FIV in Ungaria 34
Raspunsuri - Pagina 14
zapp spune:
Buna fetelor,
Valeria, esti o norocoasa! Eu mi-am facut programarea in februarie pentru sfarsitul lui mai:(
Eu si sotul meu am facut o parte din analizele pe care ni le-a cerut dr Zadori si as vrea sa va intreb ce parere aveti...Analizele hormonale le-am facut in ziua 3:
TSH = 1.867 VN 0.49 - 4. 67
FSH = 5.4
VN faza foliculara: 3.35 - 21.63
faza ovulatorie: 4.97- 20.82
faza luteala: 1.11 - 13.99
LH = 5.76
VN ff: 2.39 - 6.6
fo: 9.06 - 74.24
fl: 0.9 - 9.33
prolactina 20.9ng/ml; 438.9 mU/l
VN: 1.2 - 29.93
Stiu ca raporul intre LH si FSH trebuie sa fie mai mic ca 1. Credeti ca in cazul meu un raport de 1.06 este f grav? Desi nu ma mir, pentru ca stiu ca am ovare polichistice.
De cateva zile eu si sotul meu luam branca ursului si napraznic...Credeti ca au vreun efect?
va pup pe toate si va doresc numai bine!
scamiy spune:
Buna la toate fetele !
Adaca, multumesc mult ca ti-ai facut timp sa ma treci si pe mine in listuta
Simonagurau, am sperat sa-ti dau o veste buna despre sotia colegului meu care facuse saptamana trecuta ET la Debrecen cu Budnar, dar din pacate nu s-au prins desi au fost 3 embrioni. M-au trecut fiorii la aflarea vestii, dar asta n-o sa ma faca sa renunt sau sa-mi pierd speranta. Asta este, mergem mai departe cu increderea in DD, nu-i asa ?
Borzasimoooooooooooo , haide, haide
O intrebare la fetele care au trecut prin FIV, cum se procedeaza dupa ET, trebuie sa raman cazata in Debrecen dupa ET sau pot veni spre casa tinand cont ca intre Debrecen si Cluj sunt cam 200 Km ???
Bafta fetelor care au inceput deja drumurile spre FIV, va tin pumnii si sa va ajute DD sa va impliniti visul de-a avea
Va pup si va doresc tot ceea ce-mi doresc si mie!
Cami
popica_78 spune:
Bine v-am regasit fetelor, si va doresc tuturor o primavara minunata, plina de bebei!
Cristina, Ungure, am inteles ca sunteti iar in focuri, stiti ca va tin pumnii si ca astept vestile bune de la voi!
Simona, cuvintele sunt de prisos, trebuie sa fii atat de tare incat sa gasesti puterea sa mergi inainte!
Cami, sa ai grija de gemenasi, sa creasca mari!
Celelalte fete...Bafta maxima si sa auzim de bine! Pupici!
Cateva cuvinte despre mine....am fost intr-un mic concediu, acum cat am putut zbura cu avionul si plimba in voie, concediu ce mi-a prins foarte bine! Am vizitat incontinuu o saptamana de am facut o febra musculara ca niciodata! Dar a fost frumos si i-a placut si bebeului...
Cu care bebe am fost la eco de 6 luni, si.....are mama o fetita, frumusica foc!!!!!!! Suntem foarte fericiti (o sa fim la fel si daca se va naste baietel ;-)) dar deocamdata ne bazam pe ce spune nea dr si ne inchipuim ca e fetita!
Sotul e incantat, o asteapta pe Sara Izabela (desi mai tot carcoteste ca nu e total de acord cu numele) si isi imagineaza cum o sa fie totul roz la noi, si cum o sa auda in viitor 2 voci dimineata "nu am cu ce sa ma imbrac azi!!!!" (hihhihii, stie el ce stie)
La eco, totul arata foarte bine, bebelina are 600 g (la 24 saptamani), mami a pus doar 5 kg pana acum (desi nu am niciun merit, ca mananc si ma comport ca si inainte), i-a masurat din nou toate oasele, ne-am uitat la camerele inimii, la encefal...sa dea DD sa fie totul bine pana la sfarsit!
