FIV in Ungaria 34
Raspunsuri - Pagina 11
simonagurau spune:
ANIROS
Multa bafta si tie!!! si iti multumescFETELOR Sunt nevoita sa aman FIV-ul pentru luna aprilie deoarece am foarte mult de muca la serviciu.Vreau sa fiu cat mai relaxata.Daca totul va fi ok iainte de Pasti voi incepe stimularea.Dar mai vorbim..Doresc mult succes celor care au inceput FIV sau vor incepe.
adaca spune:
Ce e cu linistea asta pe aici? V-am pus poze sa va delectati.
CRISIS
www.flickr.com/photos/14340770@N02/?saved=1" target="_blank">AVEM POZE NOI AICI
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES
www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
crisis81 spune:
Sunt cuminte, stau la si mi-e cam greu sa scriu din pozitia asta. Maine ma ridic, abia astept!
Adela suuuuuper pozele!!!! vedetele!
andicu sunt cea mai cuminte si ma simt f bine.
Acum sunt mai libera ca Miha a plecat cu Sandica si cu sotul ei la plimbare, ca de obicei sunt toti aici, cu gura pe mine. Mama ce paznici am!
Va pup pe toate si va tin la curent!
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...
miha2004 spune:
Buna seara, nu am noutati despre mine, astept CM sa-l sun pe Zadori sa vad cand zice sa ma duc la el, am citit din urma pt ca am fost ffoarte ocupata si mereu plecata.
Adaca stiu ca m-ai cautat, am vazut pozele, sunteti o familie perfecta, toti niste frmosi
Borzasimona imi pare rau, stiu ca e greu mai ales ca ai aflat intr-o zi asa semnificativa, eu anul trecut, la fiv 2 am primit rezultatul negativ chiar de ziua mea
Crissis81 abia astept sa te cunosc, intre timp stai cumintica
Liana30, Internet, Pussi si restul fetelor
Mi-Ka spune:
Sim, te pup si stii ca sunt alaturi de tine, da?
Capul sus, fii barbata si nu sta pe ganduri ,trebuie sa incerci si a doua oara; exemple de reusita din a 2-a sunt cu gramada (andicu, pussi, miha3 etc), asa ca trebuie sa continui sa incerci, sa nu te lasi batuta
_
luck spune:
FETELOR MELE DRAGI ,
v-am citit din umbra dar pentru ca nu aveam nimic interesant de spus nu am prea intervenit.Dar acum vin cu o rugaminte la voi.
Joi la ora 15 am programare la dr.Zadori.
Din cate am citit pe prima pagina m-ar costa 12ooo ft consultatia si 7500 ft ecograful ? Sau ecograful este inclus in pretul consultatiei ?
Nu stiu cum sa fac , sa schimb forinti in Romania si sa merg cu ei la mine sau...???
Dati-mi un sfat va rog din suflet !!!
Drumul pana acolo cum este.Imi aduc aminte ca era postata o harta de crisis pe prima pagina ar trebui sa o caut.
va multumesc tare
pupici tuturor
crisis81 spune:
Luck prima consultatie te costa 12 000 ft. Cu totul. Harta este pe prima pagina. Joi o sa fie o gramada de lume aici. Aseara ne stransesem 6 fete de pe DC aici la o sueta si joi o sa fie si mai multe. Te si te astept!
pe toate!
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze, amintiri, etc...
borzasimo spune:
Luck draga mea eu am platit prima consultatie 12000+ 7500 eco, cu bani ar fi bine sa ai schimbi in RO, in legatura cu drumul nu stiu ce sa iti zic din TM e ok dar eu nu stiu pe unde vi daca mergi pe valea muresului drumul e bun dar destul de aglomerat, daca vrei sa vi prin TM depinde pe ce varianta veniti si ca sa ajungi la clinica nu e deloc greu daca vrei trimitemi pe PM un nr de tel sau ID tau pote ne intalnim si mergem in preuna daca vi prin TM
Fetele dulce si va multumec la toate
adaca spune:
CEAU! am vazut ca azi am fost pe pag.2 Ce faceti? Ce este cu nonotonia asata?
CRISIS tu ce faci acolo, marea adunare nationala? Hai
dulce toate fetele de acolo.
BORZASIMO esti bine? ti-ai revenit? din cate am inteles vei merge in continuare la Szeged, ma bucur.
LENY maine venim la dentist(adica azi).Poate ne vedem.
multi pentru toate fetele.
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CSIUS si RARES
www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
Miha3 spune:
Buna fetelor
Mi-a fost dor de voi. Nu am reusit in ultima vreme sa intru pe forum deoarece am avut o groaza de probleme la lucru. Acum m-am pus la curent.
Laura Garner - bafta cu tratamentul, sa dea rezultatul asteptat
Despre mine pot sa va spun ca iau proportii. Am intrat pe un calculator pentru gravide cu greutatea initiala si inaltimea si rezultatul afost ca m-am ingrasat ca pentru 3 luni, nu 2 cat am. Eu pun asta pe seama ca nicipodata nu am fost o slaba si am constitutia mai masiva.
Nu am greturi deloc si nici un fel de probleme. Ma imbrac deja de vreo 2 saptamani cu haine pentru gravide si ma simt comod.
borzasimo - la mine a fost cu noroc a doua oara. Stiu ca e greu sa treci peste asa ceva si ai nevoie de timp. Orice ti-am spune noi si oricat te-am incuraja tot e foarte greu. Eu de exemplu nu am vrut sa vorbesc cu nimeni o perioada si nici sa ma compatimeasca nimeni.
Va pup pe toate. Revin mai tarziu ca iarasi arde la lucru!