Mamici de Septembrie - Octombrie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 6

teomaria spune:
andy_galro, te asteptam cu vesti
Oana, da' nu ne soptesti si noua ce-a zis dr. ca e ...chiar daca nu se pune (ca era dupa eco)?
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">10+
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

oanasm spune:
andy tinem pumnii stransi la eco!! sa ne aduci vesti bune, da!?
musette ....vroiam sa te intreb, uleiul de palmier e presat la rece sau e rafinat?
Oana14+
o noua viata
filmuletz bb

beatrice001 spune:
buna dimineata fetelor, azi m-am trezit mai tarziu
Monica felicitari...... sa va traiasca fetita si sa fie sanatoasa .....ce frumos....si eu tot fetita imi doresc .......dar tre sa mai astept un pic .
Fetelor va doresc o zi superba 8+

oanasm spune:
teomaria mey..da' informata mai esti mi-a soptit dr ca e cu putza...
dar asta dupa eco..
beatrice buna dimineata mamikule! mey..dar bine ai mai dormit!
Oana14+
o noua viata
filmuletz bb

musettepink spune:
Oana pe ulei scrie exact asa " este produs 100% din palmier,obtinut prin presare si rafinare din fructele de palmier,fara antioxidanti sau alte substante chimice, nehidrogenat"
asa creste minunea noastra
Doamne ajuta in continuare!

zambetmic spune:
monica, felicitari pt Denisaaaaaaaaa
sa speram ca ramane asa, nu se transforma in Denis.... ha ha ha
in sfarsit a venit si ziua de azi, cand ma duc si eu sa vad guguloiul, sper sa fie bine si sa-i aud inimioara, la 6 sapt si 6 zile ar trebui s-o aud, nu ????
mi se pare asa ciudat ca unele din noi se bucura deja de aflarea culorii carutului , iar unele suntem inca la stadiul in care ne rugam sa fie sigur sarcina si bebe acolo ...
dar e bine sa fie si unele din noi fericite si sa ne imbarbateze ca altfel ar fi doar paranoia ...
va pup guguloi 6+

voicu_bebi spune:
andy_galro,oana
..ma simt bine..m-a durut spatele dar suportabil nu foarte incat sa fie nevoie de medicamente ...si picioarele ma dor...dar in general ma simt bine nu ma plang...saptamana viitoare joi pe 6 martie ma duc la ecografie ,sa vad ca sarcina este ok si totul este bine .
oana...abia astept sa ne zici ce este fetita sau baietel
Anca..viitoare mamica

vrmoana spune:
Buna dimineata fetele!
Aseara am fost la eco si am vazut o inimioara mica mica care batea repede repede.
Bebe corespunde varstei de 8 saptamani cu toate ca eu tot zic ca am 9. Sacul are 20 de mm.
Partea buna este ca de la ultima cantarire de acujm 2 saptamani nu am mai pus pe mine nici un gram.
Va pup si va doresc o zi usoara.
oana
"Success comes before work only in the dictionary." 8+our dream came true

vrmoana spune:
Cu toate ca inca n-am citit din urma imi dau seama ca Anca (Voicu Bebi) este proaspata graviduta. FELICITARI mamico!!!!!!!!!! Ai reusit. Sa ai o sarcina fara probleme si cu bebe sanatos.
Monica FELICITARI pentru bebe Denisa!!!!
oana
"Success comes before work only in the dictionary." 8+our dream came true

voicu_bebi spune:
vrmoana...ce ma bucur ca i-ai auzit inimioara lu bebe si ca totul este bine ..trebuie sa fie un sentiment unic. te pup..abia astept si eu ecografia..am asa niste emotii
Anca..viitoare mamica