FIV in Ungaria 34

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonagurau spune:

LENY

Deci suntem de "suferinta",suntem in aceeasi situatie.Intrebarile tale "de ce nu se prinde de ce nu raman dece oare daca totul ie OK" mi-au dat lacrimile Intrebarile astea sunt dureroase.Sper ca Dumnezeu ne va asculta si noua rugaciunile.Stii copiii sunt daruri de la Dumnezeu.Astept cu mult drag si dor acest dar de altfel ca si toate fetele care nu sunt inca mamici.Ma rog ca Dumnezeu sa nu intarzie prea mult cu darul sau
SCAMY
Multumesc pt incurajare.
Da,la ovulatie,cand iese ovocitul din folicul temperatura trebuie sa fie 37 sau mai mare de 37.
Iti doresc si tie si tuturor fetelor "darul" mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Buna ziua tuturor, vin si eu cu vesti, mi-a venit CM, am sunat la clinica si m-a programat pe data de 26 la ora 11, daca totul e ok o sa incepem la cm urmator.
Elmasi poate ne intalnim.
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

In sfarsit am reusit si eu cu programarea la Szeget, pe 8 aprilie prima intrevedere

Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciab74 spune:

Valeria, cum te-ai programat? Ti-a raspuns Dr. Zadori?
Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leny2007 spune:

FETELE!

PATRICIAB74-am primit mailul tau,la dr.Zadori sunt,cu drag o sa incerc sa te rezolv,o sa vin cu noutati maine seara.
vasi va multumesc la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

pentru toate fetele!

am si eu o intrebare: ce analize trebuie refacute la FIV2? I-am scris la dr. dar se pare ca-i tare ocupat caci nu mi-a raspuns inca. cu progamarea nu ma grabesc caci eu as vrea prin mai sa incep, dar sa stiu macar ce analize trebuie sa repet. Eu banuiesc ca hormonalele din ziua 2 si testul Papanicolau.

Eu incerc sa ma "adun" pentru FIV2! Sper sa fie cu noroc de data asta.

Mergi la inceput

Leny2007,
Merci mult, astept vesti de la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Patricia ieri mi-a raspuns Dr. Zadori la mailul de saptamana trecuta si mi-a zis ca programare pt o persoana noua poate sa i-mi faca doar in iunie, insa se pare ca ieri a renuntat cineva si m-a intebat daca e ok pe 8 aprilie..... asa ca i-am raspuns ca abia astept!!!

Camisvuite listuta pe care mi-a dat-o mie pt analize
- HIV, Hepatitis B, C (both the partners and <3 months old)
- Spermiogram (< 3 months old)
- Papanicolau test and vaginal mcrobiological test including Chlamydia and Trichomonas also
- blood test for FSH, LH, Prolactin and TSH on day 2 or 3 of your cycle

adaca te rog sa ma treci si pe mine pe listuta: FIV 1 la Medsana cu Ancar cu sarcina oprita din evolutie la 5 sapt in pregatire de FIV 2 la Szeged cu Dr. Zadori

Cris tinem pumnii sa se lipeasca puiutul de mamica lui si sa stea cumintel de data asta 9 luni

Mai vine cineva in perioada 7-9 aprilie la unguri??

Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

quote:
Originally posted by camisv
am si eu o intrebare: ce analize trebuie refacute la FIV2? I-am scris la dr. dar se pare ca-i tare ocupat caci nu mi-a raspuns inca. cu progamarea nu ma grabesc caci eu as vrea prin mai sa incep, dar sa stiu macar ce analize trebuie sa repet. Eu banuiesc ca hormonalele din ziua 2 si testul Papanicolau.

Cami, daca de la ultimele analize pana la fiv sunt max 6 luni, nu mai trebuie sa repeti papanic. Hormonalele s-ar putea sa-ti zica sa le repeti, insa daca incepi stimularea acolo din z2 sau 3, oricum iti face acolo analizele hormonale. Mai trebuie sa repeti analizele pt anestezie, inclusiv EKG. (iti spun exact cum mi-a cerut mie dr. Zadori, eu avand intre fiv-uri pauza 3 luni si tot a vrut sa reinnoiesc analizele pt anestezie.
Tu ai facut fiv 1 tot cu dr. Zadori?

Mult succes tuturor fetelor!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

Valeria, ce noroc ai avut ca a renuntat cineva! Eu inca astept sa-mi raspunda. Mi-a promis ca imi face programare luna asta cand imi vine ciclul, adica vineri sau sambata ar trebui sa merg acolo, dar daca nu raspunde la timp ratez tot. Oricum ieri s-a cam complicat situatia la mine, in sensul ca bunica mea e pe moarte si s-ar putea ca, chiar daca imi raspunde Zadori, toate planurile sa fie date peste cap. Aseara a fost preotul sa o impartaseasca... Oricum daca nu raspunde, am vorbit cu Leny sa ma programeze cand se poate. Te pup si le pup pe toate fetele de pe forum care sunt foarte amabile si prietenoase...e ca o mare familie forumul asta!
Patricia

Mergi la inceput