Mamici de Septembrie - Octombrie 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cicicuta spune:

Buna fetele,
am si eu o rugaminte la voi, de fapt sa ma ajutati cu un sfat ce sa fac!
sunt posesoarea unei burtici de 5 saptamani si cand am fost la dr. mi-a dat sa iau utrogestan si pregnyl sa fac o injectie la 4 zile. Problema este ca am citit pe prospect si acolo scrie ca nu e recomandat in sarcina. Totusi am incredere in dr. T ca nu imi dadea sa fac asa aiurea presupun, dar pana ma duc la urmatorul control sa-l intreb poate stie careava daca a mai facut si daca a avut ceva reactii adverse!
va rog sa ma ajutati ca sunt in ceata complet
pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

alexaM am inchis plicul cu analiza ca eu nu stiu sa il interpretez si astept pana peste vreo luna sa vad ce zice dr
asa ca ...cu bitest-ul mai avem de asteptat
mie imi curge sange din gingii dar nu simt gust rau (pbabil ca m-am obisnuit eu deja cu el)
am mancat ca o nehalita si acum mi-e rau. oare am voie sa iau anghirol ? ce credeti ? (in loc de colebil)

13+

puiutz
pui

Mergi la inceput

anis eu Zic sa stai in pat si sa te relax si sa il rogi pe sotz acum in w/e sa se ocupe de fete. ca e spre binele tuturor

13+

puiutz
pui

Mergi la inceput

cicicuta eu cred ca ar fi bine sa stai linistita pentru ca sunt convinsa ca niciun dr ginecolog nu recomanda gravidelor medicamente care ar putea sa le faca rau
asa ca relaxeaza-te si enjoy burticutza

13+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

va pupez si sa aveti o primavara minunata!!!!!!!!
cicicuta e ok tratamentul..poti sa faci linistita pregnyl..e pt sustinere!
gingii e normal in sarcina sa mai curga sange din gingii sau sa se inglameze...e fff vascularizata zona si de aceea!
gust ciudat si asta e normal in sarcina si io il simt si ma enerveaza ca mereu imi vine sa bafg ceva in gura..si uitea asa ma simt mai mereu plina
delphi un pupic mare mare, sper ca sunteti bine!
felicitari fetelor care au fost la eco! ma bucur mult de tot pt vestile bune!!
va las acu' ca ma simt asa ...blegita...merg sa lenevesc iar mai apoi tzup la bazin!
pupici la burtici!

Oana
14+
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

La multi ani de Martisor!! sa avetzi o primavara frumoasa si sa va bucuratzi de burticile in creshtere!!

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Fetele!
Tocmai am primit rezultatul la testul combinat
PAPP-A:0,620 MoM Free B-hCG:2,000 MoM. Sansa sa fac copil cu down 1 la 2451. Sanse f mici; Yupiiiiii!!!!

13+

Mergi la inceput

bitza felicitari pt rezultat
ma bucur pt tine ca ai scapat de un stres

13+

puiutz
pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

seara buna, si 1 martie fericit, chiar asa urat mai tarziu, dar abea acum am putut intra ...
sa va povestesc, la eco, cand a pus aparatul si a aparut gugloiu, medicul zice: e bine, e in evolutie
iar eu repede: si e doar unul ????
medicul: da doar unu, vroiati 2 (si se uita asa ciudat, nu stia daca sa rada sau sa ma compatimeasca)
io: da vroiam 2

povestea 2: azi dimineata vine sotul la mine cu mainile la spate si-mi zice sa aleg, stanga sau dreapta
io: amandoua
el: nuu, nu merge, ori st ori dr
eu: bineeeeee, stanga pt ca tu esti stangaci
si in stanga era un martisor fetita .....
apoi imi da si din dreapta, si era
dar eu am ales fetita prima ... oare o sa avem fetita???
in viata mea au fost atat de multe coincidente ... incat sansa e de 50 % sa fie fata
inca nu am nicio preferinta, fie ce-o fi, doar mogaldeata sanatoasa sa fie
si povestea 3: eu eram prin definitie o fructivora, mancam carne din an in paste, asa ca stiam ca mai trebuie si d'aia, mai ales dupa operatie, ei azi am fost dispeeraaaaataaaaaaaaaa dupa carne ... se pare ca al meu guguloi seamana cu taica-su' ca el este carnivorul familiei

cam astea au fost povestile
delpinas sa stii ca ma gandesc la tine si ma rog sa vii cu vesti buna
va pup pe toate cu drag

guguloi 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cicicuta spune:

Va multumesc mult ca m-ati linistit
si eu ma gandeam ca nu-mi da ceva de rau dar cand citesti asa ceva si mai ales cand te-ai chinuit destul de multi ani sa ramaiatunci intri in panica la orice chestie
multi

Mergi la inceput