Mamici de Septembrie - Octombrie 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

musette merci de info
zambetmic tinem pumnii stransi azi la eco!!! sigure vei vedea inimioara!...sa sti ca si noi care suntem cu bb un pic mai mare am trecut prin toate aceste temeri..la inceput daca bb e bine si daca e in uter...apoi daca are activitate cardiaca....si tot asa...
oana felicitari pt bb cu inimioara sanatoasa!!!!
bebi sigur vei primi un cadou frumos de martisor!

Oana
14+
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

quote:
Originally posted by vrmoana

Buna dimineata fetele!
Aseara am fost la eco si am vazut o inimioara mica mica care batea repede repede.
Bebe corespunde varstei de 8 saptamani cu toate ca eu tot zic ca am 9. Sacul are 20 de mm.
Partea buna este ca de la ultima cantarire de acujm 2 saptamani nu am mai pus pe mine nici un gram.
Va pup si va doresc o zi usoara.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."

8+

our dream came true

Ne bucuram ca bebe este bine si corespunde varstei(chiar daca tu crezi ca e mai mare).....si eu am ceva dubii la mine in privinta asta.
Si felicitari si ca nu ai mai pus pe tine inca. Succes in continuare!!!!

10+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

vrmoana ..multumesc frumos de felicitari..ma bucur asa de tare..si sper sa fie totul bine la eco joi..
oana si eu sper sa fie un cadou foarte frumos de martisor ..sunt asa emotionata chiar si cand va scriu acuma

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Buna dimineata dragele mele
alinushnu ma umbla acolo ca nu e deloc bine..si eu zic sa tragi o fuga la doctor sa vezi ce e acolo pentru linistea ta
teomariabuna cafeluta ai facut...m-am servit si eu cu una
andy_galrotinem pumnii sa vii cu vesti bune
Delphinasma gndesc la tine..sa mergi azi neaparat la inca o echo sa vezi exact ce se intampla..doamne ajuta sa fie bine..tin pumnii stransi
musettepinkma bucur mult ca bebe e bine si jucaus
oanace bine ca mergi la bazin...bravo tie..te pupic
nocomce mai faci??nu mai zici nimic?
Si eu abia astept ziua de luni cand merg la eco..sper sa fie bine, desi asta noapte am avut un vis tare urat, cum ca bebe nu era ok..dar in realitate sper sa fie ok bebe. Astazi avem si noi 11 saptamani...trebuie sa intru sa schimb semnatura...uraaaa!!
Va pup pe toate si ne mai auzim!!!

+10+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice001 spune:

da oana am dormit super bine.......de mult nu am mai dormit asa bine........si in dimineata asta ma simt asa mai optimista decat in alte zile.......cred ca vremea de afara e de vina.Va doresc din suflet sa aveti parte numai de vesti bune azi......mai ales fetelor care au ceva probleme

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata

Stiti ca eu asa mai tarziu ajung la munca....
Pentru inceput ziua de azi este urata, am greturi si ma doare burtica.. dra cum astea sunt semne de sarcina, ma bucur ca le am...

La eco merg abia la ora 13.30, deci mai am de asteptat pana atunci. Cand ma intorc de la dr, intru s va spun ce si cum, dimensiuni si ...ce o mai fi!

Inca e prea mic pentru pliu nucal, pentru aflarea sexului... dar ne era dor de el, si mergem sa-l vedem.

De acum sunt langa voi!!! (cat nu m-o vedea sefa...)

9+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Multumesc pt felicitari.
Anca sentimentul e super.
Andy a trebuit sa renunt la dulciuri. In primele saptamani cand am aflat de bebe parca eram nebuna. Bagam in mine ca sparta. Si incepusem sa cresc vertiginos. Acum doar visez la prajituri dar nu ma mai ating de ele.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."

8+our dream came true

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

neata maria ee..bb e bine! si eu de obicei visez cu bb inainte de eco! si visez ciudatenii! dar bb e bine! felicitari pt cele 11s!
nocom iti tinem pumnii azi la eco! asteptam vestile bune!
va las o leac...sa mai si lucrez un pic in foc continuu...sa pot sta iar cu voi!

Oana
14+
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

buna dimineatza burtici!
Nocom: bafta la eco, te asteptam cu vesti bune!
andy_galro: asteptam numai vesti bune in continuare!
voicu_bebi: sigur primesti martisorul asteptat!
Vrmoana: tine-o tot asa si bv ptr ca nu te-ai ingrasat!

Bafta tuturor la eco! Eu nu prea ma simt in forma, m-au durut sanii toata noaptea, parka cineva ma tragea cu putere de ei, in plus ba dureri in partea stanga, ba in dreapta, ma gandesc ca se pregateste uterul, nu?
Oricum, maine dim plec la munte si de-abia astept sa stau cu burtica in sus 2 zile! Apropo, dim nu am putut sa ma ating de cafea, o fi vreun semn ca apar greturile? Eu tot le-astept…

S-aveti o zi minunata
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Nocom tinem pumnii pentru azi la eco. Eu abia diseara ma duc asa ca am un pic mai multe de asteptat.
Vrmoana asta e bine. Eu m-am uitat pe un calculator de greutate unde zicea cat e maxim care trebuie sa acumulezi pe perioada sarcinii si ma incadrez perfect pentru 10 saptamani. Chiar asa......azi facem 10 saptamani!!!!! Uraaaaaaa!!!!!

10+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput