FIV in Ungaria 34
Raspunsuri - Pagina 5
crisis81 spune:
Luck, Adela, Borzasimo, Ala77, Tia, Andicu, Dannette, Leny, Sandica sunteti minunate fetelor. Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine. Va doresc toata fericirea din lume!
Va pup pe toate !!!!!!
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...
simonagurau spune:
CRIS
Dumnezeu sa-ti implineasca visul,sa-ti trimita minunat pe care il doresti,sauSi eu sunt alaturi de tine
Miha3 spune:
crisis81 - ma rog pentru tine sa fie bine. Trebuie sa crezi cu adevarat in sansa ta. De data asta vei reusi. Te pup.
Bun venit fetelor noi si multa bafta
Borzasimo ce faci? Cand ne dai vestea cea buna?
borzasimo spune:
Buna Dimineata
Cris inaca o data bafta multa
Miha3 cred ca vineri, daca imi fac simbata cum ar trebui sa o fac nu imi vine rezultatul decat luni, acum nu cred ca mai conteaza o zi in minus nu, ca vineri e a 13 a zi dar sper sa iasa rezultatul mult asteptat
la toate fetele si bun venit fetelor noi
sorina_sz spune:
Salutare fetele
Bun venit tuturor unguroaicelor noi.
Eu sunt super ocupata, dar asta e bine, ca trece timpul mai repede.
Joi am fost la Szeged, am primit tratament cu Merional din 2 in 2 zile. Azi merg din nou pentru eco.
Din pacate avem probleme cu spermograma asa ca nu cred ca mai fac IA, ci direct Fiv. Sa vedem ce hotaraste doctorul.
Crisis bafta multa azi. Poate de data asta reusim sa ne intalnim.
borzasimo mai ai putin de asteptat, sa dea Doamne Doamne sa fie bine. Iti tin pumnii.
pe toata lumea.
andicu spune:
Cris,
Aniros, bine-ai venit si multa bafta! sa dea Domnul sa devii mamica "unguroaica" din prima!
Simo, ! sa stii ca eu am facut beta hcgul in ziua 13 din aceleasi motive, si a fost super ok!
Sandica, tin pumnii! sa dea DD sa te vedem pe lista de in cateva zile!
Ade, sa va fie de bine si felicitari pt micul crestin!!!
Sorina_sz, imi pare rau ca treceti la FIV, dar multa bafta! poate o sa fie reusita din prima asa! succes cu tratamentul!
SImonagurau, succes, sa ai rezultate bune!
Miha, cum te simti? semne de gravideala, ceva?
toate fetele aspirante, burtici, mamici si bebei!!
Andicu mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
La 8 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/2.png" target="_blank">Cum crestem noi
zapp spune:
Buna fetelor,
cris, mult succes azi!
borzasimo, Doamne ajuta sa ti se implinesca visul si sa ne dai vestea cea buna!
Ma rog pentru toate si va doresc tot binele din lume!
aniros spune:
si noroc mult, mult tuturor celor care sunteti cu un pas sau mai multi inaintea mea.
Simonagurau multumesc pentru nr. de telefon, dar am apucat sa ma programez la dr. Szmatona Gabor la Budapesta in 18 martie.A auzit cineva de el pt. ca pe forum nu spune nimeni nimic de el?
Acum trebuie sa merg sa-mi fac analizele care le-am gasit pe forum, si o mai rog pe Scamiy sa-mi scrie un raspuns daca poate
Este problema daca nu am analizele care se fac in ziua 2 sau 3 de CM?
simonagurau spune:
BORZASIMO
MULT,mult succes.Sa-ti ajute Dumnezeu sa fie cu ochisori.ANISOS hai ca-ti raspund tot eu.Estradiol,prolactina,LH,FSH,TSH.lh,
adaca spune:
CRISIS cum a fost? Vad ca nu ai scris nimic. Eu am venit la nepoata mea ca nu imi merge netul acasa. Sper ca totul e ok.
BORZASIMO sunt sigura ca te voi trece pe lista de Asteptam rezultatul
ANDICU si noi va
MIHA2004 pe unde umbli? Azi am fost la tine la magazin, ne-am cumparat masini de interventie pentru curentTu nu ne mai scrii nimic?
LENY, LIANA, TIA, LELIUTZA, PUSSI, MIHA3, TANYUTA SI TOATE FETELE
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES
www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE