Endometrioza nu ne va impiedica sa avem un BEBE-29

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Buna dimineata si primavara frumoasa fete dragi!
...chiar daca nu am scris,am citit postarile voastre si vad ca pe aici primavara a sosit cu multe berze...

Anca ...felicitari din tot sufletul pt gemenei...
Hera felicitari pt bebelus
Lentuelfelicitari pt bebe
Alexia "la multi ani"...ce scumpica-frumusica are mama!

Pup toate fetele:Lucia(),Boo Ralu Monica Ioana Madutz Aerlilian Ana-Alexia Crisis...ma rog toate fetele fara exceptie(mai vechi sau mai noi)...

...despre mine...nimic nou..sint in stand-bay...doar cu dieta ma lupt ...
Numai bine tuturor..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Lilishor...ce ma bucur sa vad vesti despre tine , milioane de flori pentru tine , Bunul Dumnezeu va avea grija de tine, vei fi rasplatita . Stai aproape ca uite barza e pe aici si poate se opreste si pe la noi.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
http://tt.lilypie.com/QQEep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Malvina, IA inseamna inseminare artificiala. Sunt mai multe sanse decat natural pentru ca se prepara gigeii si sunt de mai buna calitate, se aleg cei "vioi", iar cateterul indeparteaza bariera cervicala, ajunge mai departe de col, in uter. Sunt sanse mai mari. Dar stii cum e, trebuie ajutorul lui Dumnezeu, in orice lucru. Sper sa fie alaturi de noi toate si sa ne asculte rugaciunile !
Ancutzule, parca te intrebam eu mai deunazi cati foliculi ai avut si s-au spart si daca nu cumva ai o surpriza... Asadar, am avut intuitie buna. Bravo, ai impuscat doi iepuri dintr-un foc, esti o norocoasa !Cred ca iti doreai, nu? FELICITATI INCA O DATA !!
Ralu, m-a distrat tare alergatul cu maciuca dupa fiu-tau....... Asta e , e flacau, e mai nazdravan ! Pup burtica si asteptam poze cu camera micutului.

magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Multumesc mult fete dragi, da, ne dorim gemenii din tot sufletul, desi suntem cam speriati cum ne vom descurca, in primul rand finaciar, pt ca vrem sa le oferim ce-i mai bun. Si, sa va dau un sfat,daca vreodata veti afa ca aveti gemeni, nu va duceti sotul intr-un magazin de carucioare si patuturi pt bebe. E posibil ca dupa ce vede preturile mai mult decat duble sa fie in stare de soc. Acum ne-am mai revenit si incepem sa ne bucuram tot mai tare.
Asa cum am promis voi scrie schema mea de tratament, pt Ana Alexia, care nu va avea nevoie ca va reusi in curand, si pt toate fetele care au ramas in pana de idei si se hotarasc sa incerce altceva. Deci, am inceput in ziua 4 de cm, cu o injectie de Menopur (75 Ui FSH+ 75 UI LH), 2 flacoane dizolvate intr-o singura fiola de ser, administrat subcutanat in burtica. Incepand cu aceasta zi, vitamina E o data la 2 zile si Aspirin protect de 100mg zilnic, dupa masa. Ziua 5, Menopur 2 fl, inj cam la acceasi ora. Ziua 6 pauza Menopur, restul in continuare( vit E si aspirina). In z7 si z8, 2 flacoane Menopur, plus cate un pliculet pe zi de Divigel (estradiol) de gel, care se aplica pe burtica in zona uter, ovare.Ziua 9 pauza Menopur, in schimb Divigel de 2 ori pe zi cate un pliculet( dimineata si seara). Ziua 10 si 11, Menopur, Divigel 2 ori 1. Ziua 12 la ora 21-22 doar o injectie cu Ovitrelle. Ziua 14 IA la ora 13-14 trebuia sa fie, dar a fost la 15.
Dupa IA tratament de sustinere: a 2-a zi si a4-a zi am mai facut un Ovitrelle ( jumatate a 2-a zi, jumatate dupa 3 zile de la prima jumatate), in plus am luat si iau si in prezent vit E, o data la 2 zile, Aspirin protect 50mg pe zi( atentie dupa Ia numai jumatate de tableta), Rutascorbin de 3 ori cate una ( preparatul romanesc e Tarosin), Acid folic 6 mg pe zi, Utrogestan 6 pe zi( 3 ori 2), Magne B6 (3 ori 2), o tableta de Centrum materna pe zi. Cam atat, acum sunt in 6 sapt, iar sapt viitoare voi lua mai putine.
Cred ca v-am naucit

