FIV in Ungaria 34
Raspunsuri - Pagina 8
andicu spune:
Cris, DOamne ajuta pt maine! sa te intorci acasa !
Simo, suna bine ce spui tu! sa dea DD sa ai un beta hcg maare si frumos maine! tin pumnii!
Leliutza, Filip creste, e smecher rau! a invatat deja ce inseamna "nu e voie" si cand se duce acolo unde nu e voie intai se uita zambind la noi si intinde mana..alearga in premergator ca la curse si a invatat sa dea mana la "Noroc!"( asta e noua ).Acum ne chinuim sa invatam sa facem "papa" . pt mamica si Mariuca!
Laura, bafta multa maine!
tuturor!
Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
La 8 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi
amzulica spune:
Fetelor sunt noua la subiectul asta - imi poate spune si mie cineva cat costa o biopsie testiculara la Szeghed? Si cate ceva despre urolog - daca nu cer prea mult? Sau la cat duce un ICSI cu biopsie? Multumesc anticipat.
Cami
patriciab74 spune:
Buna fetelor,
A scris cineva mail saptamana asta doctorului Zadori? Eu i-am scris de 3 zile si nu raspunde, desi mi-a promis o programare urgenta. M-a pus sa-mi fac analizele, i-am trimis rezultatele dar nu mai primesc raspuns...si se apropie prima zi de ciclu, iar el mi-a zis ca va trebui sa ajung acolo in ziua a 2-a sau a 3-a. Pot sa ma prezinta acolo fara sa am programare? Am vazut ca Crisis a fost saptamana asta la el, deci de lucrat a lucrat sigur.
O seara placuta si tuturor!
crisis81 spune:
Acum am ajuns acasa . M-am plimbat toata ziua ca de.... de maine la . Maine la 11 ora Ungariei am ET!
Andicu saru-mana. Sa dea Dumnezeu! mamica de smecher!
borzasimo nu mai sunt asa de nerabdatoare pentru tine. Hai cu gemenii!!!! Multumesc de urari!
simonagurau multumesc!
leliutza sa dea Dumnezeu! Sa dea Dumnezeu la toata lumea!
pussi ai dreptate mama! Lipicios sa fie !
Laura Garner multumesc si multa bafta! Sa fie cu ochisori!
Adela da v-am vazut si sunteti minunati toti patru. Iti sta foarte bine! mamica de baieti frumosi foc!
mamagiuliei multumesc! Esti foarte scumpa!
Luck multumesc! Mai e un pic si ne vedem!
Astazi am cunoscut-o si pe Simona_sz! Mai am putin si va cunosc pe toate.
Dannette, Miha2004, Miha3, Micky2007, Sandica, Marush, Tia, Tuculucu, Ancaoradea, Leny va multumesc!
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...
Ioanatugs spune:
Crisis81 multa bafta maine!!! Tin pumnii stransi penru tine!!
Fetelor de AndradaP. stiti ceva???
Astept fiv-uletul meu norocos de martie-aprilie 2008
simonagurau spune:
BORZASIMO
Iti doresc din tot sufletul sa ai astazi un BTCG mare de tot. Sa fii si apoi
adaca spune:
CRISIS sunt aici, dar cu sufletul alturi de tine. Doamne ajuta ! Ieri am fost la TM si nu am intrat pe forum sa-ti facem galerie.
BORZASIMO Hai cu vestea. Ne sa fi
LENY sper ca nu esti suparata pe mine. Tu stii ca mie imi trebuie o saptamana sa trec pe la toata lumea. Mai usor este sa vii tu la noi.
PUSSI astept discul cu de la nenea pozarul si promit ca imediat le postez. de la baietei pentru fetite.
MIHA2004 pe unde tot umbli?
LIANA, ANDICU, TIA, MIHA2004, TUCULUCU, TANYUTA, LELIUTZA SI TOATE FETELE VA
Ade cea mai fercitasi DARIUS, CAIUS si RARES
www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
andicu spune:
Hello!
Cris, astept sa se faca de pranz la noi, ca sa ma pt tine!
SI fac galerie pt o , sper!
Hai SImo, asteptam rezultatul pozitiv!!!
Patricia, stiam de la Cris ca dl dr a avut si liber de marti pana azi,parca..asa intelesesem! o sa-ti raspunda, fii sigura! daca vezi totusi ca nimic, da un telefon la clinica si cere cu el (dar nu maine, ca de obicei lucreaza sambata o data la 2 sapt. si nu stiu daca-l gasesti). SUcces!!
Amzulica, eu nu stiu sa te ajut, ca n-am avut nevoie de ICSI, dar bine-ai venit!
Ade, si eu astept CD-ul ala cu nerabdare! ca mi-e dor sa vad baietii tai!
tuturor!
Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
La 8 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi
leny2007 spune:
BUNA FETELE!
Se pare ca azi e o zi frumoasa de primavara cu soare.......iar azi este ziua mult asteptata de SIMONA,sper din tot sufletul sa aiba rezultatul dorit si sa fie ode pupiciLa fel pentru CRIS,multa BAFTA si de data asta sa fie cu reusita sa devii o fericita ADACA-nu sunt suparata m-am obisnuit,la Resita nu ajung eu prea repede doar la evenimentePUSSI-la printeseLIANA-Iar despre mine am mai zis,SUNT IN ASTEPTARE nu am ce sa scriu momentan atat ca de saptamana viitoare din 13 incep iar drumurile la Szeged,si sper ca de data asta sa fie totul bine.LA TOATE FETELE,SI MULTA BAFTA
sorina_sz spune:
Buna fetelor,
Pana la urma fac totusi IA. Marti va fi marele eveniment.
Cris si Miha ma bucur ca v-am cunoscut. Bafta multa va doresc. Trebuie sa fie bine de data asta.
borzasimo ne mai ti mult in suspans??