Mamici de Septembrie - Octombrie 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

felicic...ce bine de tine ca te duci la munte..si eu abia astept sa mergem si noi,sa se faca mai cald sa ne mai plimbam si noi..sa stii ca asa am si eu durerile..plus balonare
tu ai fost la eco pana acuma ca vad ca ai 5 saptamani..te intreb pt ca si eu trebuie sa ma duc ..si vroiam sa te intreb daca s-a vazut ceva..te pup

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Buna dimineata fetelor.
Am reusit si eu sa parcurg cele 7 pagini de aici asa, fuguta, ca sunt la birou si e cam agitatie prin jur. Nu ma pot concentra deloc. Azinoapte nu prea am dormit si sunt cam obosita acum, plus emotiile dinaintea calatoriei... offff
Ce vreau si eu sa intreb, ca tot veni vorba pe aici de concedii. Daca eu acum imi iau tot concediul de odihna, in pofida nemultumirii sefului, daca as avea nevoie de vreun medical , n-o sa mai pot lua? Eu cred ca nu au legatura, dar.. intreb, ca-i mai bine.
Sunt trista ca in Egipt o sa dureze ceva pana o sa ne conectam iar la net si ma obisnuisem cu voi . Sper sa nu sara toate rudele pe mine, cum au ei obiceiul, ca or sa ma epuizeze de tot.

Sara, burtica noua...
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2008&month=10&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

voicu bebi: la prima eco,endo, aveam 4 sapt minus 1 zi si s-a vazut un"el" de 2 mm, mai bine mai asteapta, ptr ca dr. mi-a zis ca in momentul ala nu-mi garanteaza fixarea lui, ca poate s-o ia la plimbare, pe trompe etc. asa ca mai stai, cel mai bine la 6 sapt.
sara_h: apropo de mama ta, la socrii o sa pici in extrema cealalta, efuziuni si sfaturi de nu o sa poti sa le duci, cunosc lumea araba si stiu cum se comporta. oricum, o sa te simti excelent si o sa te rasfete toata lumea.
5+

Mergi la inceput

felicic ..mi-am facut programare si joia viitoare am programare ..sper sa se vada si sa fie totul bine cu sarcina si sa fie bebe fixat in burtica

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

voicu bebi: sigur o sa fie bine! sa nu dai si tu in paranoia, ca suntem deja prea multe! ideea era ca la prima eco nu ti pot spune prea multe ptr ca este foarte mic, iti dai seama, 2 mm? si apoi urmeaza 2 sapt de asteptare pana la a doua eco. eu o fac miercuri si de-abia m-am abtinut sa nu intru in alt cabinet sa mai fac una. rabdare si o sa vezi ca o sa fie bine!

5+

Mergi la inceput

[ url = " <object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=felicic76&year=2008&month=10&day=28&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=felicic76&year=2008&month=10&day=28&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>" ]aluna[ / url ]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Trebuie sa ies fetelor!!!! Am foarte mult de lucru!!!!! va pup si va doresc o zi excelenta!!!!!!!. Maine va zic ce am facut la eco!!!!!

10+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

andy..spor la munca,si te asteptam s ane zici cum a fost la eco..abia astept ,si iti tin pumnii sa fie totul bine. te pup !
felicic te cred mama..ca nu ai rabdare si abia astepti sa vezi bebelul...si eu sper sa nu o dau in paranoia,dar fiind la inceput de sarcina ,am si emotii si sunt cam fricoasa

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Neatza fetele
N-am prea trecut saptamana asta pe la voi ca am fost ocupata tare.
Felicitari noilor mamici, sa ne ajute DD sa ajungem pana in saptamana a 40 cu bine.
Fetelor in dimineata asta era sa fac stop cardiac cand m-am dus la baie, eu n-am avut deloc sangerari in sarcina asta (pana acum) dar in schimb cred ca am niste pardalnici de hemoroizi care dupa aproape fiecare scaun imi lasau pe hartia de toaleta niste pete mici de sange. Stiu ca nu sunt singerari de la sarcina pt ca nu vin de unde ar trebui daca Doamne fereste (nici nu vreau sa ma gandesc).Pe mine nu ma deranjeaza asa rau (cred ca ii am de multisor dar nu cred ca sunt externi) dar mi-e frica sa nu se agraveze pe parcurs. Voi ce ziceti? Aveti probleme cu asa ceva?
Off si prima mea ecografie e de abia pe 6 aprilie, cred ca mor pana atunci si berbantu asta al meu care zice ca sunt eu nebuna ca vreau sa fac una acum la un privat..of of si mai mai..
Delphinas stai asa nu sarii cu prezumtiile, eu imi amintesc cand ai intrat tu in odisee ziceai ca esti in mai putine saptamni decat ti-a zis doctorul si dupa aia stiu ca ai schimbat semnatura. Daca primul doctor nu a zis bine ce a zis si bb tau e bine mersic acolo fara probleme si tu te dai de ceasul mortii?
V-am pupat fetelor, ma apuc de curatenie ca sunt in conced azi.
8+ si sa dea DD la mai mare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Maria2004 si stau cu pumnii stransi pt luni!

Oana cu placere, e de bine sau nu uleiul? ca eu nu ma prea pricep dar am vazut ca tu esti experta

asa creste minunea noastra

Doamne ajuta in continuare!

Mergi la inceput