Mamici de Septembrie - Octombrie 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

andy_galro, te asteptam cu vesti
Oana, da' nu ne soptesti si noua ce-a zis dr. ca e ...chiar daca nu se pune (ca era dupa eco)?

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">10+
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

andy tinem pumnii stransi la eco!! sa ne aduci vesti bune, da!?
musette ....vroiam sa te intreb, uleiul de palmier e presat la rece sau e rafinat?

Oana
14+
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice001 spune:

buna dimineata fetelor, azi m-am trezit mai tarziu
Monica felicitari...... sa va traiasca fetita si sa fie sanatoasa .....ce frumos....si eu tot fetita imi doresc .......dar tre sa mai astept un pic .
Fetelor va doresc o zi superba

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

teomaria mey..da' informata mai esti mi-a soptit dr ca e cu putza... dar asta dupa eco..
beatrice buna dimineata mamikule! mey..dar bine ai mai dormit!

Oana
14+
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Oana pe ulei scrie exact asa " este produs 100% din palmier,obtinut prin presare si rafinare din fructele de palmier,fara antioxidanti sau alte substante chimice, nehidrogenat"

asa creste minunea noastra

Doamne ajuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

monica, felicitari pt Denisaaaaaaaaa
sa speram ca ramane asa, nu se transforma in Denis.... ha ha ha
in sfarsit a venit si ziua de azi, cand ma duc si eu sa vad guguloiul, sper sa fie bine si sa-i aud inimioara, la 6 sapt si 6 zile ar trebui s-o aud, nu ????
mi se pare asa ciudat ca unele din noi se bucura deja de aflarea culorii carutului , iar unele suntem inca la stadiul in care ne rugam sa fie sigur sarcina si bebe acolo ...
dar e bine sa fie si unele din noi fericite si sa ne imbarbateze ca altfel ar fi doar paranoia ...
va pup

guguloi 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

andy_galro,oana..ma simt bine..m-a durut spatele dar suportabil nu foarte incat sa fie nevoie de medicamente ...si picioarele ma dor...dar in general ma simt bine nu ma plang...saptamana viitoare joi pe 6 martie ma duc la ecografie ,sa vad ca sarcina este ok si totul este bine .
oana...abia astept sa ne zici ce este fetita sau baietel

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Buna dimineata fetele!
Aseara am fost la eco si am vazut o inimioara mica mica care batea repede repede.
Bebe corespunde varstei de 8 saptamani cu toate ca eu tot zic ca am 9. Sacul are 20 de mm.
Partea buna este ca de la ultima cantarire de acujm 2 saptamani nu am mai pus pe mine nici un gram.
Va pup si va doresc o zi usoara.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."

8+our dream came true

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Cu toate ca inca n-am citit din urma imi dau seama ca Anca (Voicu Bebi) este proaspata graviduta. FELICITARI mamico!!!!!!!!!! Ai reusit. Sa ai o sarcina fara probleme si cu bebe sanatos.
Monica FELICITARI pentru bebe Denisa!!!!

oana
"Success comes before work only in the dictionary."

8+our dream came true

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

vrmoana...ce ma bucur ca i-ai auzit inimioara lu bebe si ca totul este bine ..trebuie sa fie un sentiment unic. te pup..abia astept si eu ecografia..am asa niste emotii

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput