Mamici de Septembrie - Octombrie 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Felicitari Nocom....ma bucur mult ca sunteti bine si in grafic

+11+puiutul Maria (23.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

Nocom felicitarice frumos...ma bucur asa de mult ca sunteti sanatosi atat tu cat si bebele..si ma bucur ca sunteti in grafic si bebe se dezvolta cum trebuie. felicitari inca o data

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Multumesc Maria

Multumesc Anca

Sunt asa de fericita.....

9+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice001 spune:

necom felicitari
ma bucur ca totul e bine

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Nocom, ce ma bucur ca totul e bine cu bb si tati a vazut ce se intampla Banuiesc ca acum e randul unui carucior pink, corect?

Ankussa, referitor la efort, mie doctorita mi-a spus sa fac ceea ce faceam si pana acum, dar totul fara abuzuri bineinteles. Sa stii ca nici aici nu se poarta ecografiile la privati, asa ca join the club

Monica, hot chocolate numai buna pt. donsoara Denisa

A propos de anuntat la serviciu, le-am spus si eu la scoala vestea cea mare, m-au felicitat, ca sintem "doar" 4 in scoala , sarmanii de ei Deci, vasazica nu sufera nimeni de amorteli ca mine?

Va pup,

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

kristin...uneori imi mai amorteste dar rareori acum cateva zile am avut cred un carcel pe langa genunchi ...m-a durut un picut
pe la noi vine soacra o data cu sotul ...abi astept sa vad ce zice..daca ma felicita ori ba..deja am pretentii sa ma felicite lumea. va pup.
Nocom..te cred ca esti fericita , esti zooper happy

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

multumesc khristin. Da asa e, acum ar fi frumos un si dupa bataile inimii ar cam fi, dar nu va fi cu suparare nici daca va avea puta, caci baietelul meu isi doreste un fratior sa se joace cu el cu masinutele...

poze eco

Mergi la inceput

beatrice un milion de

poze eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

giulianna, scuze inseamna ca era ramoncza. Neuronu meu a plecat si el sper sa nu gresesc si de data asta.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
11+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

felicitari nocom pt bb sanatos si dragutz
khristin si mie imi amorteste un pic partea de sus a piciorului cd stau mult in picioare sau pe scaun. dr de fam a zis ca nu e important, a zis ca mult mai grav ar fi dc mi se umfla gleznele sa ii spun neaparat

13+

puiutz
pui

Mergi la inceput