FIV in Ungaria 34
Raspunsuri - Pagina 12
scamiy spune:
Buna fetelor!
Mii de scuze ca v-am facut sa asteptati un raspuns de la mine ( ma refer la aniros si simonagurau ), dar am fost plecata din tara pt. o saptamana, asa ca am sa va raspund pe rand:
-pt. aniros, analizele sunt cele mentionate de simonagurau, doar ca trebuie neaparat sa fie din ziua 2-3 a CM, iar daca nu reusesti pana pleci o sa te puna sa le faci pt. data urmatoare, doar ca inafara de cele spuse de simonagurau, eu am mai pregatit si spermograma sotului. Bafta multa
- pt. simonagurau , scuze si tie ca nu ti-am raspuns fiind plecata prin lume, asa ca doar ieri am reusit sa-mi scot analizele si spre fericirea mea sunt bune, am FSH 6,8. Am vazut ca si tu ai rezultate bune, asa ca poate ne vedem pe la Debrecen.
Crisis, tinem pumnii stransi sa fie cu lipici! Doamne ajuta
Borzasimo, sunt si eu alaturi macar cu o vorba buna, desi stiu din proprie experienta ca nu ajuta, dar te rugam nu te lasa batuta, nu renunta asa usor la UN VIS ATAT DE MARE! Eu una n-am sa te las si am sa te strig zi de zi pana te razgandesti si asa am sa fac pt. oricare dintre cele care vor sa renunte. Haide da-ne mana si vino mai departe cu noi!
Va pup si va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie!
Cami
Elmasi spune:
buna fetele. iar am lipsit dar la mine inca nu sunt noutati. doar ca am refacut prolactina, care nu mi-a mai iesit asa de mare ca si data trecuta. e putin mare comparativ cu limita maxima dar nu e tripla cum mi-a iesit luna trecuta. din cate am inteles asta se poate rezolva cu ceva tratament. oricum vad eu cand voi ajunge la nenea doctorul cu care ma vad peste 2 saptamani....iei... mai am de asteptat doar 2 saptamani.
am si eu o intrebare: mi-am facut programare telefonica pe la mijlocul lunii ianuarie, cand mi-au spus ca in 26.03 la ora 13.00 am programare, oare acum inainte cu 2 saptamani nu ar trebui sa mai sun la clinika ca sa imi confirme programarea? mie atunci mi-au luat si nr.de tel. al meu si a prietenei mele care stie ungureste si care mi-a facut programarea si au spus ca daca va interveni ceva o vor suna pe ea, ceea ce nu sa intamplat. deci sa sun la clinika sau nu? voi ce ma sfatuiti sa fac?
borzasimo sunt si eu alaturi de tine si imi pare rau ca trebuie sa treci. eu inca nu am trecut prin asa ceva, fiind la primul FIV si la prima intalnire/discutie cu medicul pt FIV (peste 2 saptamani), dar imi imaginez prin ce trece..oricum trebuie sa fi tare, sa nu te lasi, pentru ca DD o sa ne ajute pe fiecare din noi sa ne implinim visul. ne dorim prea mult un copilas ca sa nu ne asculte rugaciunile...deci cum spuneau si fetele nu trebuie sa te dat batuta....intinde mana si hai sa o luam de la capat...in final va fi bine, o sa vezi...
cris suntem alaturi de tine si pt tine, sa fie cu lipici si sa nu se mai desprinda de tine decat peste 9 luni
adaca ai niste baieti minunati, in curand ne vom in frumusetea baietilor nostri (pentru ca si eu tot 2 baieti gemeni vreau sa fac), iar despre Rares.. ce pot sa-ti spun....e cel mai frumos baietel... cred ca esti o mamica fericita si implinita...felicitari
Miha3 ma bucur ca esti bine, ca nu ai greturi..sper ca in curand sa ajung prin Hd si sa pot sa te vad. mi-e dor de tine..oricum o sa te sun cat de curand. multi pupici
Liana oltencuta mea nu ne-am auzit de mult...te pup sper ca esti bine si sper sa am mai mult timp ca sa mai vb pe mess
Sandica, tin pumnii! sa dea DD sa te vedem pe lista de in cateva zile
le doresc tuturor fetelor mult succes si pupici multi. daca am uitat pe cine imi cer iertare dar sunt cam in urma cu stirile...
