Endometrioza nu ne va impiedica sa avem un BEBE-29

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Gata fetelor am vazut punctuletul. E acolo!!!
Avem 5 saptamani si 1 zi. Si e totul ok.
Saptamana viitoare o sa vedem si inimioara lu bebe.
Va multumesc tuturor pt felicitari si urez tuturor fetelor sa li se intample ce mi s-a intamplat mie.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Boo!!!!!!!!!!!!!Este senzational ce-am vazut!!!E pentru prima data cand vad asa ceva...Mi s-a facut pielea de gaina!!!Il iubesc deja pe buburuzul tau!!!
Hera ,Doamne ajuta!Sa fiti sanatosi amandoi si sa ne tii la curent!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Boo sa-ti traiasca buburuzul, am vazut si eu cum da din picioare si minute, deja seamana cu tine!
Aerlilian i-mi pare rau ca nu te-am vazut sambata, am fost foarte ocupata cu 8 martie! Felicitari pentru aparitie!
Gabitoni multumesc frumos de urari si tie i-ti urez multa bafta in implinirea visului tau!!

Astept fiv-uletul meu norocos de martie-aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Dragele mele, eu nu sunt prea bine, am facut infectie urinara, care ma chinuie de 2 zile. Abia astept sa iasa rezultatul de la urocultura sa vad ce putem si ce nu lua. exact de ce ma temeam, de o viroza si de asta, le-am facut pe amndoua.Sper sa fie niste supravetiuitori gemenii nostrii, sa semene cu mama lor, sa treaca cu bine peste tot ce ni se intampla.

6
mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Hera...pupici la punctulet, DD sa aiba grija de el sa se faca mare.
Ancule..imi pare rau sa aud sa esti bolnavior, dar cu credinta ai sa treci peste toate, e saptamana mare cu rugaciune ai sa te faci bine si bebelinii nu o sa aiba nimic. pentru voi
Ioana..cum merge FIV-uletzul, tinem pumnii.

O zi buna tuturor!
Diana, Monica, Ralu, Lucialu,Andreyutza,Liliana,Magdita,Ginamaria, Alexia,AlexaIoana, Lenutel, Ana-Alexia, Gabitoni si scuze pe cine am uitat, multa sanatate

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
http://tt.lilypie.com/QQEep2.png

Mergi la inceput

Ancuta ,nu-mi place deloc ce ne spui...Cum naiba te-ai pricopsit cu asta?Ai grija de tine si sa ne dai vesti bune.Sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetele,
Hera, te felicit si aici, sarcina usoara si la termen si bebe sanatos !!!
Ancutzule, sanatate multa iti urez, credinta in Dumnezeu si rugaciune, mai ales ca de ieri a inceput postul. Stai linistita ca o sa fie bine, fa tratamentul pentru infectie urinara permis in sarcina, gandeste pozitiv si o sa fie totul bine. Din pacate asemenea lucruri se intampla in sarcina. Sanatate maxima !
Ioana, cum merge pregatirea pentru FIV? Eu de obicei mai citesc subiectul FIV, insa in ultimul timp nu prea am mai avut timp. Mult succes si Doamne ajuta !
Aerlilianpupici speciali ! Esti o invingatoare si sigur vei reusi sa devii mamica in curand !
Mada, esti pe acceasi lungime de unda cu mine referitor la post si nu numai !
Lucialu, pe unde umbli? Ne lipsesti !Ai rezolvat cu maselutza?
Fetelor, post usor va urez si fie ca Bunul Dumnezeu sa ne auda rugaciunile si sa reusim cat mai curand sa ne implinim visul de a deveni mamici

magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Magdita si eu pup fata si...treci la treaba!!!Vad ca esti in perioada optima!Poate te vede barza!
Boo ,ce face buburuzul?Nu mai povestesti nimic?
Lucia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor! Va multumesc frumos pentru urari!
Am fost azi la dr. Cocei si mi-a interpretat si ea analizele mele si a zis ca sunt bune si ca ar fi bine sa fac o stimulare puternica cu PUREGON 10UI primele 5 zile, dupa care sa continui cu PUREGON 100 UI SI MENOPUR 75 UI/zi, ca sa fie un FIV cu succes. Asa ca mai am putin si de vineri dau startul la injectat cu Difereline de 0.1 mg timp de 14 zile. Pe 27 martie merg la eco si in functie de cum a reactionat organismul meu la inhibare, voi incepe stimularea pe care v-am explicat-o mai devreme, daca si profesorul e de acord cu ce a propus dr. Cocei. Asa ca mai am putin....
Ce ma nelinisteste este faptul ca mi-am luat si urocultura azi si mi-a iesit un E-coli in urina si va trebui sa iau ceva antibiotic, dar o sa-l repet zilele astea, pentru ca atunci cand am facut urocultura eram gripata si luam Ospen(penicilina V) pentru gat.
Astept fiv-uletul meu norocos de martie-aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Ioana, bafta multa si sanatate maxima iti urez. Sper sa nu iti mai iasa nimic la urmatoare urocultura. Doamne ajuta!
Pup toate fetele

magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput