in sarcina, asta cu referire ca la prima sarcina am luat doar 9,5 kg.
Nu raspund fiecareia, ca am musafiri azi si fug sa mai aranjez prin casa, ca parca a trecut taifuhul...Si Dragos e mucos
sper sa-i treaca repede, ca e tare indispus si sa nu se complice!
8+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
vrajitoarea spune:
buna burticilor.azi l-am decalotat pe andrei si a plans rau de tot,acum doarme dar o sa planga la fiecare pisi.trebie sa-l pannsez.mi-e mila de el ,ii iese si un dinte dar a trebut sa-l duc la dr pt ca se vedea cum s-a strans ceva sub piele la putulica.va pup.
diana mami de
andrei(19.10.2006)si
6+
crengu75 spune:
Salutare fetelor!!!!!!!!!!
Imi cer scuze ca nu am intrat in ultimul timp. Am fost plecata la Bucuresti si am facut echo la nenea Iosup. Fetita este super bine, dar am un pic colul deschis pe interior, asta ma cam intristat. Trebuie sa am grija cu efortul si sa mai iau ceva mentinere.
Voi merge si la ginecolog sa vad ce zice.
Fetita are aproximativ 350 gr, este dolofana si vioaie, dar mai cumintica fata de Cristian.
Nu am citit din urma , deci voi reveni , nu am avut timp , imi cer scuze.
va pup si promit sa revin cat mai repede.
Bebe 2
Crengu
20+ cu
si mami lui Cristian(aproape 5 anisori)
Amalia spune:
Buna fetelor, dragutelor
!
Mai primiti o viitoare mamica de doi puiuti frumosi in randul vostru? Ma tot chinui sa citesc tot ce ati scris, inca n-am ajuns la zi, dar ma straduiesc! Am un baietel pe nume David Alexandru nascut pe 26 iulie 2001 si sunt insarcinata cu bebe 2 in 7 saptamani DPN 2.11.2008.
Va pup dulce si va doresc o zi minunata!
Ami, mamica lui David (6 ani si 7 luni)
si
7+
sanziana27 spune:
Amalia bine ai venit in clubul nostru, sarcina usoara si un bebe sanatos tun!
Crengu felicitari pt bebelina si ai mare grija de tine, fara efort si protejeaza-te mult, sa intri in sapt 40!
Noi suntem bine, nu am mai mers la cumparaturi, ca e liber, fiind sarbatoarea nationala! Ramane pe sapt viitoare!
9+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Amalia spune:
Sanziana, multumesc frumos pentru primire!
Multa sanatate si o sarcina usoara si bebic sanatos si tie, ca vad ca suntem pe aproape cu varsta sarcinii 
Pup!
Ami, mamica lui David (6 ani si 7 luni)
si
7+
adriana spune:
Ami, ce dragut
, vine o surioara pentru David
..
Sa fie sanatos
, o sarcina usoara..![]()
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006