va pupic dulce
Mihaela
simonagurau spune:
SCAMY
Bine ai revenit.Ma bucur ca analizele ti-au iesit bine si chiar s-ar putea sa ne vedem la Debretin.Eu merg pe data de 15. 04 sau 17.04 o sa mi se cmunice data mai exact peste cateva zile.Mult succes
tuculucu spune:
salutare tuturor!!
incep cu un "LA MULTI ANI!" intarziat, dar care nu e niciodata prea tarziu... sa aveti o primavara frumoasa, plina de vesti bune, zambete, flori si tot ceea ce va doriti!!!
eu ma simt bine, adica acum sufar de putina greata pe care am dres-o ( dar nu de tot) cu paine prajita si unt. sunt super ok, am greturi doar din cand in cand, si nu foarte urate, ma deranjeaza ft. tare mirosurile de cafea si de tigara, le simt de la o posta...
de mancat mananc orice, nu am nu stiu ce pofte, toate-s bune mai putin dulciurile (nu ciocolata, si alte prajituri ft. dulci).
ieri am fost la al doile eco si totul e in grafic. bebicii sunt bine, maricei (11,5 mm si 15mm) sunt mandra de ei, incep sa dezvolte placenta. l-am intrebat pe dr. daca vede uterul bicorn si s-a declarat spre surprinderea ma ca nu este un imagist ft. bun si ca ma roaga sa merg la un coleg de-al lui pt o alta ecografie, pt a vedea unde sunt bebicii asezati si daca are vreo influenta forma uterului. vom vedea.
intrebare: cum sa-mi pun la semnatura o burticuta>? o pun de fiecare data cand scriu sau o pun de la profil? ca am intrat acolo dar n-am stiut cum...
acum fetele:
prima pe lista!!!!
laura garner: cum e budapesta? dar dr. kovacs? asa-i ca e totul super ok? doamne ajuta sa iasa toate asa cum vreti voi si sa mergeti in state cu un unguras mic sau poate doi?? iti tin pumnii, te pup si astept vesti.
andradap: ti-am scris pm: pupici si tie si bebici lipiciosi!!!
adaca: frumosi copii mai ai! sa-ti traiasca!!
cris: tinem pumnii, stai cuminete si toate vor merge conform planului! asa zic eu!!:)
borzasimo: nu pot decat sa-ti transmit o imbratisare si convingerea ca daca nu a fost sa fie acum, nu stii ce surprize iti rezerva viitorul. am trait si eu prin ce treci tu, si stiu cum e. pupici si capul sus!!!
simonagurau! multumesc pt salutari oradeanco! hai ca deja ne-am adunat cateva, putem face si noi om iesire mai incolo, cand iese firul ierbii si ne incalzeste soarele! ce zici?
miha 3: pupici de la gemenii mei la ai tai! eu mai trag inca putin de hainele vechi si apoi trecem la pantalonii de gravida.. parca imi sunt prea largi :)
deci pupam toti trei pe toata lumea, fetele mentionate mai sus dar si pe celelalte, sa auzim de vesti bune si bucurii!!!
cami
adaca spune:
ELMASI multumesc pentru urari si sa te ajute Bunul Dumnezeu sa ai si tu gemeni, doi baieti.Te dulce eu si gasca mea.
TUCULUCU eu scriam de fiecare data si cate saptamani, apoi cand stii sexul gemenilor atasezi si carucioarele
LENY sa nu te superi ca nu am venit la tine, dar dormeau gemenii.Dupa ce am iesit de la dentist iti dai seama cum erau. Chiar imi pregatisem sa-ti dau ceva pentru CRISIS sa-i dai cand te duci la Szeged.
TIA am auzit ce fain a fost la dentist.
