Mamici de Septembrie - Octombrie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 14
zambetmic spune:
seara buna,
acum am ajuns si eu acasa
cica guguloiu meu e mai mare decat prevedeam ... hi hi hi
cica are 7 sapt si 5 zile si 1.37 cm,150 de batai pe minut la inimioara si facea miscare pe acolo ...
nu are inca forma umana conform medicului, deci tot guguloi e, nu-i pot spune inca mogaldeata
monica, multumesc frumos dar e prea devreme sa ma duc la iosup, doneaz-o celei (scuze da nu am tinut minte cine a cerut) ca vrea sa afle sexul
, ca sa mai adaugam in listuta un carucior roz sau bleo
in concluzie sunt fericita, si azi cel putin nu mai am paranoia prin jur 
guguloi 6+
denisa.g spune:
Buna seara fetelor!!
Felicitari tuturor care au fost azi la dr.
Va rog sa ma ajutati. Mi-au venit rezultatele la analize si nu stiu cum sa le interpretez pe urmatoarele.
O sa merg abia sapt viitoare la control si nu mai am rabdare pana atunci:
- Anticorpi citomegalovirus Ig G este pozitiv - nu stiu daca este bine sau nu deoarece in etalon scrie ca trebuia sa fie negativ
- Anticorpi Rubeola Ig G - pozitiv
Va rog frumos sa ma ajutati daca puteti.
Va multumesc si bucurati-va de sarcina aceasta
viitoare mamica de septembrie 2008
11 +
monica_dicut spune:
Deci, cine vrea programarea pe 17 martie la Iosup sa ma anunte 
Dyanira, ce-ai facut la doctor??? 
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
11+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
monica_dicut spune:
Scuze, zambetmic, felicitari pentru guguloiul vesel.
Si tie nocom 
Ma bucur enorm ca pana acum e toata lumea bine si bebeii sunt veseli si sanatosi. Asta este minunat. 

Asteptam si alte vesti bune si eventual carucioare roz sau albastre 
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08//" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
11+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
anis spune:
Noi ne-am intors aseara din spital.De duminica am fost internata.Am fost cu Ingrid internata cu laringita.Problema e ca are si Iarina cea mica ,bine pe ea am prins-o intr-o faza de inceput de nu a necesitat internarea.Inca nu e vindecata, dar sper sa fie ok.Luni ma duc la control cu ele.
Si gravida si in spital....mi-a fost f greu.Am fost internata in Campina..am ales sa raman aici pt ca am avut surpriza sa arate f bine spitalul,mai bine ca in bucuresti, plus ca am stat intr-o rezerva.
Sper sa imi revin zilele astea ,ca de ieri nu prea ma simt bine..a inceput sa imi fie greata sau sa imi stomacul balonat..ma simt obosita..pana acum eram f energica e clar e un pic si din cauza epuizarii..sper sa fie bine bebe.
*** AniS **
6+ ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
claudinna spune:
pupici pt toate fetele}{
eu am fost plecata la buc la un curs si n-am avut vreme sa mai scriu, asha ca nu datzi cu pietre:PP
anis, sper ca acum sunt bine fetitele. probabil ca tr sa te odihnesti si tu mai mult...
felicitari tuturor celor care v-ati vazut bebeii jucausi!!
moni, felicitari pt fetita!! parca giulianna vroia o programare, sa vada si ea ce fel de putza are acolo:))
delphi, tin pumnii stranshi a fie totul bine!!!
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
nu uitati sa dati clik pe casuta:)
fff important!!
totul pentru bebe
13+
ilia_99 spune:
salutare, fetelor. aveti o viteza la scris ceva de speriat, de doua capitole incerc sa scriu si eu si ma trezesc ca s-a deschis altul si ati si umplut 15 pag.... harnicute, nu-i vorba!
asa... eu am 6 sapt. si sunt mami de 3 bb-i! nici nu-mi vine a crede!
DPN in oct, nu s-au hotarit dr, ori 12 dupa UM, ori 30 dupa echo. ma primiti si pe mine alaturi de voi?
Nerantula spune:
Buna, Ilia!
Bine ai venit si sarcina cat mai usoara si lipsita de griji. Si stai pe aproape
, sa ne mai incurajezi si informezi si pe noi, daca tu ai trecut de doua ori prin aceasta experienta minunata!
9+
Liniuta noastra
julax spune:
Monica,felicitari pentru mica printesa
Anis,sper ca de acum sa va fie mult mai bine.Sarcina usoara
Ilia,bun venit
sarcina usoara tuturor!
un 1 martie minunat si un
(martisor)pentru fiecare!Iulia
@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Ankussa spune:
Fetele cochetele
Cate o
pt fiecare ca maine vorba ceea e Martisorul, aveti grija de voi si de bebei si mai am si eu o intrebare stupida ce-i drept. Am auzit ca voi sunteti cam obosite, eu de cand mi-a dat doctorita vitaminele astea cu acid folic si fier (Pregaday se numesc) munt muntii din loc, adica vorba aia, casa casa, serviciul servici si scoala de doua ori pe saptamana de la 6.30 la 9.30 ajung acasa dupa 10 noaptea.
Mai o fii bine ce se intampla cu mine au ba, da` las` ca vorbim maine poate mai trece paranoia asta un pic.
Pupici 
8+