Endometrioza nu ne va impiedica sa avem un BEBE-29

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Malvina , bine ai venit printre noi. Eu nu am facut Diphereline, am considerat la momentul respectiv ca e mai bine sa incerc sa imi schimb modul de viata, alimentatia, sa imi intaresc imunitatea si sa incerc niste IA, poate reusesc sa raman asa insarcinata si nu mai e nevoie de tratament. Adevarul este ca endometrioza nu a fost decat in faza incipienta la mine, cateva puncte pe fundul de sac Douglas, din acest motiv am ales sa incerc natural primele luni dupa laparo, mai ales ca stiam de la fete ca sunt cele mai bune luni sa se prinda bebe. Daca nici luna asta nu se intampla minunea natural, luna viitoare o sa fac o IA. Bafta multa in continuare, sa treaca cat mai repede aceste luni in care faci tratamentul si imediat dupa sa se prinda bebe !
Vezi ca pe prima pagina sunt mai multe link-uri pe care poti sa intri si sa citesti informatii despre endometrioza.
Ralu, ma bucur ca bebe e bine, imi inchipui ce emotii ai trait din nou ! Nu te lasa sa te plictisesti deloc nazdravanul

Pup toate fetele scumpe

magdita
http://tt.lilypie.com/lQvGp2.png
aspiranta din aprilie 2004

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Lenutel si eu am luat doar Acid Folic si Utrogestan, nimic altceva. Initial am luat 6 / zi, pe urma am redus la 4, la 2 si deja nu mai iau acum. Dar nu uita ca eu am facut FIV ...
Malvina despre D parerile sunt impartite dupa cum vezi. Eu am facut tratamentul imediat dupa laparo. Insa la mine cred ca nu a fost curatat cum trebuie la operatie asa ca inca din timpul tratamentului se vedea ca s-a refacut, chiar imi aparuse si pe celalalt ovar. Asa ca la mine solutia a fost FIV in final. Nu m-am mai operat inca o data.
Iar tratamentul la mine nu a fost prea placut .. bufeuri, dureri de genunchi si uscaciune vaginala groaznica. Dar au trecut si astea.
Iti tin pumnii sa nu fie prea nasol si finalul sa fie cel mai fericit, cu bebe.

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malvina28 spune:

Va multumesc fetelor pentru primirea in grupul vostru, ma bucur ca ma incurajati si sper sa ne cunoastem mai bine.
Ralu t:Multumesc pentru urari, ma bucur enorm ca ti s-a indeplinit visul si esti insarcinata, l-am vazut si eu pe bebe, recunosc ca m-au cuprins emotiile, imi inchipui ce fericita esti! FELICITARI! As avea o curiozitate si anume: cate luni ai urmat tratamentul cu diphereline? Intreb asta pentru ca eu nu stiu cate luni imi va recomanda medicul si as vrea sa aflu ce au facut si alte fete.Si o a doua curiozitate: la cate luni dupa tratam. cu Diphereline ai ramas insarcinata?
Multa sanatate, sa ai grija de tine si de sarcina iti doresc!

Magdita: Multumesc pentru mesajul tau, ma bucur ca mi-ai scris si as vrea sa stiu ce inseamna IA si in ce consta? Este poate vorba despre inseminare artificiala dar prefer sa fiu sigura, imi pare rau dar nu sunt in tema cu toate prescurtarile.
Sper sa nu fie nevoie sa faci aceasta procedura, dar daca totusi ajungi si acolo iti urez bafta, mult curaj si sa speri ca vei obtine ceea ce-ti doresti!

Lenutel: Multumesc pentru intampinare si incurajare. Marturisesc ca incurajarile joaca un rol important atunci cand esti nesigur!Sper din tot sufletul ca va fi bine, ceea ce-ti doresc si tie!

Astept mesajele tuturor fetelor care vor sa-mi povesteasca despre tratamentul cu Diphereline, simptomele din timpul tratamentului, durata, orice legat de endometrioza, sansele de a ramane insarcinate.
Va multumesc si va urez toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malvina28 spune:

Boo:
Imi pare rau sa aud aceasta dar pana la urma ai avut noroc si ti s-a realizat visul. Fie chiar si cu FIV, zic aceasta banuind ca nu a fost usor pentru tine. Sa stii ca daca nu reusesc normal sa raman insarcinata, in timp, dupa tratament, nici pe mine nu ma poate opri nimic sa ma abat de la ceea ce-mi doresc. Precizez ca deocamdata sunt foarte optimista si sper sa ma mentin. Asa ca daca ai vreodata timp si dispozitie sa-mi povestesti in ce consta si cum ai suportat FIV-ul, astept cu nerabdare. Mi-ai fi de mare ajutor pentru ca nu stiu ce presupune sa ti se intample(vreau sa spun in detaliu nu stiu ce inseamna) si daca e dureros. Chiar ma sperie putin.
Multumesc frumos pentru mesaj, pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Malvina28 bine ai venit printre noi si i-ti doresc sa ti se intample minunea cat mai repede!
Ralu_t ma bucur ca sunteti bine amandoi!
Boo deci e buburuz, ce frumos!!1 Sa-ti traiasca si sa creasca mare!!
Mada23 multumesc ca te gandesti la mine! Si eu i-ti doresc sa te viziteze barza cat mai repede, pentru ca s-a deschis sezonul, nu vezi cate viitoare mamici avem printre noi??
Lucialu multa sanatate i-ti doresc!! Si eu am fost un pic racita, dar m-am pus repede pe picioare cu paracetamol sinus si muuuuulte ceaiuri, acum o tin sub control, eu pe ea nu ea pe mine!
Aerlilian astept un mesaj de la tine!

Astept fiv-uletul meu norocos de martie-aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

ASTEPTAM GEMENI!!!!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sterss spune:

uau, Anca, ce surpriza!!!!!!!!!!

ma bucur mult!!!!! ce zice sotiorul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ancutzule...bravo, putin chin la inceput dar fericirea-i dubla. Sa fiti sanatosi toti 4 , DD sa te ocroteasca sa ai o sarcina usoara.
Malvina...sa stai cat mai putin la noi, sa vina barzuca cat mai repede.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
http://tt.lilypie.com/QQEep2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Anca ce veste buna !!!!! Bravooooo !!!! Sa ai o sarcina usoara si bebei cuminti in burtica la mami.

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

Anca am inceput sa rad cand am citit postarea ta. Vai de mine ce veste frumoasa, ai vazut, ai grija ce-ti doresti. Sa fiti sanatosi cu totii si sa ai o sarcina usoara cu o burta maaaare. Ma bucur din toata inima, cred ca e mare sarbatoare la voi in familie
Cum se poate sa fim pe pagina 2 cu asemenea vesti? Fetelor? pe unde umblati?
Malvina am facut 3 injectii cu diphe de 300, mi-a venit CM dupa 70 si ceva de zile de la ultima injectie si am ramas gravi imediat-maaaare noroc. sa se molipseasca
magda asa e, ma gandesc ca daca din burta imi da atatea emotii, cu ce maciuca o sa umblu dupa el cand o fi mai mare
acum m-am prins, prientre atatea gagici, vine si buburuzul lui Boo sa-i faca concurenta lui Tudorica. Hm...Boo, tre sa ne impartim nurorile de pe DC
De adelamaria nu mai stie nimeni nimic? vrem si noi o poza cu printesa, niste vesti de la mami, ceva...

a venit toamna...cu un bebe albastrutudor!!!
28+
drumul lui bebe
poze

Mergi la inceput