Mamici ce asteapta al doilea copil (6)
Raspunsuri - Pagina 14
Ada_S spune:
Diana imi pare rau ca te simti rau dar nu prea ai ce face, in legatutra cu chisturile nu ma pricep dar am mai citit cazuri asemanatoare pe forum si nu a fost nimic grav.
Sanziana am fost aseara la cumparaturi, nu am mers pana la Nyregyhaza ci in Mateszalka(nu stiu daca am scris corect dar te descurci tu) din pacate nu am gasit scutece Pampers la reducere doar Libero, asa ca am luat din astea tip chilot ca tare mult imi plac si pampers o sa iau deseara de acasa, in schimb am gasit o groaza de bluze la reducere 70%, abia m-am hotarat pe care sa le iau, in final am ales 4. Am vazut ca au adus si modele noi de hainite pt copii si la preturi bune. Noi am fost la Tesko, pana la urma a meritat(sper sa nu primesc avertisment ca fac reclama). Noua in Nyregyhaza ne place mult mancarea chinezeasca de la bodegile din piata, daca ajungeti pe acolo sa va ganditi si la noi
.
Claudia, nu iti face griji ca o sa recupereze copilul, nu toti sunt la fel, ma bucur ca vrea sa invete asta e un semn foarte bun. Noroc ca ati mers la medic macar ati aflat ca are dopuri in urechi si le-ati scos........ma gandesc si la al meu sa nu cunva sa aiba si el caci se tot freaca la urechi.......de auzit nu mi s-a parut sa auda mai rau.
Si acum despre noi, am fost aseara la dr, erau gata si analizele si sunt foarte bune, placenta s-a mai ridicat, maine mergem la eco la spital apoi 1 luna de zile nu mai trebuie sa mergem.
Am uitat sa spun ca o sa mai avem un baietel aproape sigur, i s-a vazut puta foarte foarte bine........asa ca nu prea mai sunt dubii.
Va pup pe toate.
Ada
19+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
danybv spune:
fetelor sunt asa de fericita azi am scanat poze aproape 2 ore si in timp ce faceam asta Andrei mi-a zis asa : Mama bebe pipi adica in traducere : mama bebe face pipi (caca) si sa ma vedeti ce iute am fugit la baie sa-i aduc olita si a facut in ea ce trebuia , este pt prima data cand s-a cerut asta dupa indelungi ezitari de-ale lui de a sta la olita.
daca vreti sa vedeti poze si aveti timp am pus si eu poze de la nunta si cateva diverse ( sunt scanate de pe roiginale) nu au claritate perfecta . va pup si ne reauzim mai tarziu 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
sanziana27 spune:
Claudia e bine ca ati depistat din timp si sigur isi va da drumul la vorbit, mai ales ca si el vrea!
Ada si noi tot in Tesco mergem si in Lidl, indiferent unde mancam ma voi gandi la voi, ca sunt meniurile tare bune la ei! Noi ar trebui sa ne si vizitam ca nu-i asa de departe SM de Lapus (noi avem nasi din SM) si sotul se ocupa acum si de jud SM si de MM.
Felicitari pt baietel sa cresca mare, cuminte si sanatos!
Oana....trece carucioarele sa vedem cum stam!
Mess eu pe net am vazut bari de protectie pt patut.
Dany felicitari pt cerutul la olita, m-am uitat repede cat are Andrei....deci mai avem de asteptat pana va cere si Dragos!Super frumoase pozele!
8+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Ada_S spune:
Asa e sanziana, chiar ca am putea sa ne vizitam.
Noi avem nasi din BM. Sotul tau cu ce se ocupa de are treaba si cu SM?
Am uitat sa va pove ca ieri la cabinetul medicului am cunoscut o familie care au nascut ambii baietei cu dr si povesteau ca la vremea respectiva s-au imprietenit cu o familie din Constanta care au nascut in Ungaria si cica nu stiau o boaba limba maghiara. Acum era cu o alta tipa care nu stia maghiara deloc si venea cu ea la dr (ca si translator) pt tratament de fertilitate. Am intrebat cum s-au descurcat caci totusi e o limba grea si a zis ca bine, a invatat cateva cuvinte de baza: impinge, stai,respira, etc.
Ada
19+ mamica de baietel
(25.06.2006)
BB2
MissJJ spune:
Buna fetele!
