Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (115)
Raspunsuri - Pagina 14
natynic spune:
quote:
Originally posted by bubu05
Honey, nu-i nimic daca da putin laptic afara, ideea e sa nu vomite in jet, atunci ar avea ceva. Si din cauza ca-i e foame cauta sanul cu disperare si papa cu pofta pana da afara.
doamne, cum imi aduc aminte, ma ia cu fiori, pe bune!
Abia astept sa alaptez si eu bebicul!
Off, bine ca tineam eu teorii...eu care n-o sa stiu niciodata cum e sa hranesti puiul la san...
. Azi, la bebei vorbeam cu 3 alte mamici de copii prematuri mici ("colegii" Iuliei), toate la primul copil, care nici una nu alapteaza...cum sa spun...cand nu ai lapte pur si simplu, sau cand nu vrei sa alaptezi e una...dar sa ai lapte si sa nu-ti poti alapta puiul doar pt ca e prea mic ca sa aiba forta sa suga...si laptele asta, inevitabil sa piara...DOARE! RAU!Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA
natynic spune:
Mami, cineva din greseala (cred ca Zoze, ca nici eu nici Ali n-am facut-o) a trecut listuta cu sarbatoritele lunii MARTIE in loc de februarie...Cory, a tot spus-o, e BERBEACA si nu renunta la berbecia ei.
Cum fu la Ikea?
Naty
mamica Iuliei Elena
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA
mami_papatot spune:
Hai ca m-am pacalit si eu cu ziua lui Cory! Sorrrrrrrrrrrrrrrrrrry!
Doar 7 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana
!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot
+33 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
bubu05 spune:
Da, Naty, te cred ca ti-e greu si ca nu ai reusit sa o alatezi...dar tu nu mai ai deloc laptic acum? ai mai muls ceva?
Mami, sa stapaniti sanatosi dulapiorul!
Oana
32+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
natynic spune:
Bubu-f putin, nesemnificativ...pai fara stimulare ca lumea, de unde?
Naty
mamica Iuliei Elena
Iulia mea
cory3maz spune:
Naty,
eu zic sa nu abandonezi lupta cu laptele matern...incearca sa stimulezi lactatia cu o pompa manuala de san...acum Iulia e prea mica si nu are forta sa suga...DAR pana la 2,5 kg nu mai are chiar mult (cand teoretic ar avea fortza sa suga)...
Problema e daca laptele tau e bun...ai terminat cu cockteilu' ala de medicamente care afecta laptele???
O prietena a nascut anu'trecut o fetitza prematura...la inceput bebe a fost gavata si era disperata ca nu o putea alapta...dar cand fiica-sa s-a facut de 2,5 kg i-a oferit cu rabdare tzatzuca si aia mica i-a dat de gust...acum bebelina are aproape sapte luni, s-a facut o nazdravana si o dolofana si suge in continuare tzatza.
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
ursuleata spune:
S-a terminat cu nascutul meu la medlife.
Am fost in seara asta la mendez si mi-a zis ca nu ma poate lua in evidenta ca are full in aprilie.
Alina
31+
Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 9 SAPTAMANI!!!
natynic spune:
Pai nefrologul a zis ca nu pot renunta la tratament. Eu ma mai mulg cand imi aduc aminte, dar neavand motivatie...Altfel, da, si soacra-mea l-a alaptat pe sotul meu dupa ce statuse o luna la incubator si apoi a supt ff mult timp. Dar la mine nu va fi bun daca iau buline
Naty
mamica Iuliei Elena
Iulia mea
cory3maz spune:
MamiPapatot, 
felicitari pentru achizitie!!!
Multzumesc pentru urarile legate de aniversare (anticipate)!
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
natynic spune:
Ursule, nasol! Dar ce, numai Mendez exista in Medlife?!
Naty
mamica Iuliei Elena
Iulia mea