Endometrioza nu ne va impiedica sa avem un BEBE-29

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

La multi ani, sa fiti iubite, tot ce va doriti, gravidutzelor si mamicilor bebei sanatosi iar aspirantelor Bunul Dumnezeu sa va aduca bucuria cat mai repede in burtica, mult soare in suflet si in case, sa fim intelepte si sa ne bucuram de fiecare lucru facut pentru noi chiar daca nu este dupa asteptarile noastre.
Va doresc post usor si mangaiere sufleteasca.
Numai bine tuturor, cu respect Mada.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
http://tt.lilypie.com/QQEep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciol spune:

buna fetelor,

am si eu o intrebare la voi.....am fost operata in decembrie si luna aceasta fac 3 luni de la operatie, dar as vrea sa merg la sport, aerobic, fitness, insa imi este cam frica sa nu ma doara operatia. voi ce credeti? medicul nu mi-a interzis, dar imi este cam teama.

a mai fost cineva care a facut sport, dupa operatie? cum te-ai simtit? nu as vrea sa am urmari dupa ce ma duc la sala.

va pup pe toate si o primavara cat mai frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Ciol ce fel de operatie ai avut? Laparo sau normala ?
Eu dupa laparo am fost la sala, cred ca aveam 3 saptamani sau o luna si mergeam la aerobic. Pe mine una nu m-a durut si simteam ca fac bine daca ma misc. Cu cat stai mai mult cu atat e mai greu sa te apuci.

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciol spune:

boo, am avut operatie clasica, endometrioza......, oricum nu ma doare nimic, nici nu m-a durut nici un pic, dar mi-e frica sa nu ma apuce durerea.

inainte sa ma operez, am fost la sala si a doua zi m-a durut burta ingrozitor, m-i s-a spart un pic din chist ca m-am si dus la doctor si mi-a zis ca din cauza efortului si atunci m-am hotarat sa ma opeerez.

si eu ma gandesc ca poate nu ar fi o problema sa ma duc la sala dar mi-e frica sa nu ma doara burta sau eu mai stiu ce.....

te pup

Mergi la inceput

Eu zic ca a trecut suficient timp si ca poti sa mergi, mai ales daca acum te simti ok. Ia-o si tu mai incet la inceput. Vezi cum te simti si pe urma din ce in ce revino la activitatile pe care le faceai si inainte.

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Boo..m-am indragostit de buburuza ta, e prima ora cand vad un bebel filmat cum da din picioruse in burtica , sa iti traiasca sa fie sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Eu nu vad filmulet cu buburuza!!!Boo ,iubita mea,unde yice mada ca vede buburuza dand din picioruse.Vreau si eu sa vad!!!

Mergi la inceput

Da clic pe omuletul care face poze si acolo printre ecografii sunt si cateva filmuletze.

Mergi la inceput

Mada ai vazut ????? Micul fotbalist Atat ii trebuie ca il leg de calorifer... Urasc fotbalul !!
Aerlilian ai gasit filmuletul ?
M-as uita la filmuletele alea non-stop, ca doar asa il vad si eu si stiu ca e acolo, ca in rest inca nu simt ca as fi gravida. Cand ma gandeac ca urmatoarea eco e la inceputul lui aprilie.. mai e atata timp pana atunci. Deja mi-e dor de el !!!

Buburuza
asa creste Buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Boo, am vazut si eu buburuzul tau Sa creasca mare la mami in burtica,iar tu sa ai o sarcina usoara pana la capat !!!!

magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput