FIV in Ungaria 34
Raspunsuri - Pagina 6
adaca spune:
SANDICA ma ca peste cateva zile sa ne anunti marea veste ca esti Doamne ajuta !
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES
www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
pamy spune:
Buna la toate fetele.
borzasimo,iti doresc ca vineri sa fie cea mai fericita zi din viata ta.Doamne ajuta
crisis asteptam vesti de la tine.Spuneti-mi si mie cate ceva despre punctie,ca mie mi-e frica tare de ea
la toate fetele
simonagurau spune:
FETELOR
URAAAAAAA... sunt bucuroasa FSH-ul meu a scazut este 6,5 val normale 2-13.M-am programat la Debretin luna asta la dr Botnar pt fiv,dar mai vorbim.Va multumesc pt sustinere
tuculucu spune:
Buna dimineata!
cris: bafta multa!!
borzasimo: asteptam rezultatul pozitiv. hai ca nu mai ai decat putin...
laura garner: ai ajuns la Budapesta? cand ai prima intalnire cu dr.Kovacs? sper ca va fi bine si totul va merge asa cum v-ati programat. desi n-am mai intrat pe mess si n-am mai scris de vreo saptamana sa stii ca m-am gandit la tine. bafta multa!!!
miha 3: ce fac puiutii?tu,cum esti? astept vesti :)
despe mine ce sa va zic? sunt bine, ma doare putin burtica in partea dreapta, poate se intinde uterul sau poate de la un ovar ca a fost cam rece azi noapte. greturi am, in fiecare zi, si dimineata si seara, dar incerc sa mananc, sa beau ceva gazis si apoi imi trec. nu am vomat niociodata. doamne ajuta sa nici nu vomit:)))
Pe de alta parte ma ingrijorez ca mi-am adus aminte de dr-ul din cluj care in vara,cand am fost internata pt.hiperstimulare mi-a vazut uter bicorn. oare se vor putea dezvolta bebicii mei? vor avea loc? sper din tot sufeltul sa fie bine ca tare mult i-am dorit. stie cineva dintre voi vreo poveste legata de uter bicorn si graviduta cu gemeni.
adaca: bravo pt piticutul tau proaspat botezat!
andicu: bebe tau e grozav. m-am distrat intr-o zi si eu si toti colegii mei de birou de pozele cu el
pussi: am inceput sa citesc la povesti cu gemeni si tripleti. deocamdata citesc, ma documentez si apoi ma vei vedea si acolo la discutii :). pozele cu fetele tale sunt grozave: sa-ti traiasca si sa va faca fericiti!!!
va pupacesc pe toate!!!
cami
simonagurau spune:
ADACA
Poti sa ma treci si pe mine la :aspuranta la titlu de mamica.FIV1 la Timisoara cu dr Cezara Muresan nereusit,FIV2 nu sa mai realizat pt ca nu am raspuns la stimulare,urmeaza FIV3 la Debretin.
andicu spune:
Salutari de la malul marii unde e frig si innorat!
Simonagurau, felicitari pt FSH! acum poti sa incepi linistita orice incercare!
SImo, tin pumnii strans pt o viitoare gravi!
Cami(Tuculucu) , multumim de complimente1! Ma bucur ca te simti bine! si eu tot asa am fost, greata fara si doar vreo 3 saptamani! te doare intr-o parte cateodata si pt ca se intind ligamentele dintre picioare, ca se mareste uterul! si pune-ti si tu la semnatura burtica cu cate saptamani ai, sa vedem si noi cum cresti!
Cris, !
tuturor!
Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
La 8 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi
simonagurau spune:
Din nou BUNA FETELOR Imi spune-ti si mie va rog a-ti facut vre-o una dintre voi analiza pt anticorpii antimullerieni inainte de FIV?.Unde ?si cat costa?
KoraPop spune:
simonagurau am facut eu analiza anticorpilor antimullerieni in Bucuresti,b-dul Tudor Vladimirescu nr. 29 laboratorul Unisyn.Costa 300 lei si e gata in 10-14 zile lucratoare ( se trimite eprubeta cu sange in Germania si acolo se efectueaza analiza).Multa bafta!
Bafta tuturor FIV-oaselor "unguroaice"!
Kora
CARPE DIEM!
crisis81 spune:
Scuze ca nu v-am scris pana acum, dar oricum majoritatea sunteti puse in tema de pe mesenger.
Ieri dupa punctie am facut si pe urma am umblat cu Unguru si cu Miha si am ajuns acasa la 1 noaptea .
La punctie am avut 2 ovocite si numai unu s-a fecundat.
Inca o data va multumesc celor care sunteti alaturi de mine si va doresc tot binele din lume. O sa incerc sa va tin la curent dar nu prea stau pe acasa. Ma plimb toata ziua.
Adela saru-mana de prajituri. Le-am papat cum m-am trezit din anestezie. mamica de baieti frumosi foc.
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...
szivarvany spune:
Cris,
Sa fie cu noroc, sa se lase cu bebic la purtator 9 luni de acum incolo !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada