Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (115)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Ririan, welcome back, am intrat pe linkul dat de tine pe yotube cu nasterea si m-am tot uitat la nasteri pana mi s-a facut rau, da rau, rau, nu stiu daca tu stii, da mie mi-e tare frica de nastere.
A, multumim de martisor!!!

Ariel, nasol cu lighioana ta, E.coli e foarte pacatoasa, dar trebuie sa fie ceva si pentru ea, ai incredere!!!

Livi +39Iris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Multumesc frumos, Naty.
Ii tin pumnii sa aiba o nastere usoara usoara...sau mai bine zis.. "DE VIS" cum se poarta printre randunici.
Refacere rapida si bebe sanatos, cuminte si papacios.

Naty... vin la tine cu-o intrebare... caci zuzicile mele sunt melancolice acum (avem ultimul capitol in care scriem ce simtim, ce-au insemnat cele 40 de saptamani pentru noi).
Bebe Andrew, de vreo 2 zile.... dupa ce papa, da lapticul afara.Nu tot..dar acolo..1-2 ml. Mi-e si frica sa-l mai pun la san.
Ma gandesc ca... e din cauza ca ar fi papat prea mult. ...dar, daca acesta e cazul..de ce plange si cauta sanul cu infrigurare, ca si cum ar flamanzi???? Ai idee? Sunt cam disperata.

Pozici de tot felu'
Poze Andrew
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Sa spargem linistea asta! Cu ceva dlagutz si delicat: Ernesto Cortazar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Chiar ca-i liniste pe-aici, parca vad ca maine e gooooooooool pe crengutza!!!!

Asta e, ma duc si eu la TV!!!

Livi +39Iris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Honey, e regurgitarea normala la orice copil. Normal ca-i e foame, copilul e sanatos! Ca sa nu se intample asta, dupa supt tine-l in pozitie oarecum verticala (cu capsorul pe umarul tau), se zice ca bine e cam 30 min, si bate-l usurel pe spate. Daca ar varsa ar fi altceva-si-ti dai seama singura de diferenta.

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

O bijuterie muzicala...ERNESTO CORTAZAR cu:

"THE FLOWERS OF LIFE":
http://www.youtube.com/watch?v=5TDlreBLZVo&feature=related

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Saru-mana de raspuns, Naty drag.

De tinut la verticala, il tin dupa ce papa sa zicem la un san, inainte de-a-l schimba la al doilea. Dar mi-e asa mila de el, cand la al doilea san, adoarme linistit.... caci mi-e tare geu sa-l ridic si sa-l bat pe spate... caci il trezesc,puiutul lui mama. Si-i prea mic sa adoarma singurel..in patut.Deocamdata doar la san adoarme. Offff, grea meseria de mamica.

Pozici de tot felu'
Poze Andrew
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Honey, nu-i nimic daca da putin laptic afara, ideea e sa nu vomite in jet, atunci ar avea ceva. Si din cauza ca-i e foame cauta sanul cu disperare si papa cu pofta pana da afara.
doamne, cum imi aduc aminte, ma ia cu fiori, pe bune!
Abia astept sa alaptez si eu bebicul!

Sotul mi-a facut o surpriza, aveam casete video cu nunta noastra si mi le-a facut pe DVd si ne uitam acum Doamneee, ce mijlocel aveam si ce tineri eram!!

Naty, ce dragut, ce surpriza frumoasa!
Al meu lucreaza we asta, dar mergem dimineata in parc, la plimbare.

Oana 32+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Cory, superb, absolut superb! Mi-am pus-o la Favorites...

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Am venit fuguta de la Ikea, cu dulapiorul fetii in dinti... si am intrat repede sa-i spun

La multi ani cory, cea mai tanara dintre randunici! cati ani ai implinit mai dragutza, 6-7? Ai vazut, avantaje si dezavantaje...ce ti-e si cu 29 asta!

Intre timp, vad ca a sosit si bebe de Maia! Sa ii sanatos, voios si de laptic papacios! Iar tu Maia, sa te refaci cat ai clipi!

Doar 7 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +33 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput