Mamici de Septembrie - Octombrie 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Moni nu despre mine era vorba slava Domnului!
Ai tu programare la Iosup pentru 17 martie? Pt morfofetala sau pentru ce? Ca m-as duce eu sa aflu sexul

13+
Mamica de septembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Ignatica sarumana de raspuns, cred ca o sa intreb moasa data viitoare adica pe 1 aprilie trebuie sa o vad (ce ma nerveaza ca m-a programat pe data asta) si vorba ta o sa ii las in pace deocamdata. Adevarul e ca eu toata viata am suferit de constipatie, copil fiind imi aduc aminte cum ma fortau ai mei sa mananc mere, sa beau apa cu zahar, in fine, o intreaga poveste.
Felicitari mamicilor care se duc la eco azi, va invidiez (in sensul bun al cuvantului) din tot sufletul, eu o sa-mi vad bb pt prima data la 13 saptamani. Sa ne ziceti ce ati facut.
Mai unde e Delphinas ca acu` chiar ca ma pune pe jar.
Fetelor ce intelegeti voi despre a nu face efort? Ca eu cel putin de ieri cand m-am simtit mai bine (nu stiu de ce da` sper sa nu fie de rau Doamne fereste) am facut la treaba prin casa de mama mama. Adica, aspirat, spalat pe jos, calcat frecat prin bucatarie. Adica ce nu trebuie sa facem?
Si apropos de simtitul asta mai bine, voi va simtiti rau in fiecare zi? Adica greturi, gust metalic, sani tensionati?
Pupi
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

quote:
Originally posted by zambetmic

sara ... bun venit pe taramul paranoia
eu sper sa aflu raspunsul la intrebarile despre guguloi azi ... of, nu mai trece timpul ... imi pun si eu 1000 de intrebari, sau 1215
ha ha ha ha
eu stiu ca la 7 saptamani ar trebui sa-i aud inimioara si asta sper si astept
sper sa se confirme si varsta de 7 saptamani
eu zic sa mai stai o saptamana si apoi sa-ti programezi o ecografie in care sa ceri sa fie masurata mogaldeata
sper sa revin diseara cu vesti bune
va

guguloi 6+

Zambetmic, astept sa treaca perioada asta, ca chiar m-am saturat de atatea presupusuri!! Paranoia curata, nu alta.
Sper sa ajung si eu peste 2 saptamani la un ecograf.
Astept vesti de la tine

Sara, burtica noua...
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2008&month=10&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

Ankussa..aceeasi nedumerire o am si eu...cu toate ca sunt la inceput de sarcina...nu stiu efort ce inseamna..adica eu de exemplu sunt in majoritatea timpului acasa...si asta implica si sa dau cu aspiratorul o data pe saptamana ,o mai dau si cu mopul pe jos dar nu ma agit ince incet...si vreau sa stiu si eu la fel ca Ankussa este efort daca dau cu aspiratorul...ca nici nu stiu
Ankussa apropo ca intrebai daca avem greturi,sani tensionati...eu am de regula..plus dureri de spate,ma simt obosita...nu ma plang,mi se pare normal in primele 3 luni de sarcina cred nu?

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

quote:
Originally posted by Anculet

--------------------------------------------------------------------------------

Fetelor raspundeti-mi urgent

Aseara am fost la consult,si am o problema cu sarcina.Am 6 sapt si-o 2 zile,iar langa sarcina in uter s-a format un hematom ( nu se stie cum),care mi-ar putea dezlipi sarcina,si sa-mi provoace un avort spontan.Doctorul mi-a recomandat sa evit orice tip de efort,si sa stau numai in pat (deci o sa raman in concdiu medical).
Intrebarea mea e : Ati trecut cumva prin aceeasi situatie,sau ati auzit fete care au dus sarcina pana la termen? Scrieti-mi
[/b]

Anculet eu am o prietena care a avut tot asa un hematom cand sarcina era foarte mica. Dr i-a zis sa nu faca efort si sa stea mai linistita, si dupa ceva timp (nu mai stiu cat exact, dar nu mult, cateva saptamani cred) s-a retras si acum e in luna a 8-a si totul e absolut perfect. Asa ca stai linistita ca hematoamele se rezorb !! Poate vorbesti si cu dr sa iei utrogestan, poate ajuta.

Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice001 spune:

fetelor eu cred ca "sa nu faci efort" inseamna sa nu te apuci sa ridici cine stie ce greutati,sa nu stai toata ziua in picioare, sa nu muti mobila prin casa......chestia cu aspiratorul si mopul nu cred ca se pune.....adevarat ca obosesti mai repede.......te mai asezi un pic si pe urma continui......de ce se recomanda miscare?

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Multumesc pt incurajare,Boo!
Am avut si-o zi la serv,care m-a terminat;show legat de faptul ca raman in concediu medical,si trebuie angajat om,pt a ma inlocui,ca sa nu mai vin pana nu nasc...sa aduc scrisoare medicala....a fost o zi de cosmar

Mi-a dat doctorul un hormon,nu-i stiu exact numele,6 tablete pe zi,pe langa acid folic,si elevit. Inca o data multumesc pt incurajare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Anculet, uita de serviciu, ca nu-i important pt tine acum. Las' ca-i sa vezi ca scapi tu si de hematom, ca asa se intampla de obicei ( si sora mea a avut, si s-a eliminat singur). Si eu ma perpelesc de cum vor primi vestea cei de aici, ca sunt "om de baza" ( cand vine vorba de munca, nu si de bani , din pacate), probabil vor trebui sa angajeze inca 2-3 oameni ca sa inlocuiasca un titirez ca mine, dar e problema lor, nu a mea. Multa sanatate si optimism.

Sara, burtica noua...
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2008&month=10&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

beatrice saru'mana ca m-ai lamurit..asa e , e bine sa faci miscare.sincer si eu la fel inteleg prin efort..sa nu car greutati, sa nu ridic cine stie ce..sa nu stau toata ziua in picioare . dupa ce dau cu mopul ma odihnesc 10-15 minute ,zici ca am alergat mile intregi obosesc repede.

Anca..viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

gata fetele, m-am intors de la eco, cu vesti bune!!!!!

bebe e bine mersi la locul lui, are 2.91 cm, si inimioara 182 batai/minut. Se vedea super bine, capul, manutele, piciorusele, inimioara..... FFFFFFF frumos. Tati a fost foarte emotionat si tot zicea intr-una, vad, vad, vad, el care la primul copil spunea de fiecare data eu nu inteleg nimic din pozele astea...

Suntem bine sanatosi, in grafic si ne pregatim sa crestem mari.

Pupici mari si dulci la toate fetele!!!!

9+ Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

Mergi la inceput