Mamici de Septembrie - Octombrie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 16
vrmoana spune:
Anca deci si tu speli. M-am uitat si in calendar si am vazut ca nu e nici un fel de cruce. Asa ca.......... sa avem spor.
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
8+our dream came true
voicu_bebi spune:
quote:
Originally posted by vrmoana
Anca deci si tu speli. M-am uitat si in calendar si am vazut ca nu e nici un fel de cruce. Asa ca.......... sa avem spor.
oana
"Success comes before work only in the dictionary."8+
our dream came true
da Oana.. sa avem spor...ca eu vreau sa dau nitel si cu aspiratorul incet asa fara prea mare efort
Anca..viitoare mamica

vrmoana spune:
Denisa.g si eu am facut analizele si rezultatele sunt asa:
anti Citomegalovirus tip IgM NEGATIV, tip IgG POZITIV
Toxoplasmoza IgG NEGATIV, IgM NEGATIV
Rubella IgM NEGATIV, IgG POZITIV
Hepatita B NEGATIV
Hepatita C NEGATIV
Mie doctorul mi-a zis ca doar la Toxoplasmoza nu am anticorpi pt ca am si igg si igm negativ. In rest cica e bine. Acum compara si tu cu rezultatele tale.
oana
8+our dream came true
vrmoana spune:
Anca eu mai nou dau cu aspiratorul stand pe scaun pt ca obosesc repede.![]()
oana
8+our dream came true
voicu_bebi spune:
da Oana..nu-ti zic ca eu si cand dau putin cu mopul daca nu ma asez repede pe scaun simt ca nu mai pot...sieu lafel o sa dau cu aspiratorul azi cu ajutorul scaunului de la calculator ca am covor doar in dormitor si in sufragerie e mai usoar k avem parchet![]()
Anca..viitoare mamica 

beatrice001 spune:
Buna dimineata fetelor....ce harnicute si matinale sunteti azi .
Va doresc un 1 MARTIE fericit , sa aveti o sarcina usoara si copii sanatosi si sa primiti cele mai frumoasa martisoare.

.
Acum ma duc si eu sa ma apuc de spalat . Va 

si va doresc o zi superba cu multe vesti bune .
9+
beatrice001 spune:
denisa si eu am avut la Citomegalovirus IgG pozitiv si IgM negativ si am inteles ca e bine . Important e cum iti iese IgM -ul , el tre sa fie negativ.

9+
maria2004 spune:
Buna dimineata dragele mele
!!
Va doresc si eu un 1Martie plin de bucurii si impliniri si sa primiti cele mai frumoase martisoare

Si eu ca si voi m-am apucat de treaba:curat, spalat si mai pe dupa-amiaza vreau sa fac o pizza..ca mi s-a facut tare pofta de o pizza facuta in casa.
Va pup pe toate si spor la treaba..ne auzim mai pe seara

+11
+puiutul Maria (23.12.2004)
vrmoana spune:
Maria, Beatrice spor la treaba.
Anca de mancare ce faci ca stiu le ai pe astea cu bucatareala.![]()
oana
8+our dream came true
voicu_bebi spune:
Oana..hai sa-ti zic ...marti seara am fost cu sotul prin piata si am luat niste pulpe de pui si piept de pui
azi cred ca fac piept de pui ,,il fac in tigaie din tefal...asa ca un gratar..lu sot ii fac ori pulpe de pui ori ceva carne de porc, ca mie nu-mi mai place doar cea de pui,si fac cu mujdei , cartofi prajiti ...si cu smantanica si mamaliguta ca tare buna mai e![]()
eu vreau sa ma las de prajeala..incerc sa fac cartofii pt mine fierti sau la cuptor , sa mananc cat mai sanatos..
poti sa faci daca ai pui intreg ..sa iei o punga din aia magica ..il condimentezi il bagi la cuptor..sau daca ai pulpe poti sa faci si cu ceva sos cu legume..![]()
haideti ca m-am intins![]()
Anca..viitoare mamica