Mamici de Septembrie - Octombrie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 18
voicu_bebi spune:
SARA_HS
ai grija de tine in avion si acolo unde te duci k nici nu mai stiu , asa de aiurita sunt
Drum bun iti doresc! si te asteptam cu forte proaspete peste o luna cand te intorci , si sper sa iasa toate analizele bine. te pupic

Anca..viitoare mamica 

Ankussa spune:
Neatza fetele cucuietele,
Un 1 Martie super fericit si cu bebei sanatosi si frumosi.
Mai fetelor mie mi-a zis soacra-mea ieri ca azi nu se spala ca azi e Sambata Mortilor si se imparte.
Pupi 
8+
alinushca spune:
Mai! De 8 pagini incoace tot caut si nu gasesc nimic despre Delphinas. Nu stie nimenea nimic de ea ? Sunt ingrijorata. ![]()
Felicitari celor care v-ati vazut puiutii sanatosi si miscareti!
La mine totul pare in regula. Au inceput sa isi faca simtita prezenta usor usor si greturile. Poate ca la tzanc ca acu sunt 6+. Azi sunt inca linistita ca abia Luni seara este eco. Dar Luni cred ca am sa iau foc.
Pana una alta uichend frumos tuturor!
de 1 Martie 

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081021/k/2cd9/preg.png
teomaria spune:
burtici!
Un martisor si de la mine www.youtube.com/watch?v=crYm91p8jM8" target="_blank">1Martisor
O primavara superba s-aveti!
Pupici
si sa dea DD s-avem numai vesti bune!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">
10+
uite cum crestem
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
Joy21 spune:
Fetelor, a venit primavara!!!

Cate o floare pt fiecare si va urez din toata inima sa zumzaiti fericite altauri de mogaldetzele din burtici, sa primiti numai vesti bune si sa faceti fatza tuturor provocarilor.

9+
Joy`s Joy
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
bujo spune:
Denisa nu-ti face griji cu rezultatele, inseamna ca ai facut bolile astea odata si acuma esti imuna si la citomegalovirus si la rubeola. Ceea ce e foarte bine pt ca nu mai faci a doua oara. Si sunt convinsa ca fetele nu ti-au raspuns pt ca abia ai 10 mesaje iar primele 10 sunt moderate si apar mai tarziu deci nu le-au vazut.
bujo
20+ cu 
album de nunta
burtik
mini Bujo
bitza2008 spune:
Salutare fetele!
Va doresc o primavara frumoasa cu mult soare in suflet si sa va bucurat de mugurasii care cresc in voi!
Monica, cu intarziere te felicit si eu pt Denisa! Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!
Am si eu o problema;in ultima perioada cand ma spal pe dinti imi da sange si azi dimineata m-am trezit cu gingia inflamata!Nu ma doare nimik!A mai patit careva asa?Astept raspuns!

HELP!!!
13+
freshanana spune:
bitza eu stiu ca asta e o consecinta a sarcinii . din cauza ca bb iti consuma din resurse (cred). poti sa intrebi si un dentist
13+
puiutz
pui
bitza2008 spune:
Freshanna, multumesc! Credeam ca sunt singura!
Stiam si eu de sensibilitatea gingiilor, dar oare inflamatia asta nu e infectie? Si infectia nu e de rau? Eu aici pana luni nu am cum sa gasesc nici un dr!!
13+