MAMICI DE ITALIA (22)
Raspunsuri - Pagina 4
daraban spune:
Raluca am inceput odata sa scriu povestea nasterii,dar cand scrisesem deja o gramada,nush ce am facut si am sters.
Apoi de nervi nici n-am mai vrut sa o scriu
Si a trecut deja aproape un an de atunci
E mult de scris,si nu prea am timp sa stau atata la calculator.
Dar poate odata si odata o scriu si eu,macar sa o am amintire cu detalii,scrisa undeva.
dana si delia (11.03.2007)
alex14 spune:
buna fetelor , am ajuns si eu in sfirsit , sint asa de obosita si stresata parca am impins toata ziua la vagoane !
bebeul meu a fost activ si astazi , tot in brate , miorlaieli, papa putin si pe deasupra incepe si noaptea sa se trezeasca cea ce pina acum nu a facut , dormea de la 11 seara pina a doua zi la 9 . sper sa nu isi strice programul
raluk - nu am nevoie de titlul de calatorie pentru ca bbul calatoreste cu pasaportul tatalui ( de aceea ma pot intoarce inapoi cu el din romania si nu trebuie sa astept 3 luni pina ii fac certificatul ) stii sotul meu este de alta natinalitate .
va pe toate , mamici , burtici si bebici
http://www.flickr.com/photos/alex_14/
katiapam spune:
Neata'
Alex imi pare rau ca te terorizeaza,au si ei zilele lor
si pe mine citeodata ma oboseste ca vrea mereu sa vada totul de sus si per forza tre sa le facem nazurile ca de nu ne strica de cap
rabdare si iar rabdare dar vezi cum e nu avem mereu carica necesara
daca vrei sa-ti ascunzi linkul intri la profil si faci asa (url="http:............")poze sau ce vrei tu(/url)dar in loc de ()pui []fara pauze
cafeaua e gata
Micio-imi pare rau ca e tot bolnavior Eduard,sanatate
Daraban-poate prinzi momentul sa scri,mi-ar placea sa citesc si eu
eu am scris-o la nasterea unei stele dar chi są pe la ce pagina mai e,daca vrei sa o citesti o caut si pun linkul aici
Si la multi ani de 1 martie si de martisor
ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai
micio spune:
Neata!
Am venit si eu devreme cu gand sa dau caafeaua, dar iar a fost mai rapida Katia...multzam!
Alex, e posibil sa-l deranjeze dintii?
Daraban, cum mai stati cu mersul ca nu ai mai zis, vrea singura Delia?
Eduard e mai bine , i-am dat aseara antibiotic, nu a mai facut febra noaptea. Lumea pe aici e cam agitata, a aparut un caz de meningita, e baiatul unui coleg de-al lui Cristi, e inca in coma... Eu tot astept sa se faca bine eduard sa pot sa-l vaccinez..
Va doresc o primavara frumoasa!
katiapam spune:
Micio-mie mi-a dar peditrul de facut vaccinele antimeningita e pneumocco si menignococco sint 2 tipuri care se fac in trei serii,ultima serie o avem la sfirsitul lui mai si una in iunie unul e pt antimeningita celalalt nu mai stiu dar mi-am facut si estensione pt fetita si le passa asl si nu platesc nimic,nici vizitele la spital,de exemplu eco ce am facut-o la inima costa 65 de euro si am mers de 2 ori dar nu am platit ca am facut foaia de basso redito
voi nu ati facut-o la copii?
ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai
micio spune:
Katia, bine ca ati inceput sa le faceti ca e tare periculos virusul asta... inca nu am facut pt meningita, ca mi-a spus dr dupa 2 ani sa faca, mi-a dat deja trimiterea dar nu am putut sa il fac pt ca tot gripat a fost....
mamii spune:
neata fetele si o de 1 martie
appoi multam de cafelutzzzaaa
apoi oana sper sa se refaca mai repede micutul tau
apoi nu mai imi amintesc k imi e somn
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
slimatei spune:
neata!multumim de ioana
Stefania X2 mami si... junioara " una mamma a tempo pieno...la pił bella cosa"
alinutza00 spune:
cum nu am mai dat demuuult pe aici, mi am zis sa revin cu o de 1 Martie
O zi frumoasa toturor!
noi asteptam sa se trezeasca David si sa vedem pe unde iesim, cam frig si innorat din pacate...
Azi se incheie oficial varicela lui toma...pe 6 februarie au inceput sa i apara lui dav bubitele, 15 zile mai tarziu si toma...Nu vreau sa mai aud de boli anul asta, sunt terminata, de la mij lui dec sunt intr una bolnavi, cand unul, cand altul, gripa, bronsita, varicela...