Mamici de Septembrie - Octombrie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 19
andreeaUK spune:
BITZA2008 - Si mie mi se intampla la fel cand ma spal pe dinti, imi da sangele. Inca nu m-am trezit cu gingia umflata dar orice este posibil. Din cate situ si pe unde am citit, problemele cu dantura in timpul sarcinii sunt foarte frecvente pentru ca bebe ia tot ce ii trebuie, mai ales calciu, si noi ramanem fara. :(
Va pup,
Andreea
13+
bitza2008 spune:
Ai dreptate, Andreea, dar eu zic ca dantura e buna, gingiile is problema! Oricum eu renunt la peria, voi folosi doar apa de gura, cel putin pana isi revin gingiile
Eu sper sa nu fie infectie, ca asta ma ingrijoreaza pe mine!!!
13+
Ankussa spune:
Bitzuca stai linistita ca si io cand ma spal pe dinti si dimineata si seara zici ca tai porcul, neci o problema, o consecinta a sarcinii clar. Nu e nici o infectie, mie GP-u mi-a recomandat sa ma duc la dintzar dar asta ca sa vada daca am vreo carie sau infectie ceva care sa dauneze la bb. Dar am intrebat de sangerari si mi-a zis sa ma astept la gingii umflate si sangerari toata perioada sarcinii.
Pupici
8+
PS: maine schimbam semnatura..yuppieeee
bitza2008 spune:
Ankussa,
!M-am mai linistit putin!
dar ma pune pe ganduri gustul ciudat din gura!Oricum pana luni n-am ce face decat sa astept!
13+
AlexaM spune:
O primavara frumoasa tuturor si numai vesti bune sa auzim.
Bitza...si eu am avut o gingie inflamata zilele trecute ...dar si-a revenit in 2 zile. E normal sa se mai intample.
Freshanna parca tu intrebai de rezultate la bitest..nu?
Ti-au fost interpretate de un medic pana la urma? Acelesi lucru scrie si la mine ...dar problema e ca am programare pe 14 martie si nu mai am rabdare pana atunci.
Daca ai aflat ceva, te rog sa imi spui si mie.
Mersi mult!
Multa sanatate!
Alexa
12+
bobo junior
AlexaM spune:
Acum am vazut ca nu-mi actualizasem semnatura...
bebe creste nu ma asteapta pe mine...
13+
bobo junior
anis spune:
LA multi ani de 1 martie!!!
La mine nu sunt lucrurile roz deloc...ma simt prost. epuizata dupa saptamana trecuta...ceva discutii si cu sotul din cauza lui ma-sa..v-am povestit eu..cine a citit..asa m-am saturat si asa am mare nevoie de liniste...
*** AniS **
6+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
bitza2008 spune:
Alexa, felicitari pt 13 sapt! mai ai inca27!!
La mine s-a inflamat numai la o masea, ca o galma si, culmea maseaua e pusa!La tine cum a fost? te rog sa-mi raspunzi ca aici pana ajung la stomatolog tre sa merg intai la asta de familie sa-mi dea trimitere!!!!Nasc pana atunci!!!
13+
AlexaM spune:
Mai avem inca 27 saptamani...
Sper sa fie pline de evenimente placute.
Eu nu am avut niciodata nici un fel de probleme cu dantura...fara carii fara tartru fara nimic. Singurul lucru mai urat a fost o masea de minte pe care am scos-o asta vara ca nu avea unde sa creasca. Mama ce doare...
Ma rog..mi s-a inflamat gingia de la baza maselelor si ma durea ..era mai rosiatica...dar nu mi-a curs sange. Adevarat ca nici nu am insistat cu periajul in zona.
A trecut pur si simplu fara sa ii fac nimic...m-am gandit ca e posibil sa fie din cauza a ceva ce am mancat...poate s-a zgariat cumva asa ca am incercat sa nu mai mananc alimente foarte tari...mi se mai intapla de la floricele de porumb sa mi se inflameze gingiiile (intra o cojita intre dinte si gingie si pana reusesc sa o scot de acolo...)
Sper sa fie ok si la tine. DAca pana luni nu trece cred ca ar fi bine sa mergi sa vezi un dr ...macar pt linistea ta.
Dar asa cum au spus si celelalte fet...e normal sa se intample in sarcina asa ceva...am tot citit si pe net si prin carti.
Multa sanatate!
13+
bobo junior
Ankussa spune:
Bitzuca, hai ca intre bucatarie si TV mai arunc un ochi si pe site, gustul din gura, daca e metalic (asa a fost descris de gravidute) iar e un lucru caracteristic sarcinii asa ca nu-ti face probleme.
Fetelor da` de Delphinas mai stiti ceva? Ca parca nici ieri n-am vazut-o.
Pupi
8+