FIV in Ungaria 34

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonagurau spune:

KORA POP

Iti multumesc dar... eu sunt din Oradea si din cate ma-m interesat aici nu se face nicaieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

simonagurau
felicitari pt fsh tau este super , vin si eu cu o veste buna azi mi-am luat rezultatul analizelor hormonale din z2 a CM si fsh meu este........ 11.22 intr-un interval de 4-13.Uraaaaaaaaaa....sunt asa de fericita si eu.
crisis

scot majoretele pentru tine si le pun la treaba.
Sa dea DD sa fie intr-un ceas bun si puiutul tau sa se lipeasca de tine bine si sa nu-ti mai dea druul.
MULTA ,MULTA BAFTA !!!!!!!
pupici tuturor

Mergi la inceput

TUCULUCU - din Oradea FELICITARI din suflet si SARCINA USOARA!!!

ANDICU
Copilul tau ie un scump.Mersi pt sustinere
LUCK
Felicitari si pt FSH-ul tau.Putem incepe sa fim in focuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

simonagurau gata, te-am trecut pe lista de aspirante. Mult noroc ! daca mai trebuie ceva completat sa-mi spui.
crisis noi te si iti trimitemsuntem aici alaturi de tine, ne-ai vazut
borzasimo mai putin si ne dai vestea
tuculucu la vara cand vin la Oradea te caut sa te pun sa faci repetitii cu gemeniica sa-ti intri in mana
Multi pentru toate fetele.

Ade cea mai fericitasiDARIUS, CAIUS si RARES

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Buna fetelor!

Sunt in Budapesta!!! Dupa multe peripetii, am ajuns cu bine si la timp. Era sa pierd zborul si nu din cauza mea, din cauza primului zbor de legatura. In fine... Sunt aici acum!
Maine o sa merg la clinica in recunoastere, iar vineri la 11 am programarea cu Kovacs. Abia astept!

Cami, merci mult ca te gandesti la mine. Sunt sigura ca totul va fi bine cu bebeii tai. Stai linistita si ai grija de voi!

Cris, mult succes!

Va pup!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

adaca felicitari pt. proaspatul crestin. Vreau poze
crisis multa bafta, ai nevoie de unul si bun... lipicios de mami sa fie
tuculucu documentare usoarasi eu m-am documentat, stiam tot despre gemeni inainte sa nasc, dar de atunci tot invat.

am intrat aici sa vazic ca maine e un an de la ultimul CM inainte de gravideala. M-a apucat nostalgia

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leliutza spune:

salutare-salutare,
Criss tinem pumnii pentru reusita, presimt ca acuma va fi cu ochisori!
Tia tot pe locul trei esti (dupa titi si lala)? Daria e o scumpa cate vorbeste ea, pupam fetitza desteapta si mare.
Adela te rog sa pui poze sa ne delectam cu baietii tai.
Mi-ka imi pare rau ca nu am putut vorbi duminica dar nu stiam nici un doctor . noi eram in ungaria si am vazut tarziu apelurile tale. sper ca e bine copilasul.
Andicu ce progrese mai face Filip? cum e vremea la mare? eu am fost acum cativa ani in luna februarie la Constanta si am inghitit cel mai mare frig si vant din viata mea, nu credeam ca marea cea atat de calda vara poate si asa suparata iarna.
pussi cred ca venim si noi maine in Timi, poate daca se indreapta vremea iti vedem si noi papusicile
liana - ce mai faci?
va pup si toate
lelia si maria

Mergi la inceput

LAURA GARNER

Multa,multa bafta!!!...Asteptam sa ne informezi si pe noi cu tot ce ti se face la Budapesta
ADACA
IE bine,mersi
CRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

Buna Fetelor
Cris multa bafta pe maine o sa ma gandesc la tine si o sa tin pumni srinsi, iti doresc ca a acel embrionas sa se prinda la tine in burtica 9 luni si o sa vezi ce mamica fericita o sa fi te Doamne Ajuta
Adaca maine aflam rezultatul mult asteptat
aaaa era sa uit ieri si azi am avut ca o sangerare dar fff stearsa un rozaliu si cu venisoare de sange ore sa fie sarcina si asta inseamna ca ma insemnat? a mai patit cineva asa ceva, sant cam in ceata, cu toata lumea cu care am vorbit a spus ca e sarcina dar pana maine nu mai e mult si o sa vad ce zice bhcg in rest nu prea simnt nimic in afara ca ma mai inteapa in lateral la ambi sani
Va pe toate si multiiiiii

Mergi la inceput
Mergi la inceput