Vesti bune in sf a venit si aragazul.![]()

Acu sa reusesc sa dau de nea instalatorul ca tot sun da nu dau de el.
Am aici poze sa vedeti noua achizitie.![]()
Claudia bine ca ati fost la control si ma bucur ca e dornic Stefan sa invete ai sa vezi ca acusi acusi vb de numa.
Dany am vazut pozele f frumoase. Wow 8 preoti!!! fain. Si pozele de la manastiri mi-au placut mult si eu iubesc manastirile din Moldova am fost de multe ori acolo si am si stat la una dintre ele cu maicutzele f f frumos astept sa creacsa copilutii mai marisori sa putem merge ca Flo e din Maramures si nu a fost niciodata la un tur al manastirilor, abia astept sa mergem e asa frumos.
Felicitari lui Andrei pt reusita.
Ada fain de voi ca puteti merge in ungaria si fain ca stiti limba la mine bunica e din ardeal aia de pe mama si mi-e ciuda ca nu am invatat si eu lb maghiara ca tare bine mi-ar fi prins bine stiu si eu da nu nu stiu nu vb maghiara din astea de baza si cateva animale astea le-am invatat de la o fata din ip cand mergeam la sora lui bunica si ma invatau fetele de pe abecedarele care le aveau ele.
Am fost in 2005 cu avionul in budapesta si de acolo cu maxi taxi la baia mare si toti vb ungureste pe maxi taxi eu bine ca stiam sa le zic nu stiu cu mine va rog vb romaneste ca stiu ca stiti.
Ca o babutza m-a intrebat pai eu de unde is de nu vb ungureste sii zic pai din Iasi da ea de colo pai si ce acuti aici?
pai tanti ce nu am voie sau cum? Si i-am zis ca am zburat spre budapesta ca era mai ieftin dar oricum e tare nasol sa nu stii limba si nici in aeroport nu prea vb engleza sau ceva si ma chinuiam sa le tot explic ce si cum.
Greu, greu.
----------------------------------------------------
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
danybv spune:
mada si noi vrem anul acesta daca ne ajuta DD si suntem sanatosi sa facem si noi turul manastirilor din Maramures , acolo nu am fost niciodata si chiar ne dorim asta dar vom vedea ....
cat despre Andrei sper sa tina faza ![]()
sanziana27 pupici multi 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria
CamiM spune:
salut burtici!
raspund si eu prezent ca tot am ceva timp liber si dependenta asta de forum nu imi da pace..![]()
Azi a fost ceva mai bine asa ca am pus mana la treaba: am spalat si am calcat(majoritatea) hainutelor pentru bebelina, sper ca pana seara sa le pun la loc in dulap si astfel scap de o grija. A fost simpatica Sofia ca incerca sa se imbrace cu hainutele..
si nu intelegea ce e cu ele, ii tot spuneam eu ca sunt pentru baby sister la care ea se uita la mine si zice:"baby Sofe"( asta ar fi ea.. baby Sofia..
) totul e al ei..![]()
Dany,Sanziana,Mada,Claudia, Ada_s 
multumesc mult pentru incurajari!! Sunteti tare dragute!!
Sper sa va asculte buburuza mea si sa sada cuminte in burtica.
Sanziana acum am citit si eu povestea voastra..mi-au dat lacrimile, nici nu vreau sa ma gandesc prin ce ai trecut dar uite ca totul acum e bine si aveti un baietel mare!! sa va traiasca!!

Sofia are camera ei. A stat cu noi (in pat ca nu i-a placut in patut la ea ) pana la 15 luni dupa care am mutat-o la ea si gata. Pe bebelina avem de gand sa o tinem tot la noi in camera( sper sa doarma in patut) pana pe la 1 an si apoi le punem pe amandoua in aceeasi camera. Acum asta e planul dar de la plan la realitate.. stii tu e cale luuunga.
Mada sunt simpatice patuturile acelea. Noi am trecut-o pe Sofia de la 15 luni in pat normal dar de o persoana( aici ii zice twin). Am luat niste aparatori si nu a cazut nici macar o data din pat. Din contra la cateva saptamani dupa ce am trecut-o in patul ei a inceput sa se urce singurica si sa dea jos astfel ca noaptea daca vrea vine direct la noi nu mai tipa.![]()
Cu crescutul nu stiu ce sa zic:Sofia mea deja are 15 kg si 93 de cm si are 22 de luni, in ritmul asta face 20 de kg cu mult inainte de 5 ani.
Claudia eu zic ca tot e bine ca evolueaza, sper ca lucrurile sa mearga din ce in ce mai bine acum ca ati scapat si de dopulete. Si spor la joaca..![]()
Ada felicitari pentru baietel si pentru analizele bune!!

si merci de ideea cu magneziu. O sa il intreb luni pe medic, desi aici nu prea recomanda sa iei nimic. Sa vedem ce zice. Am vazut ca in Romania se recomanda no-spa si alte cele, aici nu am auzit de asa ceva.
Dany ce fain ca a inceput sa se ceara la olita Andrei!! Deci se apropie si pentru noi. Sofia nu se cere decat pentru nr 2 deocamdata desi de vreo doua ori mi-a facut surpriza sa se aseze imbracata pe oala si sa zica "pishh" si atunci face pipi..
dar daca o pun eu fara sa ceara sa vezi scandal..
burticile si asteptam vesti de la toate!
Cami
32+
&
Sofia - 8 mai 2006
julax spune:
Revin si eu dupa cateva zile lipsa.Calculatorul e in camera copilului,deci acum avem acces limitat,aveam ,caci sotul meu a rezolvat cu netul pe laptop,asa ca...prezent
am avut de citit din urma,a durat puitn
Dany,chiar am avut emotii cu piciorusul.Bine ca nu e grav.Si felicitari pentru cerutul la olita
Ada,felicitari pentru printz!Nu prea mai apar perechi in ultimul timp.poate deschid eu sezonul![]()
Mada,sa gatesti cu placere la aragaz,esti supersimpatica cu fotografiile din toate unghiurile
Imi place patul pe care l-ai ales.Acum Ari nu se prea foieste noaptea?
Ca Alex de exemplu mi se pare ca ar cadea dntr-un pat fara protectie,speram ca pana apare bebe2 sa se ma ischimbe treburile si sa treaca in patul mare care seamana oarecum cu cel pe care l-ai ales,ma refer la protectia de la cap,dar insuficient pentru cum doarme acum.si noi,"isteti",am facut mobila la comanda pentru toata camera de nu mai pot pune un alt pat ca n-am mai avea loc sa ne miscam
Neavand bebe,nu am reusit sa gandim in perspectiva,adica nu chiar in totalitate.Vom vedea ...
Mariana,sper ca dupa acest post sa ne dai vestea cea mare.Doamne-ajuta!
Cami
pe bebe din burtica sa-i mai distrag atentia pana la termen
Claudia,ma bucur mult ca Stefan e dornic sa evolueze
Diana,sarcina mi se pare mica sa se vada deja burtica.Poti fi poate si balonata,La mine se vede deja si am 11 saptamani,dar sigur e sunt si balonata,caci asa mi-a zis dr.la controlul de la 9 sapt cand deja mi se parea ca se vede burtica.Sarcina usoara!
mess4u
baietelul si pe mamica
sanziana,sper sa treaca greturile.suntem in aceeasi barca ,daca te consoleaza cumva
Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
ClaudiaH spune:
Iata aici niste grafice de crestere care indica valorile relativ normale: www.reclama/modules.php?name=Grafice" target="_blank">grafice Acuma ce sa zic... Copiii nostri nu cresc totusi asa repede cum am vrea; ritmul de crestere se micsoreaza. De ex. la 20 de luni cand am venit aici Stefan avea 13kg si 92cm iar de atunci e mai bine de un an si nu a mai luat decat 3kg in greutate si 6cm in inaltime. Ah si fata de unii colegi de la gradi e chiar mai inalt desi nemtii nu sunt un popor pitic ce-i drept nici gras nu e dar nici nu vreau sa fie gras. Pur si simplu isi incetinesc ritmul de crestere ca altfel ar ajunge la 20 de ani niste giganti. Apropos de crestere, am citit intr-o carte ca la varsta de 2 ani si 4 luni copilul atinge jumatate din inaltimea pe care o va avea ca adult asa ca fiti atente sa nu uitati sa-i masurati cand vor implini varsta de 2 ani si 4 luni.
Gata, noapte buna!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
15+
iata minunea 2