Va pup pe toate, si sper ca rand pe rand toate dintre voi sa aduca vesti bune si incurajatoare!
Crista
popica_78 spune:
Scamiy, daca tot sunt prin zona, raspund si eu:
Dupa ET, dr mi-a recomandat sa stau in repaos acea ora de dupa, si apoi pot pleca la Timisoara (vreo 110 km daca nu ma insel), si ca pot sta pe scunul din fata, sa nu ma stresez.
Tot ce trebuie sa fac este sa fiu optimista si putin mai linistita decat de obicei.
Eu am preferat sa-m iiau minimul de precautii si am ramas cazati la o pensiune in Szeged de joia pana sambata, si am facut drumul spre casa pe bancheta din spate la orizontala.
Nu stiu daca conteaza, fetele poate-si mai amintesc povestea mea, la primul ET am facut totul ca la carte, 2 saptamani la pat si nu a mers. La al doi-lea, dupa o saptamana eram la lucru, si uite, bebitza are 6 luni de burtica!!
Eu citisem si pe site-urile unor clinici din State ,ce recomanda ei sa faci dupa ET si era de genul: sa stai macar vreo 2 ore linistita dupa ET, si apoi sa-ti reiei activitatile zilnice obisnuite!!!!
Eu am stat cateva zile, dupa aceea cred ca totul tine de...DD, de soarta, de natura, de noroc, nu stiu!
Eu va tin pumnii sa se prinda la toate!
Crista
simonagurau spune:
SCAMIY
Imi pare foarte rau de prietena ta Cunosc 3 fete din Oradea care si-au facut FIV luna trecuta la Botnar,una e ramas gravida cu gemeni,iar cele 2 nu.Dar asta este. Si eu zic ca dupa ET poti sa mergi acasa.FETELOR CRIS
simonagurau spune:
FETELOR
Va rog sa cititi la Subiect Campania civila-responsabilizare a autoritatilor,si va rog bineinteles daca doriti sa ne implicam toate in acel subiect.Fetele deja implicate fac o treaba foarte buna si le felicit.
leny2007 spune:
BUNA FETELE!
Am venit cu vesti destul de bune,desi azi e in 13 cred ca mia purtat noroc si am inceput cu dreptul,am primit duphastos timp de 8 zile dupa care astept sa-mi vina CM si din a 2-a zi incep tratamentul,cam atat pentru moment.patriciab74-AM VESTI PENTRU TINE,am vorbit cu Zadori si mia aratat mail-rile tale cred ca pe putin ai scris vreo 10,lea primit pe toate si mia zis ca ti-a raspuns,dar nu stie ce sa intamplat ca nu le-ai primit,asta e acum tia facut programare in DATA DE 8 APRILIE ORA 14,eu nu am stiut ce sa-i zic daca ai mai fost sau nu,eventual poti sa-mi trimiti un PM sau mail,sa-mi explici sau sa-mi dai nr. de tel. sa vorbim.la toata lumea
valeria72 spune:
Patricia se pare ca vom fi acolo impreuna .... eu sunt pe 8 aprilie la 14.30
Aspiranta la titlul de mamica
sandica spune:
Salutare tuturor!
Am ajuns in sfarsit acasa, din pacate tot atati cati am plecat adica 2. Cu alte cuvinte primul FIV a esuat dar deja ma gandesc la urmatorul.
Crisis ce faci? Sa ai grija de Miha si sa ne dai vesti bune despre amandoua. Vezi ca incep o gramada de manifestari, musai sa ne povestesti ce fac aia pe acolo! Am mancat o inghetata bunaaaa.....
Super tare atmosfera de azi de la clinica si pentru asta le multumesc fetelor care au fost acolo, am ajuns acasa chiar bine dispusa si deja am uitat de supararea de ieri.
Borzasimo cum stai?
Pupici tuturor si multa bafta celor care urmeaza!