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ancuta,m-ai naucit cu vestea asta...Sa fii sanatoasa,sa ai parte de bucurii si sa nu fie nevoie sa modifici usile din casa (glumesc!!!).Dupa ce va reveniti din soc,vedeti voi cum va stabiliti planul de atac...
Liliana,ce bucurie sa te vad iar printre noi!!!Ramai aici si vei vedea ce bine o sa fie!Vezi cate gravidute avem?Vom deveni si noi curand!
Ralu,Boo ,dragele mele,fac eu o fetita frumoasa pentru unul din baietii vostri,da?Nu disperati,va fac curand o nora pe cinste!
Malvina,bun venit printre noi!La intrebari nu-ti pot raspunde,ca n-am trecut prin asta,dar pot sa spun ca mai bine ca aici,nu aveai cum sa nimeresti...Te vei convinge!
Lucia ,unde esti,ca trebuie sa-mi dai "doza"!!!Ce-ti face maseluta???
Ioana ,te-ai gandit cat de placuta ar fi o intalnire de 8 martie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

LilianaFi ce bucurie ca ai aparut, acum chiar ca a venit primavara!!! Ma bucur ca ne-ai citit si nu ne-ai uitat, cum incepusem sa cred! Mii de si multa bafta in lupta cu kilogramele!!
Ancaoradea felicitari mamica de gemeni!!! Ce veste.....!!!! Felicitari si o sarcina usoara in continuare!!!
Aerlilian m-as bucura!

Astept fiv-uletul meu norocos de martie-aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana-alexia spune:

Ancaoradea, felicitari! Ce frumos!!!!!!!!! Ma bucur pentru voi! Sa fiti sanatosi si tu si bebeii!
Multumesc mult pentru schema de tratament! De la clomifen la ce ai scris tu acolo, mi se pare complicat, drept care ma rog si mai mult sa am acum bebic in burtic!

LilianaFi, bine ai revenit printre noi! Chiar daca eu scriu mai rar, sa stii ca ti-am simtit lipsa! Sa ai o primavara frumoasa, luminoasa si plina de gratie!

Malvina, bine ai venit printre noi!

Lucialu,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenutel spune:

Ce faceti fetelor?
Cam slaba miscarea, va pregatiti de 8 martie. Va doresc tuturor sa aveti o primavara plina de bucurii, cu impliniri si cu cati mai multi.
Am vorbit cu barza si mi-a promis ca anul asta, nu face nici o exceptie, vine la toata lumea.
Deci sa fiti pe aproape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Ana-alexia si eu i-ti tin pumnii stransi sa fie bebe in burtika ta!!
Lenutel multumim ca ne dai vesti de la Barza si sa-i transmiti te rog ca o asteptam cu bratele deschise!!!

Astept fiv-uletul meu norocos de martie-aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Buna dimineata dragi fete luptatoare,

azi e 7 martie, ziua 90 de la ultima mea fiola de diphereline, si A VENIT CM (MENSTRUATIA) .

Deci Bunul Dumnezeu a ales bine data de 17 martie cand am programare la doctorul meu .

va pup cu drag , ma retrag ca nu tot timpul ma simt foarte vesela si ok, dar multumesc lui Dumnezeu pentru iubirea sotului, a familiei mele, a pietenelor mele si a amicilor mei , viata e frumoasa , dar nu e usoara chiar mereu ... STIU SI AM VAZUT CA RUGANDU-NE LA DUMENZEU se pot intampla toate minunile lumii.

diana

sanatate si Dumnezeu sa va ajute , sa va indrume pe calea cea mai buna ! conteaza foarte mult ca in timpul din afara serviciului, pe langa munca pe care o facem in casa , sa avem timp si de noi, deaceea am fost la festivalul de folk sambata trecuta , mergem maine la bunici , si ne apucam de gradinarit la teren , cred ca si asta va fii in loc de fitness, avem de plantata pomi fructiferi si asa mai departe

p.s. nu m-a durut si nu ma doare nimic acolo jos , nu am dureri , e bine

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

poze cu noi
http://www.dianabostan.evonet.ro/nunta.asp

Mergi la inceput