Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (115)
Raspunsuri - Pagina 15
cory3maz spune:
Naty,
iar tre' sa alegi dintre doua rele, pe cel mai mic: tratament-fara-de-alaptat (pdop) sau alaptat-fara-tratament-da'-cu-riscuri pentru sanatatea ta...Greu, Mamikule!!!
Intr-adevar e frustrant! Da' Iulia eu cred ca prefera ca mami a ei sa fie alaturi de ea, nu sa-si riste viatza!
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
cory3maz spune:
Dragalasha si suparata Naty,
Cu sau fara alaptat, tu tot mamica Iuliei ramai! Si sa fii mama nu se reduce numai la gestul cu alaptatul! Conteaza si dragostea pe care i-o transmiti unui copil, si valorile pe care i le inoculezi...
Si cand scriu asta am in minte clasica imagine a tigancilor cu copii agatzatzi de san, cersind pe ploaie, pe vant, la minus nush cate grade...mai departe de alaptat ce le ofera copilashilor aia, ce???
O s-o alaptezi si tu pe Iulia ta cu Nestle NAN (sau cu alte formule de lapte artificial)...cu toata dragostea, cu toata compententza si o sa-i luminezi mintea si sufletul...asta inseamna sa fii MAMA!
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
natynic spune:
Cory, 

Ei, nu e de riscat viata ACUM dar...cu rinichii nu te joci.
Eu cred ca trag pe dreapta. Pup fete.
HAI IOANA!!-ai auzit ce a prezis Gecko...nu trece miezul noptii si vine bebe David ![]()
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA
cory3maz spune:
Ursuletz,
nasol momentu'!!!
Da' chiar alt medic nu gasesti, la fel de valabil ca Mendez?
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
ariel_7000 spune:
vai ririan ce fete frumoase ai tu!!!!! mai vreau si eu o fetitaaaaa!!! vreau 2 fete si un baiat:))) poate-poate, vb lui sovi, o mai pun de o fetita:))) daca va arat eu rochitele alexutei!!!
m-am uitat la iutuburile cu nasterile. brrrrrrrrrrr!!! se vede...brrrr, din partea cealalta:))) asta ca tot ma intreba dr. data trecuta daca vreau o oglinda sa-i vad capul la iesire!!! nu merci:)
abia astept sa treaca ziua asta "speciala"...pt mine a fost de kko!!! am un bot cat casa scanteii, ai mei maine pleaca la tara si eu raman aici printre moloaze :((((, trebuie sa ma scol cu noaptea in cap sa fac pipi la borcan, o sa raman cu tic, sa am grija sa ascund borcanele din casa, ac cine stie ce voi face la chiauneala:))), la ikea nu mai pot sa merg ca nu mai am masina, asa ca imi vine sa zic ceva urat, dar nu pot ca-s copii mici de fatza!
m-am tot strofocat sa gasesc informatii despre aratarea aia pe net, dar gasesc numai cazuri de gravide care aveau cu ce se trata....
naty, uite ce scrie la mine in antibiograma:
peste 100000/ml, e.coli:
ampicilina R
amoxicilina, acid clavulanic R
cefuroxim R
ceftriaxon R
gentamicina R
nitrofurantoin R
acid nalidixic R
norfloxacin R
ciprofloxacin R
sulfometoxazol trimetoprim I (care mai apoi a devenit R)
stiti cumva daca infectia urinara cu e.coli are indicatie absoluta pt cezariana??? daca da, atunci naty, cred ca se va ajunge la asta...
daca nu, nu prea cred ca aproba conducerea spitalului, am intele sca sunt foarte stricti in sensul asta...
alexutza aproape 5 ani +si
33+
Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
cory3maz spune:
Si eu ma retrag la soamne...ii predau Randunoiului stafeta la calculator.
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
natynic spune:
Nu stiu CERT, dar nu cred ca e indicatie absoluta...fir-ar, ma scarpin in cap, n-am nici o idee de alt antibiotic...decat, eventual, cele cumplit de scumpe si care cred ca doar in spital se gasesc (si nu in toate): tienam, imipenem...La alea nu cred sa fie rezistent, dar nimeni nu trateaza o infectie urinara cu asa ceva. Trebuie sa vezi ce ti se spune si de la Babes...Nu dispera! Zau, exista complicatii MULT mai rele in sarcina. Ia-o mai usor si se va rezolva cumva
Naty
mamica Iuliei Elena
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA
ariel_7000 spune:
naty, mie mi-e tare teama de ce se poate intampla la nastere...adica de infectarea lui bebe...de mine nu-mi fac probleme, ca rezolv eu cumva dupa...chiar am vb cu homeopatul care a zis ca poate s ama ajute, dar nu are timp!! ca dureaza cam 90 zile apoi 30 pauza si iar 90....si eu nu mai am decat, prea putine...
alexutza aproape 5 ani +si
33+
Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
natynic spune:
ei, na, daca acu o sa-mi zici ca homeopatia trateaza si infectii, eu imi dau demisia, zau!
Deci ideea e ca mai exista antibiotice, nu-mi vine mie in cap dar un infectionist bun te poate ajuta. Ai fost trimisa directionat?-adica stii la cine sa te duci?
Naty
mamica Iuliei Elena
Iulia mea
Nicoleta spune:
Salut, mamicilor!
Am schimbat semnatura... sunt pregatita de nani, am recuperat cu greu ziua de azi in care nu v-am citit...
De miercuri pana azi am fost tare suparata, imi facusem urocultura si iesise pozitiva cu... un balaur tare urat, Klebsiella Pneumoniae. Culmea, cu doar 12.000 UFC per ml (cand stiam ca infectia inseamna de la 100.000 UFC...), in fine primesc si antibiograma ieri... dar tot ieri am refacut analiza la un laborator mai de incredere (asa mi-a recomandat si medicul meu, pe care l-am sunat, ca muream de frica!!!). Am primit in dupa-amiaza asta rezultatul, urocultura este NEGATIVA! Phua, sa nu mori de nervě? Si, ca o masochista ce sunt, imi voi reface saptamana viitoare analiza la primul laborator, sa vad ce mai iese...
Naty, felicitari pentru greutatea micutei si la mai mare!
Mmicilor cu pitici cu probleme, sanatate puilor vostri!
Mamici care abia ati nascut, refacere rapida!!
Un week.end minunat va doresc! Si un inceput de primavara minunat!
Nicoleta
33+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)