Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (115)
Raspunsuri - Pagina 16
ariel_7000 spune:
hehehe, trateaza, cicase, nu stiu ca nu am probat pe pielea mea...cica este un remediu facut exact din carcaiash, este sa zicem un vaccin...de fapt homeopatia cam asta face...se foloseste de tot ce e in natura...eu voi incerca si asta, dar nu acum..."colibacillinum" il cheama pe remediu...
nu m-a trimis la nimeni anume. mi-a zis sa merg sa fac urocultura si sa o sun cand am rezultatul si antibiograma lor...
alexutza aproape 5 ani +si
33+
Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
natynic spune:
Da ce aveti, surorilor, v-au napadit lighioanele!
Nicoleta, repeta analiza; infectie inseamna >100000 cu microbi care pot exista in mod normal in aparatul urinar; Klebsiella (asta-i mai urata decat E Coli al lui Ariel!) nu are ce cauta acolo, deci si 12000 conteaza. Asa ca repeta; poate a fost o greseala, s-a contaminat proba, eu stiu...ca daca nu, trebuie musai sa te tratezi.
GATA, ma culc acum!!!
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA
ariel_7000 spune:
hai nicoleta ca ne luam de mana cu aratarile noastre cu tot!!!
...si eu stiu ca infectie inseamna peste 100000/ml...mai repeta analiza, eventual la alt laborator...eu una sper din tot sufletul sa fie vreo eroare la mine, mai ales ca nu am nici cel mai mic simptom!!! nu ma doare nimic, decat putin burta in partea de jos, acum parca identific in zona vezicii...dar la naiba!!! durerea asta poate fi de la multe cauze, mai ales in sarcina! in rest nu ma ustura, nu ma dor rinichii, nu fac foarte des pishu, beau 4 l de lichid pe zi!!!, nu am fecbra...ciudat!!! dar la fel de ciudat este ca e acelasi carcaiash ca cel din decembrie, apoi in ianuarie l-am capacit si acum apare iar...ceva de genul "carcaiashul reloaded"...cam mare coicidenta...
naty, multam de sfaturi. noapte buna si vb maine...
alexutza aproape 5 ani +si
33+
Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
Nicoleta spune:
Dar asta am si facut! Am repetat analiza! La un alt laborator, mai de incredere. Si azi am primit rezultatul, e negativa. Eu cred ca prima data s-a contaminat proba, de-aia au iesit asa de putini balauri. Oricum, am de gand sa repet analiza la primul laborator (masochista!), si poate si la al doilea... Insa saptamana viitoare, sa vad si ce zice medicul saptamana viitoare. El are incredere in al doilea laborator, mereu il recomanda. Eu la primul am gratuitate, am zis ca nu e mare lucru o urocultura... Hm, aveti sfaturi?
Ariel, nici eu nu am simptome, nu am facut febra deloc, nu ma doare si nici nu ma ustura cand fac pishu... Beau lichide destul de multe si, zic eu important, nu am avut niciodata in viata mea infectie urinara!!!
Nici la prima sarcina (spun asta fiindca sunt persoane predispuse la asa ceva!).
Am inceput sa iau Urinal asa, ca adjuvant (scrie ca se ia in sarcina fara probleme). Termin cele 5 zile, ma vad cu medicul repede-repede, repet analiza macar intr-un loc... Partea buna este ca lighioana, daca o fi fost a mea, cica era sensibila la 12 antibiotice, insensibila la ...2. Mai am sanse, numai sa stiu sigur. Oricum, am avut 2 nopti de teroare, cu tot felul de ganduri si vise urate...
Naty, stiu ca uratul asta e nasol, dar mai stiu ca este un microb care se ia din mediile intraspitalicesti! Ce sa caute in vezica mea? Mai am o speranta...
Somn usor!
Nicoleta
33+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)
sovietica spune:
Clau bine ati revenit in formula 1+1 

Abia astept sa va vad in poze!
Bubu, multumim de urare. Cam are nevoie omu...
Cred ca Vlad tocmai si-a facut o parere cat de mic ii va fi fratiorul :)
Ariel, da Doamne sa fie bine! Moarte balaurului!
Tine minte 3 cuvinte: O sa fie bine!
Si esti sssssigura ca ai mai face fatza la o atomicutza pe langa cei 2?!! ![]()
Gecko, sa fii cuminte la scoala, sa asculti de tovarasa si sa vii sa ne reciti poeziile invatate 
Luny, si mie mi se pare lasat burtoiu :)
Ririan, in sfarsit ai revenit pe crenguta!! Bine ai revenit
te daduseram disparuta...
Cory, nu vor reusi sa ne desparta, dar eu tot i-as lasa pe dansatorii aia sa incerce de cateva ori 

