Mamici de Martie-Aprilie 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

salutare fetele...

ce de-a noutati!

galerie deci pt Maia si pt Ioana
haideti fetele...ca o sa fie totul bine!

felicitari pt delphinas...sa-ti traiasca pruncusorul dragalas!

multumim vio pt dedicatie...suuuuper!

sper din tot sufletul ca andreiusul lui giani sa fie in regula, la fel si bebe tudor al mariei...
Dumnezeu o sa-i aiba in paza!

noi astazi am intrat in 9 luni...si deci maximul AMR e de 4 sapt..dar nu stiu daca ajungem pana acolo..
am terminat si cu sesiunea..ieri am fost la ultimul examen, pe care l-am luat cu 10..deci am incheiat totul cu bine...

azi vrem sa ne ducem sa ne cumparam o canapea...peste vreo saptamana si un pik ne vine si biblioteca si inca un dulapior pt bebe...deci sper sa le terminam pe toate inainte sa vina bebe..sa-l primim cu casa pregatita si aranjata frumos.

_
36+ cu RADU
AMR 4 saptamani!!!

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Gecko, imi plac scrisorile cu "soparle" din Aruba! Inaugurez fan-clubul "Gecko" si tricoul cu numaru' 1 il revendic!

Simo-de-David, superba si desavarsita camera lu' David si Samuel! Brava, Mami!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Neata Randunici dragi!

Ariel, Ioana, Naty, multumesc pentru raspuns. Mie tot in coaste mi se propteste fetita, sper sa nu fie probleme din cauza asta.

Luny, deci nici tie nu a inceput sa iti coboare burtica?

HAI MAIA!!!

HAI IOANA!!!

Simo 27, super camera puiutilor. Ce de mutunachii, ce peredea frumoasa, ce pututuri, ce mai? O camera frumoasa, frumoasa! Sa va traiasca puiutii scumpi!

Laly 36+ Maria Clarinda

AMR 3 SAPTAMANI!!!

POZELE NOASTRE

HAINUTZE CLARI

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Stelutza la cat mai multe saptamani si fara contractii

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina33+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-7 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna mamici...
naty-am vazut ochisori frumosi de iulia...pe zi ce creste seamana tot mai mult cu mami ei...f frumos msg-ul dupa felicitare...
zozelici pogonici-ma bucur ca tu si bebicul fara nume sunteti bine...si hai acasa hai acasa hai cu'bine'...
si mesagera deea ca ne tine la curent
simo-e supeeeeeeeeer camera baieteilor...
acum sa ne alaturam galeriei:
HAI MAIA NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS
HAI IOANA AZI MAINE CAND VREA BEBE...MULTA BAFTA SI NASTERE USOARA,BEBE SANATOS
SI ACUM .....FELICITARI DELPHINAS SA VA TRAIASCA PRUNCUL SI SA FIE SANATOS...
ma rog si eu pt puiutii cu probleme...iulia micutza,bogdanas,tudoras si andreias...sa treaca cu bine peste aceste obstacole ale vietii si sa se refaca cat mai repede sa vina acasuca ...ii pup si le doresc tot binele din lume...
mstela-felicitari pt inca o sapt...si fara contractii si alte probleme
maryb-felicitari inca o data...sa ai mare grija de tine..
gecko-nu stiu daca ti-am urat bun venit pe crengutza...daca nu o fac acum esti tare simpatica...la fiecare msg postat de tine zambesc
nu mai stiu ce vroiam sa zic....chiar daca nu va scriu f des sa stiti ca va citesc pe fiecare zi...va pup pe toate si sa aveti grija de voi...
a am uitat sa va zic ca avem si noi primele hainutze...l-am primit de la cumnata mea de la barcelona...sunt asa de drasgalase,ma uit la ele si nu-mi vine sa cred ca peste ceva timp o sa am un puisor...astazi cand vine tati de la serv o sa mergem si noi la cumparaturi...sa iau una alta pt mine si pt bebe...

rami26 + 33 sapt

http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp

bebicul_meu

Mergi la inceput

Stela, felicitari oentru cele 32 saptamani si sarcina usoara de-acum inainte, fara nici un fel de probleme!

Mihutza, Adriutza

Laly 36+ Maria Clarinda

AMR 3 SAPTAMANI!!!

POZELE NOASTRE

HAINUTZE CLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Si acum inca un pic de galerie pentru fetele noastre:

HAI MAIA!!!!

HAI IOANA!!!!

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina33+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-7 Saptamani pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

in sfarsit ma vede si pe mine cineva ...ramo_cata, multumesc frumos, o sa am mare grija de mine si de bebe mic.

maryb 4+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Kitzy, nu mai stiu daca ti-am multumit pt rabdarea cu care mi-ai explicat pe pm. Plecaciune!

Am zis eu bine cand v-am zis mamaici randunici!!! Iete la ce varste tind ele!

Maia probabil ca tocmai da kiriasul afara acum, asa ca
Hai Maia! Hai bebe tipa tare sa te auda tot cartierul!

Hai Ioana!!! show us the Babyyyy!!

Da, Naty, si eu cunosc durerea din pacate. Am facut odata si m-a tinut 10 zile criza!!! Eu atunci ma mai amageam cu calmante, da omu nu vrea nimic alopat! L-am aburit sa ia macar odata paracetamol si i-am promis ca daca nu are nici un efect, nu mai insist. Asa ca l-a luat, si acum face ce n-a facut toata noaptea: doarme! (normal ca n-o sa admita ca e de la paracetamol)

Livi, am notat, sar'na! Acu, daca l-am convins sa ia un paracetamol, s-a creat un precedent, am inceput sa sper sa ia si asta

Ariel, numai ce am reusit sa vb cu homeopatu. Sanguinaria200 ne-a dat. Stiu farmaciile de la Iancului, suntem prieteni cu ele.

Gecko
multumesc, n-am auzit niciodata de asta...o sa ma mai luminez pe n goog.
Ce fain de tine ca poti sa iti dai seama asa exact cum sta bebe. eu nu inteleg cum e al cu capul in jos, cand loviturile cele mai strasnice le primesc pe undeva in splina, chiar mai jos. As presupune ca da cu picioarele, da ce cauta ele acolo...
Eu nu stiu daca m-ar lasa inima sa imi dau pruncul la cresa la 2 luni!

V-am pupat! Ma duc sa fac o zama lung ade pui.

sovi 31+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Maryb, ma bucur tare mult pentru tine. Sa te ajute Doamne-Doamne ca de data asta sa nu ai nici un fel de probleme, si sa ai parte de o sarcina usoara, frumoasa, sanatoasa si plina de momente magice!

Sovi un apasat pentru tine!

Laly 36+ Maria Clarinda

AMR 3 SAPTAMANI!!!

POZELE NOASTRE

HAINUTZE CLARI

Mergi la inceput