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES
www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
simonagurau spune:
TUCULUCU
TE felicit inca o data pentru reusita,ma bucur pt tine.Esti o draguta.Da,atunci cand o sa te simti mai bine si o sa iesi la plimbare mi-ar face placere sa te cunosc.Eu stau in Rogrrius,tu?FETELORSunt iar ingrijorata.este posibil sa nu am ovulatie?am fost 2luni pe AC.In ziua 8a si a 9a am simtit dureri mici in parta stanga ,mi-am luat temperatura 36,8.Azi ziua 11 am facut un test de ovulatie-negtiv.Eu in general am ciclu 24-28.In ziua 9-12 aveam ovulatia acum inca nimic.Din ziua 9 a nu mai simt nici mica durere.Sa fi ovulat in ziua 9a cu temp de 36,8?asta ie.... Sper ca nu v-am stresat sau plictisit cu problema mea.De cand cu FIV toata m-am dereglat.Eu am facut FIV din cauza varstei-34,dar cauze nu s-au gasit Vreau sa fiu si eu
leny2007 spune:
BUNA FETELE!
Am intrat cata sa va pe toate si sa va anunt ca de maine incep iar traseul TM-Szeged,sper sa fie cu noroc de data asta,atat la mine cat si la toate fetele care isi doresc un-sauADACA-nasa am auzit ca ai fost in TM desi nu e pentru prima data cand vii,dar nu te forta prea tare sa treci pe la mine,ti-am zis m-am obisnuit sa zici ca vii dar nu ajungi nici-o data,nu ma suparstiu ca esti in viteza si f.aglomeratala toate fetele si multiiii
leny2007 spune:
Simonagurau-Stai linistita nu cred ca anii sunt o problema si eu am 36/37 si am un CM la 24-26 de zile aproximativ ca tine,am avut luni cand am avut ovulatie in a 9-10 zi si luni cand a fost in a 13-15 zi,nu cred ca e din cauza tratamentului si eu am facut tratament pentru FIV si sa lasat cu IA dar nu ma afectat cu numic,mai incearca cu teste,trebe sa-ti iasa.Cauze nu sau gasit nici la mine nici la sot dar totul ramane cu semnulde ce nu ramande ce nu se prindede ce oare,daca totul e ok
si multa bafta sper sa gasim raspunsul
patriciab74 spune:
Leny2007, poate reusesti sa afli de ce nu raspunde dr. Zadori la mailuri, de vreo 2 saptamani. Am inteles ca nu sunt doar eu in situatia asta. Nu cred ca faptul ca este ocupat il face sa nu raspunda, cred ca e altceva. Daca poti... Poate si-a schimbat iar mailul sau nu-l poate accesa. Sau exista fete care au primit raspuns recent?Daca poti...
Patricia
scamiy spune:
Buna fetelor!
Simonagurau, eu sunt programata pe 2 aprilie de la ora 14 si cine stie poate, poate reusim cumva sa ne intalnim la Debrecen sau poate in timpul perioadei de pregatiri pt. FIV, iar apropo de d-na Maria care traduce si eu am primit acelasi numar de tel. care l-ai dat si tu, de la altcineva. Referitor la temperatura optima ovulatiei, eu citisem ca trebuie sa fie neaparat de 37 grade sau n-am inteles eu bine?, daca nu va rog sa ma corectati care cunoasteti mai bine chestia cu temperatura. Te pup si ma bucur ca mai am si eu o partenera la Debrecen, pt. ca se pare ca toata lumea se indreapta catre Szeged. Sincer eu am ales Debrecen-ul pt. ca stiu personal pe cineva care a facut FIV acolo si a si nascut deja. Haide ca mai avem putin si ne apucam de treaba
Leny2007, bafta multa, sa fie cu noroc, sa-ti ajute DD sa reusesti
Adaca, scuze ca te tot bazai, te inteleg si imi dau seama cat de mult timp iti ocupa ingerasii tai care sunt niste minuni de copii si iti doresc sa-ti traiasca, sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei in fiecare secunda, vreau sa te mai rog inca o data, daca se poate si nu-i cu suparare, sa ma treci si pe mine pe listuta cu o sarcina oprita in evolutie in oct. 2006 si pregatire pt. primul FIV in aprilie la Debrecen. Inca o data scuze si te rog nu te supara pe mine ca insist
Borzasimo , asa cum iti spuneam, haide nu te lasa, fi alaturi de noi si nu renunta
Va pup si va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie!
Cami