Mihuta, nu am auzit niciodata "pleosc" din burta! :)
Naty, tu singura ai vazut cum a inceput sa ia Iulia in greutate numai de la faptul ca ti s-a permis sa o alinti macar putin la tine in brate. Asta conteaza acum as zice eu... Sa te simta ea aproape. Cu sau fara tzatza in gura. Si te simte!
Si ca sa dau un mic raspuns despre homeo&infectii, cand il tot frecuseam la telefon pe dr meu homeopat despre ureaplasma de exemplu, ca aolo, ca ce ma fac, ca eu VREAU sa imi dea repede ceva bilutze sa nu mai apara ureaplasma la urmatoarele analize, etc... Si el mi-a zis ca daca vreau si vreau pot gasi jdemii de infectii in organism daca ma caut de ele, dar importante sunt numai si numai simptomele pt el. Si la fel, si la bb. Daca iese nu nu stiu ce simptome, atunci il trateaza. Eu iti zic ce a zis el, asta nu inseamna ca nu ma voi zbate la decizia pe mana cui sa merg, mai ales in cazul lui bb.
Oricum, si homeopatul s-a declarat depasit cand contactase socrul virusul leptospiroza si simptomele erau atat de schimbatoare si vertiginoase si degenerative incat ne-a zis ca in acel moment daca e vreo medicina care sa il scoata din criza, numai cea alopata ar mai fi, si ca sa facem TOT ce ne zic doctorii.
Nicoleta, iti doresc rezultatae excelente la toate analizele ce urmeaza!
Gata, frunza verde si-o aluna, noi va spunem noapte buna!
Maine vin mama si sora la noi sa mancam martzisoru :)
sovi
32+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
Nicoleta spune:
Hm, asta-seara sunt insomniaca sefa
.
Nicoleta
33+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)
gudinde spune:
Buna noapte tuturor, chiar daca eu tocmai m-am sculat caci atunci cand am venit de la servici eram rupta si m-am culcat!
Sa o luam pe rand:
1. La multi ani de martisor!
Sa aveti o zi superba pe care sa o petreceti exact cum doriti, fara nici o umbra, grija sau suspin.
2. Naty
felicitari pt cele 1600g. Vezi ce fata ascultatoare si cuminte ai?
3. Ursu Mendez nu e singurul medic din Medlife. Cred ca ar trebui sa vorbesti cu dr Predoi care este seful de sectie la materno-fetala sa-i spui care-s problemele tale si sa afli daca poti primi tratamentul corespunzator in Medlife. Si daca da, sa-ti recomande un medic; asta in cazul in care nici el nu este disponibil ca altfel este un medic foarte bun. Sau poti sa te duci sa vorbesti direct cu seful maternitatii (prof Pelinescu) sa-i spui ca vrei sa nasti acolo si daca poate sa-ti recomande un medic.
Adica eu cred ca intrebarea reala este daca in Medlife poti avea parte de ingrijirea speciala de care ai nevoie. Caci altfel, daca tu vrei sa nasti acolo nu te descuraja fiindca UN medic nu te poate asista.
4. Cory trimit
multi.
5. Felicitari noilor mamici randunici. Sa va traiasca bb-i si sa fie sanatosi.
6. Gecko: nope! Nu te-am depistat la sfarsit de capitol, respectiv pe pag 2 a urmatorului capitol facand rezumatul. One down, two guesses left to go.![]()
7. a Ariel
imi pare tare rau ca esti necajita cu infectia. Sper sa vi cu vesti bune de la V. Babes.
7. b Ariel
la tine ma gandeam azi la servici. Ma gandeam oare ce scrie la tine in carticica despre remedii homeopate la capitolul oboseala si picioare umflate. Deci, trebui sa-mi cumpar o carte. Daca ai sugestii sunt foarte bine venite.
8. Sovi
9. mami_papa iti povesteam cu ceva capitole in urma (da nu m-ai vazut
) ca una bucata colega de servici se
si de la restaurantul pe care-l doresc ei (nu mai tin minte care) li s-a impus sa lucreze cu o anumita firma organizatoare de nunti. Se practica asa ceva pe scara larga? Ca acum cativa ani nu exista asa ceva. Doar hotelurile mari la inchirierea de sali pt receptii, evenimente etc. te obligau sa iei o serie de servicii si aparatura de la ei.
mihutza11 spune:
In primul rand sa aveti o primavara minunata si tot ce va doriti! 

de martisor:
http://www.youtube.com/watch?v=nMBGPyvHK5M&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=39tzs3lNjlM&feature=related
am vazut ca avem si o randunica sarbatorita azi, asa ca:
La Multi Ani Alina80! si tot ce iti doresti 
asa... am facut si eu filmuletz... ma cam enerveaza ca se vad pozele asa, dar asta e acum..
gasiti aici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
Mihaela
36+ cu
Andra
Pozici
Bebitza
adriuta spune:
"Privesc spre cer...
O barza cu aripa cerul il taie
Si raza de soare o transforma-n vapaie.
Lumina divina azi cade in ploaie.
Si-un colt de cer - un martisor si doar iubire...
Atat aduce-al sau zbor si-un gand de fericire."
Gingasi ghiocei, soare dulce zambitor, inimi deschise pline de bucurie, toate acestea pentru voi toate formeaza un martisor incarcat cu prietenie. 
Si in special pentru voi 3 clipuri pentru aceasta zi speciala:
http://www.youtube.com/watch?v=crYm91p8jM8
va mai amintiti??? 
http://www.youtube.com/watch?v=Wvdo47WjduE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=cwUS7anj_Z4&feature=related
O Primavara superba pentru toate randunelele, pui pufosi si flori in suflet.
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]
AMR 1 Saptamana!... sau cat vrea
Adrian
nicol_conte spune:
La multi ani Alina80!
La multi ani randunici de 1 Martie! Sa aveti o primavara frumoasa!
POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia
Nicol
31+ cu
Antonia si Alexia(24aug2005)