FIV in Ungaria 34
Raspunsuri - Pagina 9
patriciab74 spune:
Merci mult Andicu , eu parca am citit ca Crisis a mai fost o data la el la inceputul saptamanii. In fine, mai astept putin si dup-aia actionez eu cumva.
Patricia
adaca spune:
CRISIS Dar totusi sunt putin ca nu ai vrut sa mi-l pui pe dr. pe web
BORZASIMO
LENY evenimente mai deosebite nu mai sunt prea curand, ce sa inteleg ? ca nu mai vii pe la Resita?
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES
www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
internet spune:
Borzasimo , asteptam vesti bune.
Cris te pupam
Lelia eu sunt pe locul 4, Daria iubeste "cicia, aia, tata si apoi mama" , toata ziua imi spune ca afara "poua, poua" dar dupa cate ai vazut azi a fost soare. Poate incerci si tu sa pui poze cu Maria. Va pupam
Laura multa bafta
Adela noi luni mergem la Tm la dentist, voi cand mergeti?? va pupam
Va pupam pe toate
BoboMom spune:
Buna fetelor!
Azi am avut prima intalnire cu Peter Kovacs, care e un dragut si foarte profesionist. Am facut ecografie si totul arata bine. Am luat pastilele anticonceptionale inclusiv ieri seara si mi-a spus sa nu mai iau. Marti incep Menopur, iar sambata viitoare ma vad iar cu el pentru monitorizare. Sunt usurata. Mi-era putin frica sa nu fie ceva in neregula, pt ca nu mi s-a oprit total sangerarea dupa ciclu din cauza AC, dar e ok.
Astea sunt vestile mele. Asteptam vesti de la restul fetelor.
Andrada, mi-a facut mare placere sa ne vedem azi. Abia astept sa ne mai vedem si sa stam mai mult la vorba.
pentru fiecare pentru maine.
Va pup,
Laura
dariaioanaxx spune:
buna fetelor !
la multi ani si o primavara frumoasa, mamicilor, viitoarelor mamici si aspirantelor !
va pup pe toate
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
crisis81 spune:
Sunt acasa, cuminte, la cu bebe la purtator. Am avut o discutie cu el inainte de ET. I-am zis sa nu se lipeasca decat daca are de gand sa stea acolo 9 luni. Sper sa fie copil ascultator.
Va pup pe toate!
patriciab74 rabdare ca e nebunie la clinica. Nici sa manance nu are timp.
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...
patriciab74 spune:
Merci mult Cris, chiar speram sa aud ceva de la tine ca stiam ca ai fost la el. Ma tot minunez ca tocmai din Constanta. Nu mai stiu, tu scriai mai demult ca ai endo?
Patricia
borzasimo spune:
Buna Fetelor
In primul rand vreau sa va multumesc inca o data ca ati fost alaturi de mine,dar vestea e una fff proasta sa terminat cu drumul meu la szeged, bhcg e de 1,20
Fetelor eu va doresc numai bine si va doresc ca visul mult asteptat sa vi se inplineasca va si va inbratisez pe toate nu va enuma ca nu vreau sa uit pe cineva si sa se supere pe mine la toate fetele
simonagurau spune:
BORZASIMO
Imi pare nespus de rau.Te rog sa fii puternica si sa crezi ca Dumnezeu intr-ozi te va rasplati cu BEBE-ul mult dorit.
simonagurau spune:
BORZASIMO
Si eu am avut tot 1.20 inteleg ce simti si eu am trecut prin asta si nu doresc la nimeni,dar trebuie sa mergem mai departe si sa speram ca intr-o zi ni se va implini visul