cu sau fara prieteni?
Sunt foarte dezamagita de o prietena pe care am considerat-o sora mea.Ne impartaseam aproape tot, spun aproape tot pentru ca eu ii spuneam tot ce mi se intampla si credeam ca ea face la fel.Dar cu timpul aflam lucruri pe care ea le ascundea cu strasnicie.O consideram prietena mea pana intr-o zi cand aflu ca unele probleme pe care noi le discutam despre mine si cu care ea era de acord si imi spunea ca procedez corect in ceea ce fac le discuta si cu sotul meu dar numai ca ea le aducea in discutie si ce ii spunea sotului meu era total diferit de parerea pe care mi-o spunea mie ca sa cad eu ca o scorpie de fata cu sotul meu(desi el imi spunea tot ce vorbeau sau ma punea sa stau langa el sa ascult).Pana intr-o zi cand i-am spus tot si m-am infuriat asa de rau incat i-am spus ca nu o mai consider prietena.Sotul spune ca nu e cazul sa ne certam si doar sa nu ii mai spun problemele mele.Eu nu cred ca mai pot fi prietena cu ea.Voi cum ati proceda in locul meu?Ce credeti e mai bine sa ai prieteni sau doar cunostinte?
alexia_07
Raspunsuri
J G spune:
E bine sa ai prieteni, cum sa traim fara prieteni? Doar ca tipa respectiva NU iti e prietena.
Eu as termina-o pentru totdeauna cu ea.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
dulcetica spune:
Si eu cred ca e perversa!Daca i-ar fi spus intr-un moment de sinceritate ce vorbeati era in regula,fara sa modifice sensul initial,dar ea pare rau intentionata.
Tzuni spune:
Intrebarea ta e din categoria "toti barbatii e porci"
Ce legatura are ideea de a avea prieteni cu dezamagirea produsa de UN SINGUR om? Zau asa...
Edit:....sa corectez o greseala gramaticala
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
anky spune:
Io zic ca prietenii adevarati sint putini iar 'respectiva' cu siguranta nu face parte dintre cei adevarati.
Anca,mami de doi nazdravani
bobocel_07 spune:
Tzuni nu e singua prietena care m-a dezamagit de aceea zic ca e mai bine fara prieteni carora sa le spui tot si sa te loveasca pe la spate.Imi pare rau ca am avut incredere in ea, am ajuns la concluzia ca prietenii sunt mult mai rai decat dusmani sau cel putin asa gandesc acum ca sunt foarte suparata.
alexia_07
Tzuni spune:
alexia, si eu am o lista de prieteni care m-au dezamagit in timp! Dar i-am pastrat pe altii, sau mi-am facut altii noi!
intotdeauna ai nevoie de prieteni!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
mathilda spune:
nu stiu daca avem nevoie de prieteni. cred ca avem nevoie de comunicare. de-aia mergem pe la o cafenea sau diferite cluburi(fitnes, inot, ski, dans etc)sau stam pe DC pt a fi in contact cu alte persoane. iar ref. la ce a spus alexia(fiind jurist de profesie, in perioada in care practicam aceasta meserie) am intalnit femei care au ajuns la diferite situatii in familie(certuri, divort) pt ca o asa zisa prietena i-a suflat pervers sotul. stii cum se zice(noi romanii avem niste ziceri simple dar pline de filozofie de viata) fereste-ma doamne de prieteni(si de rude,as zice eu) ca de dusmani ma feresc singur. iar calator fiind prin lume am observat ca grupurile de romani in care se rade, mananca si bea dupa ce au plecat pe la casele lor cand se intalnesc cu altii ii barfesc pe aia cu care de fapt petrec impreuna. ca sa nu spun cat de invidiosi sunt si ca dupa, se cearta la greu intre ei.dar am vazut asta si pe la canadieni( o colega canadiana care barfeste la greu pe toti). am observat ca in general(vb de general nu ca exista si exceptii)cei din europa de vest(tarile mai nordice) sunt mai discreti.
in rest- prieteniile adevarate si care dureaza sunt cele care se fac in fragceda pruncie(nu in liceu, facultate sau sc. generala)
susur spune:
Eu nu am prieteni si sincer nu e o senzatie placuta.Aici n-am nici o sansa sa-mi fac prieteni, lumea e prea ocupata sa asculte ce ai tu pe suflet si prea diplomata sa-i pese cu adevarat E bine sa ai prieteni...mai ales in cazul scris aici eu cred ca as ierta-o pe prietena respectiva , as discuta cu ea , poate nu si-a dat seama si daca vad ca sincer ii pare rau reluam totul de la zero.
giulia81 spune:
eu nu inteleg cum a discutat ea cu sotul tau?
am si eu o prietena care e ca si sora mea, poate chiar mai mult, dar ce sa caute ea la discutii cu sotzul meu????adica stateau asa la o cafea, cum sta cu tine si povestea cu el despre ceea ce povesteati voi doua?zau ca nu pricep.pai eu sa o prind pe prietena mea cu sotul stand asa la taclale,moama!
mie imi miroase de la o posta ca vrea sa ti-l sufle.o prietena adevarata nu face asa ceva, orice i-ai fi spus ea tre sa taca ca un mormant...ete ca am facut si o frumoasa cacofonie...
i-as da un sut in fund si la revedere!
inca o prietena ca ea si nu iti mai tre dusmani toata viata!
giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
ariel_7000 spune:
am furat-o si eu artistic de la 2 prietene de genul asta!!! acum am grija sa nu mai fac confidente nimanui! am prieteni/e, dar adio confidente!
alexutza aproape 5 ani +si 33+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007