Mamici de Septembrie - Octombrie 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

buna dim
va urez 1 Martie fericit si multa sanatate
nu mai am pofte :-((( oare trec dupa ce intri in luna 4 ? sper ca bb e ok...

13+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Ig G inseamna ca ai anticorpi la respectiva boala asta dc rezultatul este mai mare decat intervalul de referinta
Ig M inseamna ca ai in acest moment boala
pt cine era interesat..nu sunt foarte sigura dc m-am exprimat corect
pt mai multe explicatii ma gasitzi la odiseea iulie-august

Ana-Maria24+
am oMARIA!!!AMR 16sapt-numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaUK spune:

HAPPY MARTISOR DAY fetele si burticile!!!

Nu am mai intrat sa scriu de foarte mult timp dar asta nu inseamna ca nu va urmaresc mereu.

Bun venit noilor burtici, vechile burtici imi pare bine ca sunteti bine si tot asa in continuare!!

Felicitari pentru fetele care au aflat ce putzulica are bebeii lor!! Abia astept sa aflu si eu!!

Eu greturi nu mai am asa de rau, doar in anumite zile. Pe 12 martie o sa ma duc la urmatorul scan deci mai am de asteptat. La scanul de 12 saptamani totul a fost ok, pliul nucal a iesit bine la amandoi(doua) ce or fii!!

Va pup pe toate, sper sa intru si eu mai des, sa aveti o zii de 1 Martie minunata.

Andreea 13+

Mergi la inceput

andreea poate vei avea un carucior albastru si unul roz .
eu mai am de asteptat o luna pana la urm eco :-(

13+

puiutz
pui

Mergi la inceput

v-ati ales "baba" ??

13+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Hello fetele! Va doresc un 1 Martie cat mai frumos, plin de martiosare si iubire!!!!!!
Aseara am fost la eco si a zis doctorul ca totul este in regula si masuratorile sunt normale. Nu pot sa va spun cat de emotionata am fost can am vazut pe BB. Este inexplicabil si cred ca fiecare o simtim altfel aceasta emotie. BB avea ieri exact 10s si 3,42cm pliul nucal este de 1,9mm si are 136 de batai /minut la inimioara. Era tare vesel/a si dadea din maini si din picioruse. va dati seama ca m-am topit toata!!!!!! Mi-a dat si analizele care trebuie sa le fac si la sf. lunii mergem iar. Pe atunci cred ca ne va putea spune si ce este. Eu sper la o.
Monica ai o burtica foarte frumoasa
Nocom felicitari pentru BB, ma bucur ca este bine
Zambet_mic felicitari si sa fiti sanatosi in continuare
Anis sper sa se fac bine repede printesele tale, iar tu sa te odihnesti cat de mult poti acum.
Ilia bun venit si o odisee norocoasa iti doresc

10+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Buna fetelor
Un "1 Martie" fericit va doresc si sa primiti multe flori si cadouri

Va multumesc din suflet celor ce mi-ati raspuns : VRMOANA, BEATRICE001, ANAXENEA. Acum pot sa stau linistita si sa ma bucur de 1 martie .
Ig M - ul este nagativ la toate, asa ca este bine.

O primavara fericita va doresc si bucurati-va de bebeii vostrii.

viitoare mamica de septembrie 2008

11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice001 spune:

andy felicitari pentru bebe , ma bucur ca e bine

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Va pup fetelor si va doresc weekend placut. Eu ma pregatesc de plecare si vreau sa mai trag un pui de somn, ca in avion n-am sa pot dormi, cu doua decolari si aterizari in 5 ore, va fi groaznic.
Sper sa imi fac si eu analizele acolo, ca sa nu mai umblu pe drumuri pe aici, cand ma intorc.
Va urez tuturor sarcina usoara si bb sanatosi, iar daca nu imi voi putea instala netul acolo, ne revedem peste o luna.

Sara, burtica noua...
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2008&month=10&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

quote:
Originally posted by andy_galro

Hello fetele! Va doresc un 1 Martie cat mai frumos, plin de martiosare si iubire!!!!!!
Aseara am fost la eco si a zis doctorul ca totul este in regula si masuratorile sunt normale. Nu pot sa va spun cat de emotionata am fost can am vazut pe BB. Este inexplicabil si cred ca fiecare o simtim altfel aceasta emotie. BB avea ieri exact 10s si 3,42cm pliul nucal este de 1,9mm si are 136 de batai /minut la inimioara. Era tare vesel/a si dadea din maini si din picioruse. va dati seama ca m-am topit toata!!!!!! Mi-a dat si analizele care trebuie sa le fac si la sf. lunii mergem iar. Pe atunci cred ca ne va putea spune si ce este. Eu sper la o.
Monica ai o burtica foarte frumoasa
Nocom felicitari pentru BB, ma bucur ca este bine
Zambet_mic felicitari si sa fiti sanatosi in continuare
Anis sper sa se fac bine repede printesele tale, iar tu sa te odihnesti cat de mult poti acum.
Ilia bun venit si o odisee norocoasa iti doresc

10+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

andyfelicitari ..k l-ai vazut pe bebe, cred ca este o senztaie unica si superba pentru toate gravidutzele,abia astept si eu sa vina joi mai repede sa vad ca bebe e bine pozitionat in burtica si ca sarcina e ok. am de acuma emotii

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput