Mamici de Septembrie - Octombrie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 5

teomaria spune:
Oana, nu-i rea ideea cu baruletu...da' cum o suna "Bar
"??!! -servim doar cioco si ceai
...din cand in cand si-o cofi mica
Monica , sper ca luni sa ajung la dr. (daca e de garda), duminica seara sun sa vad ce-mi zice ( incepe luna martie si se mai schimba zilele de garda si pe mine ma cheama la spital)
alinushca, chiar ca meriti bataita...lasa colul, ca si io patii la fel in primele saptamani ...ma manca palma si-mi faceam singura de lucru (mi se parea ca e tot timpul deschis, exact ca inainte de ciclu) si bebe la 9S(ultima data cand ne-am vazut) era bine mersi.Si eu bag utrogestan si imediat dau de col (cred??!!), da' trec asa...usurel ...pe langa...si intra
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">10+
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

monica_dicut spune:
Am uitat sa intreb.
Stiti careva ce inseamna grad de maturare 2 la placenta si grosime maxima 18 mm??? Mi-a zis ceva ca e prea gros peretele si ca daca nu beau apa??? Si eu chiar beau super multa apa mai ales de cand sunt insarcinata.
Treaba cu placenta ma cam ingrijoreaza. Abia astept sa ajung la doc la meu sa vad ce si cum.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
11+ Mami de
Denisa
EL NINO

monica_dicut spune:
musette, parca si tu ai fost la doc, sau ma insala atat de rau memoria??? Ce ai facut?
teomaria, abia astept sa ne dai vesti bune.
alinush, mananci o bataitza de mama focului. Nu mai umbla. Iti faci rau singurica. Pleeeeeeaseeee!!!!! Nu sti cum il atingi din greseala altfel decat trebuie si... TE rog eu mult, lasa-l numai pe doc sa umble , da?
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
11+ Mami de
Denisa
EL NINO

musettepink spune:
Monica am fost dar nu am ajuns inca la Iosup.Abia peste vreo 3 saptamani vom afla si noi ce se ascunde in burtica.La eco de ieri era totul ok,era bebe f activ!
asa creste minunea noastra
Doamne ajuta in continuare!

oanasm spune:
alinush du-te la dr sa te linistesti!! iti inteleg ingrijorarea, doar gandindu-ma la antecedente... doar ca de data asta va fi totul bine! si ca sa stai linistita si fara stresul asta mare, ia vezi ce zice si dr!
musette neata! hai ca era si caz sa va treziti incet!
Oana14+
o noua viata
filmuletz bb

musettepink spune:
Neata Oana!!!!Eu am chef de plaja azi!
Vrabia malai viseaza!

voicu_bebi spune:
neata va zis eu...ce faceti fetelor?
oana ce faci iubita?FELICITARI !!!pt bebe grasunel...sa-ti traiasca bebelul...apropo ce o sa ia fetita sau baietel k eu nu mai tin minte...
alinushca iubita nu mai controla colul ...lasa degetelul k e bebe acolo ,ai incredere ca va fi totul bine...mai bine te duci la dr sa te linistesti mai bine si te va mai linisti . te pupic
delphinas ma gandesc la tine...si sper sa fie totul bine si sa fie sarcina ok ..te astept cu vesti
va pup pe toate
Anca..viitoare mamica

musettepink spune:
Am uitat sa va zic ca am gasit ulei de palmier la Mega Image ,o sticla de 3 litri cu 18 lei.
Delphinas tinem pumnii!!!!!!!!

oanasm spune:
musette plaja!? asta da!!!!! nici nu ai pretentii!
bebi multzam..nu stin ce e bb! sper sa aflam peste 2 sapt! cum esti ? bine!?
monica gradele de maturare placentara sunt 4, numai ca merg de la 0 la 3; cu cat se avanseaza in sarcina, cu atat placenta devine mai matura ! acum eu cred ca dr ti-ar fi zic daca ceva nu era ok cu placenta!
Oana14+
o noua viata
filmuletz bb

andy_galro spune:
Neata si tuturor!!!!!
teo azi servesc si eu o cafeluta mica-mica de la tine si...... mmmmmmm ce buna e!!!!!
alinush mama fii cuminte ca nu e bine ce faci. lasa-l pe dr. ca el stie mai bine ce are de facut.
Felicitari celor care au fost ieri la eco si si-au vazut frumusetile de bebei.
Azi ma duc si eu. Abia astept sa vad cum a evoluat !!!
voicu_bebi cum esti? cum te simti? ceva simptome de???
10+
(BEBE al nostru)
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu