Mamici de Septembrie - Octombrie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 4
khristin spune:
...am uitat sa va intreb, voi dimineata cand va treziti, va simtiti mainile amortite???? Mie cam asa mi se intampla si tot citind eu, aflai ca sufar de www.supereva.ro/info.asp?id=1303" target="_blank">sindromul tunelului carpian Partea proasta e ca se inrautateste pe masura ce avansezi in sarcina, partea buna e ca dispare dupa nastere...la mine prima oara cel putin a disparut, speram sa scap macar de data asta, dar se pare ca n-am snase
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
teomaria spune:
'neataaaa , burtici!!!Gata ..mmmmm, ce bine miroase!!!(zahar ...fiecare dupa gust
Si azi se anunta o zi superba Iasi, ieri am zis c-o sa ploua , dar pana la urma a iesit soarele si-a fost ffff. cald.Ieri am primit o veste frumoasa :finuta (de cununie) e si ea in 4-5S
Monica,pentru fetita (Denisa??)Vreau si eu un carut roz!!!
Delphinas, ma rog sa fie bieDaca primesti rezultatul la beta hcg ni-l zici si noua???
Succes celor care merg azi sa-si vada puiutii...va asteptam cu vesti(detaliate)
pupici duci la toate fetele
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">10+
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
monica_dicut spune:
Netza, ma bag si io la o ciocolata calda ca altfel o supar pe DEnisa . Sotul meu a ramas cu numele asta in cap si nu mai vrea sa-l lase. Ci ca are rezonanta
Oana, promit solemn ca intru
freshanana, habar nu am ce sunt acele analize ce le-ai facut, pe net nu ai gasit nimik??? O sa ma uit si eu sa vad ce si cum.
khristin, eu mi-am dorit mult fetitza, pentru ca sunt dulci. Oricum vreau doi si vreau si un baietel.
elyia, multumesc de felicitari
teomaria, si tie. Si iti doresc si tie sa fie fetitza. Cand te duci la doctor?
Delphinas, tin pumnii sa vii cu vesti bune bune
Ma duc sa schimb semnatura, ca sunt mami de DEnisa da nu stiu ce sa fac cu saptamanile. Doc a zis ca ar fi 12 si 4 zile. SA trec asa sau sa raman dupa calculele mele ca sa nu ma zapacesc?????
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
11+
EL NINO
oanasm spune:
neata!!!
teo ar trebuie sa-ti deschizi un baruletz..ceva!
freshana free bhcg si PAPPA pregnancy associated plasma protein A determn anumite defecte cromozomiale cum este sindrmul down...legat de interpretare..io zic ca bine ai facut ca ai inchis plicul..sa-i lasam si pe dr sa mai lucreze ceva
mai....io nu mai am chef sa vin la munca!!aaa....si coleac peste pupaza aflu ca concediul de odihna nu il pot lua tot...adik am doar atatea zile cate voi avea lucrate pana in prenatal ...sau am fost dezinformata!?
Oana
14s
o noua viata
filmuletz bb
alinushca spune:
Sunt asa varza ca nici nu am reusit sa postez bine. Iote sunt foarte ingrijorata. Si ziceam ca Delphinas a fost un model de calm ieri. Dar eu nu rezist. Va ziceam ieri de col. Azi este de-a dreptul deschis si imi este foarte teama ca nu stiu ce se poate intampla. Ma duc de urgenta la un alt medic pe care nu il cunosc la Medicover. Iaut Lorena. Imi este tare frica. Am tusit pana cred ca .... ceva nu e bine.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png
monica_dicut spune:
Asa este oana cu concediul. Si mie mi s-a spus acelasi lucru. Pt ca in mom in care intri in prenatal se suspenda contractul de munca...
Eu sunt fericita ca mai am 13 zile de anul trecut si anul asta pana intru io in prenatal or sa mai fie vreo 10-11
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/2272277944/in/set-72157603929078079/" target="_blank">POZE CU BURTOIU
11+ Mami de Denisa
EL NINO
monica_dicut spune:
alinush, lai controlat singurica?????? Mananci bataitza daca da...
POZNICI CU NOI
11+ Mami de Denisa
EL NINO
oanasm spune:
mey alinush io zau ca te bat!!! ce cauti tu sa vezi daca colul e deschis sau inchis...ca cat bagi utrogestanu nu apuci tu sa simti de astea!!! mai...mai....daca te linisteste..du-te la medic, da pe viitor te rog io din suflet nu mai umbla unde nu e cazul!!!! ok...hai ca te asteptam cu vesti de la dr!
monica chestia care mie imi pare aiurea este ca cica contractul se suspenda din momentul nasterii nu din momentul in care iti iei prenatal..
Oana
14+
o noua viata
filmuletz bb
musettepink spune:
Monica.....felicitari pt fetita!!!!!!!Ma bucur mult pt tine caci stiu ca fetita iti doreai!!!!!!!!!!!!Bravo!
asa creste minunea noastra
Doamne ajuta in continuare!
alinushca spune:
Mey fete, sunteti sigure? Adica DA, in mod normal ar trebui sa fie asa de sus ca sa nu-l pot simti. Dar acu bag juma de degetel si este deja acolo si nu pot sa bag utrogestanul mai adanc. Credeti-ma ca nu vorbesc povesti. Imi cunosc corpul.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png