Mamici de Martie-Aprilie 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Gata cafelutza, am vazut si camera dulcica de bebe de BUrticaMica si tara lui Winny, pregatita sa-i gazduiasca pe cei doi baieti iubiti de mami Simo! Superb, fumos, desavarsit! Si zagandarit rau papaciosul care nu mai are rabdare sa vada odata camarutza aranjata!

Am mai vazut o burtica mumosita de Vio cea frumoasa...ce bine e fara shunculitze si fara tona de vergeturi!...

Fug acusica si sper sa ma intorc repejor si incununata de succese nebanuite!

Doar 7 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +33 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

mneata
In primul rand sunt mandra sa scriu la semnatura:32 saptamani!
Apoi,raportez niste intarituri de burta,fara durere,de aseara incepand si care au tinut si azi noapte.Off..cosmar,si bineinteles ca am visat si urat tot gandindu-ma eu azi noapte ce m-as face daca Doamne fere acum cand tocmai a plecat si dr meu prin strainataturi...Mdea,efectul iesirii de ieri la spital.Mama lor..cum iese omul un picut,cum hop si ele..vad ca tot ma incearca
Ehee..HAI MAIA!!!!!!!HAI BB VLAD "NASCUT DE ZIUA LUI"!
HAI IOANA!Iete la bb de Ioana,tot smecheras,vrea sa se nasca de ziua fetelor!!...
BurticaMica,nu prea este mica burtik ta!Foarte frumoase pozele... si patutul
Merci cory
Gecko :"super...ca deja ma uitam pe site la realitatea TV dupa titluri gen....medic veterinar isi moseste nevasta pe DN1".

Stela 32+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, am pasit si noi, voinice, in luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Merci,Ali si Mami...mobila e facuta la comanda,am luat modele de pe net,le-am combinat si am mai adaugat una alta la fata locului..noua ne place tare mult!

Simo,mamica lui DAVID,,38+ cu SAMUEL

AMR 10 ZILE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

no bun....si acum cu vesti de pe frontul de sud....
azi dimineata am descoperit ca cefalic cracanatul meu iar si-a schimbat pozitia...acum isi tine spatele in stanga mea...pare-se ca amortise de la stat atat pe dreapta. capul e tot acolo...la mine intre picioare.

azi m-am ambitionat si am fost la cumparat de aiureli pt prunc. am gasit una alta...sigur ramane dezamagirea ca la fete creativitatea e mult mai mare in ceea ce priveste partea vestimentara.
oricum...am incercat sa imi infranez orice tendinta la exagerare...am luat cam ce era pe la reduceri....inca nu sunt obisnuita sa dau pentru o tzoala de 30 cm lungime...30 de dolari. sigura ca daca mai ai pretentia sa fie cu winnie sau alt animal atunci pretul sare nesimtit de mult...zici ca ti-l si alapteaza de banii astia.

asa ca restul ahizitiilor le facem dupa nastere...vreau si eu sa ii vad fatzuca...e fatzuca ce cere winnie sau donald duck?
plus ca daca e tuciuriu ca neamul meu...atunci nu il va prinde bine imbracat in culori inchise...arata ca noaptea...dar daca seamana cu sotul...care a fost pui de avicola pana a intrat la scoala...atunci nu pot sa il imbrac in galben... ca nu m-oi putea uita la el.

asa ca...prea multe dileme...la care aflu raspunsul doar dupa ce il nasc.

ah da...si aici in toate booklet-urile de spital iti recomanda sa nu dai jos eticheta si sa nu speli hainele...ca daca ai luat multe hainute pana in 6 kg si nasti un raton de 5kg...atunci nu ai cand sa le folosesti si le poti returna la magazin in 90 de zile. asa ca nu spal nimic...las in grija sotului aceasta sarcina pe cand eu oi fi in expulzie.

voi mai cumpara pampersi de pe net...ca e mai ieftin si plus ii aduc acasa...ca banui ca de caca si pipi nu scap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna dimineata randunici !!!

FELICITARI mamicilor care au nascut, refaceri rapide si laptic din belsug pentru puiutii vostri.

numeioana.....naste azi ??? .....hai ioana ....hai bebe David....

fetelor, astazi am mai facut un test pentru linistea mea, pe care il puteti vedea la "testele mele", sunt ultimile 3 poze cu testul de azi.

maryb 4+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Mamma mia,simo,ce camera de basm..Superba..Bravo!!

Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, am pasit si noi, voinice, in luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

quote:
Originally posted by gecko

no bun....si acum cu vesti de pe frontul de sud....
azi dimineata am descoperit ca cefalic cracanatul meu iar si-a schimbat pozitia...acum isi tine spatele in stanga mea...pare-se ca amortise de la stat atat pe dreapta. capul e tot acolo...la mine intre picioare.

azi m-am ambitionat si am fost la cumparat de aiureli pt prunc. am gasit una alta...sigur ramane dezamagirea ca la fete creativitatea e mult mai mare in ceea ce priveste partea vestimentara.
oricum...am incercat sa imi infranez orice tendinta la exagerare...am luat cam ce era pe la reduceri....inca nu sunt obisnuita sa dau pentru o tzoala de 30 cm lungime...30 de dolari. sigura ca daca mai ai pretentia sa fie cu winnie sau alt animal atunci pretul sare nesimtit de mult...zici ca ti-l si alapteaza de banii astia.

asa ca restul ahizitiilor le facem dupa nastere...vreau si eu sa ii vad fatzuca...e fatzuca ce cere winnie sau donald duck?
plus ca daca e tuciuriu ca neamul meu...atunci nu il va prinde bine imbracat in culori inchise...arata ca noaptea...dar daca seamana cu sotul...care a fost pui de avicola pana a intrat la scoala...atunci nu pot sa il imbrac in galben... ca nu m-oi putea uita la el.

asa ca...prea multe dileme...la care aflu raspunsul doar dupa ce il nasc.

ah da...si aici in toate booklet-urile de spital iti recomanda sa nu dai jos eticheta si sa nu speli hainele...ca daca ai luat multe hainute pana in 6 kg si nasti un raton de 5kg...atunci nu ai cand sa le folosesti si le poti returna la magazin in 90 de zile. asa ca nu spal nimic...las in grija sotului aceasta sarcina pe cand eu oi fi in expulzie.

voi mai cumpara pampersi de pe net...ca e mai ieftin si plus ii aduc acasa...ca banui ca de caca si pipi nu scap.

Geckole, Geckole, taaare haioasa mai esti!

Cica, " tuciuriu ca neamul meu sau pui de avicola"...
De cite ori te citesc e imposibil sa nu zambesc.
Si acum..Felicitari mamicutelor care-si aduc pusiorii in cioc pe crenguta in fiecare zi.
Doamne! Ce ingrijorata era Ionica noastra, in ultimele zile tare stresata a fost , bine ca a scapat..

un burtoi de 33+ cu Mademoiselle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Felicitari Stela pentru cele 32 de saptamani!!!!

+34, Bianca Maria

Mergi la inceput

Multumesc pucca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Stela,la cat mai multe saptamani,fara contractii si fara dureri!

Simo,mamica lui DAVID,,38+ cu SAMUEL
POZE

AMR 10 ZILE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput