Endometrioza nu ne va impiedica sa avem un BEBE-29
Raspunsuri - Pagina 7
ana-alexia spune:
Ioanatugs

, multumesc! Mai am fix o saptamana de asteptari.
Bafta si tie la FIV!
Sa speram ca berzele vor fi darnice in aceasta primavara!
Un wekeend minunat pentru toate fetele!
La Multi Ani! actualelor si viitoarelor mamici!

lenutel spune:
Diana sa stii ca este un inceput. De acuma incolo poti sa-i dai bataie. Ciclul dupa diphereline vine mai greu, semn ca ti s-au repus ovarele in functiune. Incearca sa-ti monitorizezi ovulatia si luna asta sunt sigura ca ve reusi.
Sa ne tii la curent!
[orange]TUTUROR VA DORESC UN 8 MARTIE PLIN DE BUCURII[/orange].
IOANA, ANA-ALEXIA,muuuuuulta bafta si voua, sa veniti cu o veste buna!
ANCA, ce-ti fac bebeii? Sa aveti multa grija de voi.
MADA,MALVINA, LUCIALU, AERILIAN ,MAGDITA, RALU
Pentru toate fetele, transmit niste flori virtuale. 

SA AVETI INCREDERE IN VOI.
ancaoradea spune:
Lenutel Bebeii, deocamdata imi dau o stare de greturi aproape permanenta, drept pt care nu pot manca mai nimic si sunt ingrijorata ca in loc sa ma ingras 2 kg, am slabit unul. iau vitamine centrum materna si sper sa aibe micutii ce le trebuie, mai ales cel micut ( unul e de 16 mm, cu sac gestational, celalat de numai 10 mm). astept cu nerabdare ziua de miercuri cand le vom vedea inimioarele.
Ana alexia Iti tin pumnii stransi, ca peste o sapt sa auzim vestea buna.
Diana Cu putintica rabare o sa fi mamica in curand.
Fete dragi, nu va nominalizez pe toate, ca abia scriu aceste randuri fara sa
pe tastatura, o sa va citesc mereu si voi fi alaturi de voi, chiar daca voi scrie mai rarut.Pupici!
6
mamica de

lenutel spune:
Anca mai fa te rog un efort si spune-mi la cat timp se vede inimioara batand? Eu cred ca bebeii tai sunt de aceiasi varsta cu al meu, si am si eu o programare, marti la medic, deci as putea sa-i aud inimioara? Nu de alta dar eu sunt atat de stresata, pentru ca la cealalta sarcina, nu am mai apucat o a doua consultatie cu diagnosticul sarcina in evolutie, pentru ca s-a oprit cam acum din evolutie. Incerc sa gandesc pozitiv, dar nu imi iasa tot timpul. Inca o data mii de 

magdita spune:
Buna fete dragi,
Ancutzule
, iti urez sa te simti mai bine cu fiecare zi care trece ! Incearca sa mananci multe fructe care sper sa iti mai taie din greata, portocale, grefe, kiwi, banane.
Diana , ma bucur ca in sfarsit ti-a venit, de-acum lucrurile vor reintra pe fagasul lor. Sper sa ne dai vestea cea mare in curand.
Ana-alexia, iti tin pumnii stransi, stransi ! Sa iti ajute Dumnezeu sa reusesti luna asta !
Aerlilian
Lucialu, Mada, Ioana, Ralu, Boo, Malvina, Liliana si toate celelalte fete
Iubitele mele, va urez un 8 Martie insorit, cu multa voie buna, sa fiti iubite si rasfatate si sa ne ajute Bunul Dumnezeu ca anul viitor de 8 Martie sa fim mamici fericite
sau macar gravidutze in luni mari
magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
unducthable spune:
Si eu va daruiesc simbolic floare de primavara cu multumire pentru incurajarile voastre si va urez si voua fericire si sanatate si va multumesc pentru speranta care mi-o dati !
Cum am mai zis tututor fetelor luptatoare LA MULTI ANI !!
Lenutel si Anca , acuma e si ziua mamei pentru voi, m-am gandit la asta ...
diana
p.s. doctorul meu deja mi-a dat o schema de bataie ... printre altele din ziua 15 paa in ziua 25 va trebui sa iau duphaston 1 de 3 ori pe zi , am cumparat si eu Centrum Materna, m-a sfauit de multe lucruri Anca si ii multumesc .
Magdita , sa iti dea Dumnezeu cat mai repede , copilashul mult visat si sa fie sanatos.
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp
aerlilian spune:
Ancuta,asta sa fie tot necazul
si de altele sa nu mai ai parte!O sa treaca si asta curand!!!
Boo ,puiutul tau ce face?Nu ne mai spui nimic de el?
Ralu,dar uriasul tau care ti-a "explodat" burtica?
Pup fetele mele dragi,sa aveti o zi minunata maine si...duminica![]()
Malvina28 spune:
Buna fetelor!
Va doresc sa aveti parte de o primavara frumoasa, plina de bucurii, iubire si rabdare pentru ca in curand ziua de 8 Martie sa ne felicite pe deplin, in calitate de mamici!
Multi, multi pupici tuturor fetelor de pe Forum si La Multi Ani!

ancaoradea spune:
LA MULTI ANI DE 8 MARTIE SI FIE CA ANUL CE VINE SA SERBAM CU TOATE ZIUA MAMEI!
Lenutel Nu te stresa,pe la 7 sapatamani se vede inimioara, dar nu e o regula.Posibil marti sa o vezi.Eu merg miercuri la control si sper sa le vad bataile cardiace la amndoi. Deci inimioara le bate de pe-acum, doar ca inca nu sunt vizibile la echo.
Multumesc fete dragi pt sfaturi, incerc sa bag in mine macar fructe, in pauzele de
. E destul de greu, ca acum vorbim de toate la dublu![]()
6
mamica de

gabitoni spune:
buna
intradevar primavara vine cu bb+ii .
SA NE AJUTE DD PE TOATE!!!!!
hera25[/b] FELICITARIIIIII
Lenutel
Ancaoradea[/b]
este tare frumos ca ai gemenii.. Sa nu va speriati, va fii minunat!!!!!!!
SUNT FOARTE FERICITA PENTRU VOI!!!!!!!!!!!!
Sunteti dovezii ca se poate si sa nu ne pierdem speranta....
Eu sunt putin cam deprimata, adevarul este ca toate lumea da sfaturi, sfaturi, sfaturi, care mai de care sa isi dea cu parerea....
Ioanatugs- multa bafta cu Fiv. SA FIE 
unducthable si eu fac acelasi tratament, cu duphason. Deja sunt la a 2 luna. Mie dr mi-a spus sa iau 3 luni. Tu cat timp il iei
Plus iau si Vit e...Poti sa imi spui de ce iei CentrumMatrena?
ana-alexia- BAFTA LA fIV!!!SIGUR VA FII CU
...
Boo sa iti traiasca BUBURUZULL(![]()
lucia-ce mai faci? ne e dor de tine....ma bucur ca ai depasit momentele dificile cu bine si ai scapat de durere. Te poti apuca de treaba
...acum ca a venit primavara
Ralu_t- sa nu ne uiti cu pozele...
Va trimit un martisor tuturor fetelor, asa ca sa va poarte noroc
: