Mamici de Martie-Aprilie 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 17
Ali_bia spune:
quote:
Originally posted by rox_dox
am terminat si cu sesiunea..ieri am fost la ultimul examen, pe care l-am luat cu 10..deci am incheiat totul cu bine...
_36+ cu
RADU
AMR 4 saptamani!!!
Pozele mele!
Brava Rox felicitari!!!!!

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2Alina
33+
Alexandra-IoanaBebe2
Pozele mele
AMR-7 Saptamani pana la
maryb spune:
clabuc, multumesc si tie de urari, eu am mare nadejde in Bunul Dumnezeu ca va fi bine de data asta. Daca mi-a dat din nou aceasta minune atat de repede inseamna ca ma iubeste mult si eu am mare credinta in EL. Simt eu ca de data asta totul este in regula. Data trecuta am simtit ca nu este ok sarcina si nu m-am inselat.
si multumesc pentru gandurile tale bune.
maryb
4+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele
mstela spune:

simo,Ali,rami,Laly merci.
Rox,felicitari pt note si incheierea sesiunii
..
Maryb,mare incredere in
.De data asta va fi totul bine.
Stela
32+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, am pasit si noi, voinice, in luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
maryb spune:
mstela,
si merg cu incredere inainte. Iti doresc la cat mai multe saptamani, sa stea bebe in burtica la mami inca 8 saptamani.
maryb
4+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele
Clabuc spune:
Maryb 
Am si eu o intrebare (de la un timp tot soiul de intrebari si nelamuriri isi fac locul in capul meu si ... mai ales noaptea): cand mergi la spital sa nasti, iti mai face vreo echografie sa vada daca bebe e ok, daca n-are cordonul in jurul gatului, daca se impune cezariana, etc ... sau te pune direct la impins fara sa verifice copilul? Stie cineva?
Laly
36+
Maria Clarinda
AMR 3 SAPTAMANI!!!
POZELE NOASTRE
HAINUTZE CLARI
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png
maryb spune:
clabuc, m-am uitat la hainutele clarindei, sunt atat de frumoase !!!! sa le poarte sanatoasa, sunt foarte frumoase, iar pantofiorii sunt superbi.
maryb
4+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
testele mele
Raluk31 spune:
Felicitari,Delphin,sa-ti traiasca David si sa fie sanatos!
Maia,sa-ti dea DD nastere usoara!Ce frumos sa nasti in 29,e o zi deosebita!
Ioana,de data asta chiar se intampla!
Mult noroc si sanatate amandurora!
Maryb,numai bine iti doresc!
Raluca
in asteptarea micutei Anais
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
Clabuc spune:
Mersi frumos maryb. Esti o scumpa! 
Laly
36+
Maria Clarinda
AMR 3 SAPTAMANI!!!
POZELE NOASTRE
HAINUTZE CLARI
http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png
Simo27 spune:
Laly,cred ca depinde de dr...al meu sunt sigura ca ma va controla si local si la eco!
Mary,felicitari pentru teste
...sa dea DD sa fie totul, nu bine,ci ffff bine!
Cine vroia sa nasca la Clinica Eva?...ca eu acolo o sa nasc si daca vrea cineva informatii,ma ofer
...
Simo,mamica lui DAVID,
,
38+ cu SAMUEL
POZE
AMR 10 ZILE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:
ma bucur ca va place Camera Baietilor

Simo,mamica lui DAVID,
,
38+ cu SAMUEL
POZE
AMR 10 ZILE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

..ieri am fost la ultimul examen, pe care l-am luat cu 10..deci am incheiat totul cu bine...
RADU