FIV in Ungaria 34

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Crisis, te inteleg foarte bine si iti doresc ca bebe sa stea lipit de mama lui 9 luni.
borzasimo,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

As dori sa felicit toate femeiele de pe pamant, pentru ca au avut, si bineinteles ca mai au putere sa faca asa incat sa existe miracole pe Terra !!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit - pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea... si pentru tot ceea ce reprezentati... pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu...

LA MULTI ANI !!!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale. Va doresc un 8 Martie cat mai frumos!

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

La multi ani unguroaicelor!
Sa fiti iubite, fericite si implinite!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniros spune:

la toate fetele si LA MULTI ANI !
Va urez sa aveti parte de multe petreceri dar mai ales de multe motive pentru petrecere. Va pup pe toate cu mult drag
Simonagurau iti urez mult noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Multumim lui LIANA si CRISIS pentru urarile facute, dar si pentru floricele. Va dulce.

LA MULTI ANI ! pentru toate fetele. Va doresc din suflet, la toate, ca ziua de 8 Martie sa o sarbatoriti nu ca ziua femeii ci ca ziua mamei.

BORZASIMO capul sus, daca ai cazut trebuie sa te si ridici. Nu poti renunta asa usor. Te - orice ti-as spune nu iti pot alina sufletul.
CRISIS tu esti ok?

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

La multi ani turor fetelor!
Borzasimo, imi pare rau! Stiu ca esti foarte dezamagita dar sper sa gaseti puterea sa mergi mai departe. Trebuie sa reusesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonagurau spune:

FETELOR floare3]

FLORI SPECIALE PENTRU FEMEI SPECIALE
LA MULTI ANI DE ZIUA FEMEI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

Azi am primit cate un trandafir alb de la fiecare baietel. Am plans de fericire. Darius si Caius mi-au spus "La multi ani! te iubesc mama!

www.flickr.com/photos/14340770@N02/?saved=1" target="_blank">AVEM POZE NOI AICI

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

La multi ani, mamicilor si viitoarelor mamici!
Sa va bucurati din plin de primavara si sa fiti cele mai fericite femei!

Simo, imi pare tare rau! mai toate stim prin ce treci, te rog , nu-ti pierde speranta! o sa fie bine si o sa reusesti pana la urma! sunt putine fericitele care reusesc din prima!
Cris, cum te simti? esti cumintica?

tuturor!

Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
La 8 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput