cu sau fara prieteni?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

quote:
Originally posted by ariel_7000

am furat-o si eu artistic de la 2 prietene de genul asta!!! acum am grija sa nu mai fac confidente nimanui! am prieteni/e, dar adio confidente!

alexutza aproape 5 ani +si 33+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Subscriu!
In alta ordine de idei, felicitari pentru sinceritatea sotului tau. Sunt multe "prietene" care au reusit sa strice casnicii. Bravo lui ca a fost sincer cu tine (banuiesc ca vorbeau la telefon?).
Si nu mai fi suparata (desi stiu cat de amara poate fi dezamagirea)! Ia-o ca pe o experienta din care ai de invatat. Iar tipei eu i-as da papucii. Nu as putea sa consider prietena o persoana care mi-a tradat increderea (si care mai ma si injunghie pe la spate).
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Relatiile prea apropiate se sfarsesc prost de cele mai multe ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Tata avea o vorba: "Fereste-ma Doamne de <prieteni> ca de dusmani ma feresc si singur..." Am cateva prietene apropiate (numarabile pe degetele de la o mana) dar niciodata nu s-au apucat sa trancaneasca "la o cafea" cu sotzul meu... si nici eu cu a lor... E ceva "putred" la mijloc. Eu zic sa iei distantza si s-o "tai" pe "pretina" de pe lista. Usurel-usurel scoate-o complet din viatza VOASTRA!
Eu confidentze (ganduri si feeling-uri realmente f personale) fac doar sotzului... Nu pot sa spun nici unei pers "straine" ceea ce-mi e pe suflet... E ca si cum as "arunca" ceva f pretzios din sufletul meu... Sotzul imi este cel mai bun prieten si cel mai onest (si fara interese ascunse) sfatuitor.

Lorelai
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Nu este regula in cazul de fata clar Nu iti este prietena respectiva eu in locul tau nici ca cunostinta nu as mai tine-o. Care era scopul ei sa afle sotul tau ce scorpie esti si ce buna e ea ?! poate `´pofteste ´´ la sotul tau ia vezi...

Eu am o prietena foarte buna de vre-o 10 ani si nu ma dezamagit niciodata ,vb cu sotul meu am si dormit toti 3 in pat (la munte o data) ,sotul meu a fost la ea in casa si a stat vre-o cateva zile fara mine(in it) ....dar sunt sigura ca niciodata nu i-ar spune ceva ce eu nu vreau sa stie...nu ma feresc de sotul meu dar ma refer la chetii intre femei sau eu stiu lucruri din trecut...

Cu siguranta as fi reactionat mult mai urat ca tine.... Oricum prietenii adevarate exista cu siguranta nu sunt singurul ex. Dar nu este cazul aici !!!

P.S. Si tata are vb asta Lorelaim

http://s265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/?action=view¤t=f01ccec2.pbw

Mami Amy & bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Pt mine cuvantul prietenie este foarte de pret.
Mi-am luat si eu teapa de foarte multe ori,am avut prietena care s-a dat la sotul meu si am invitat-o pe usa afara dupa ce mi-a spus sotul meu.Si ca sa ma conving si mai mult am stat si am urmarit cand ea nu cedea sa sunt prin zona si am vazut ca asa este.Imi era prietena din copilarie.Si au mai fost si alte chestii.

In momentul de fata nu am nici o prietena,imi este tare greu dar m-am obisnuit asa mai ales ca fetita mea imi ocupa foarte mult timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Sunt unele lucruri pe care trebuie sa le tii pentru tine.

Mi se pare o tampenie sa-ti pui sufletul pe tava in fata cuiva.
Prietenii te cunosc,astfel incat,cand e vorba de a te ataca,o fac la sigur cunoscand care sunt punctele slabe

Daca ai ceva greu pe suflet mai bine spui unui strain,unui om pe care nu-l mai vezi in veci si care nu te poate distruge folosind informatiile impotriva ta.

Este dureros cand primim o asa bata peste cap de la cei pe care i-am considerat prieteni.Te inteleg,Alexia,ca esti suparata.Insa vei invata din asta

Sa nu ma apuc eu sa scriu ce experiente mi-a fost dat sa traiesc cu ´´prietenii´´

Asa ca,putem comunica cu altii,ii invitam la noi,mergem in vacante,ne bem cafelele duminica impreuna,ne dam sfaturi usoare,dar atat.fara confidente si pus sufletul pe tava.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

am si eu 2 prietene..da, doar 2! putine dar adevarate!insa cand vine vb de a ma destainui, sau cand imi apasa sufletul ceva intim, doar la mama ma intorc.ea e cea mai buna prietena a mea, stiu ca niciodata nu mi-ar face rau, si stie tot despre mine, asa cum nu stie nimeni.
nu ca n-as avea incredere in prietenele mele, vb si cu ele, insa pana la o limita.cat despre a ma destainui sotului, eu zic ca nu e bine sa stie el tot si toate...ca nu se stie niciodata cum se invarte roata,nu?
parerea mea!

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Va multumessc tuturor ca mi-ati impartasit experientele voastre.Referitor la ce ati spus cu privire la faptul ca vorbea cu sotul la telefon este pentru ca suntem prieteni de familie sotul este foarte bun prieten cu sotul ei de cand erau mici si in relatia pe care o aveam cu ei nu mi se parea ceva ciudat sa stea de vorba la telefon mai ales ca vorbeam si eu cu ea de fiecare data.M-a dezamagit foarte profund desi si-a cerut scuze pentru ce a facut si la inceput a incercat sa se justifice dar a renuntat foarte repede si mi-a spus ca ii pare rau daca am inteles totul gresit.Si pentru mine e clar nu o sa mai spun nimanui problemele mele iar cu ea o sa mai pastrez legatura dar o sa ma feressc sa i mai spun ceva pentru ca e foarte perversa.Pupici

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carm3n spune:

alexia, din punctul meu de vedere, cei mai buni prieteni pentru cele mai intime lucruri ar trebui sa ne fie sotul, parintii, fratii si poate alte cateva persoane care si-au castigat increderea in timp.eu am cateva prietene foarte bune, de varsta mea si nu in ultimul rand mama ( ca tata nu mai am ). stiu ca indiferent ce as face sau spune mama nu ma va judeca niciodata si, cu siguranta, nu ma va pune in situatii jenante.
am avut si eu o prietena apropiata pe care am considerat-o ( si eu ) ca pe sora mea dar povestea asta s-ar potrivi mai bine la topicul cu "femei care inseala" pentru ca de aici a inceput totul, si-a inselat sotul mai mereu, cu cate un X sau un Y, mereu X sau Y era mai bun decat sotul in toate cele, cand m-am saturat sa aud prostii ( cunoscandu-l si pe el ) si sa fiu partasa la toate minciunile ( deh, zicea ea ca din prietenie trebuie sa-mi tin gura si mi-am tinut-o dar doar pentru ca am prea mult bun simt si stiind ca omul respectiv nu merita asa dezamagire), ma rog, povestea s-a repetat de 3 ori, de fiecare data mi-am spus ca e treaba ei ce face ca el o iubeste oricum ar fi si orice s-ar intampla si el nu a crezut ca e inselat nici cand a vazut cu ochii lui dar, ca de obicei, a venit sa-mi ceara explicatii mie.
mai cred ca trebuie sa incercam sa ne dam seama cine ne sunt prietenii adevarati iar atunci cand "prietenia" este doar unilaterala nu este prietenie. asta nu inseamna ca nu exista si oameni de buna credinta, in ceea ce ma priveste nu as putea trai singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_ioanid spune:

pentru mine, prietenii adevarati sunt in primul rand familia si partenerul de viata... in rest sunt simpli amici pe care ma pot baza mai mult sau mai putin, depinde de situatie...
am cativa colegi de liceu cu care ma inteleg foarte bine, insa faptul ca ne vedem rar (doar in vacante, pentu ca facem facultatle in orase diferite), nu imi da "voie" sa zic ca mai suntem prietene foarte bune... pur si simplu suntem "gasca care se simte bine cand iesim impreuna"

Mergi la inceput