Mamici de Martie-Aprilie 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 14
mami_papatot spune:
Buna dimineata randunici dragi! Aseara am ajuns f tarziu si mai ales f obosita dupa o zi de munca...plus ceva pobleme pe care sper sa le rezolv astazi...nu am apucat sa citesc din urma decat printre picaturi...asadar...
Dimineata mi-am inceput-o pangacind, pentru ca am vazut si eu dedicatia de la Vio pentru randunici ... si asta nu-i un repros, numar clipele pana cand imi voi tine in bratzuca ...minunea...minune nu pentru ca va fi deosebita de alti copii, mai frumoasa, mai desteapta sau mai cuminte...minune pentru ca Cineva a avut incredere in mine si in tatal ei, sa ne-o daruiasca, sa creasca la mine in burtica...sa fim una si aceeasi timp de noua luni...sa-i simt fiecare atingere, fiecare sughit, fiecare tresarire... si pentru asta este, asa cum copiii vostri sunt pentru voi, minunea mea!
Felicitari mami Delphinash pentru baietzelul cel nou ! David Andrei sa fie binecuvantat cu toate darurile bune si frumoase ale lui Dumnezeu iar parintii si fratele lui, fericiti alaturi de el, o viata intreaga !
Ioana si pentru tine un gand asa cum ti-l doresti pentru ziua de azi!
Tin si eu pumnii stransi Maiei, sa vina bebe cu bine si sa fie sanatos!
Despre bebe de Butucica am auzit ceva vesti nu tocmai bune, dar nu stiu despre ce este vorba ... voi citi din urma...sper ca totul sa s rezolve cu bine iar regula cu "Nici un puiutz de rundunica nu are voie sa fie bolnavior!" sa fie respectata pe crengutza!
Am vazut si montajul cel nou al lui Naty! Si pozicile cele noi cu bebe Iulia! Mamico, drumul pe care ati apucat este cu sigurantza unul bun, o carare care va tot urca de acum inainte!
Pupici pentru toate randunicile dragi, ma duc sa mai ciugulesc putin din urma cat imi termin cafelutza si apoi o voi lua din nou din loc, sa ma linistesc pentru maine!
Doar 7 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana
!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot
+33 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
natynic spune:
Pucca, mi se pare foarte fain, o idee cam scump dar, ma rog, e si scoica si daca n-ai probleme cu greutatea ca mine in rest mi se pare ca are tot ce-i trebuie 
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA
ariel_7000 spune:
naty
, fratele meu ia doza destul de mare, poate si d-aia il capiaza in halul ala...
homeopatele sunt super bune, dar isi fac efectul in timp indelungat....asa ca poate sa le combine cu alopate, maia ales ca e ceva extrem de dureros...mi-am adus aminte ca si magneziul ajuta in caz de asa ceva...sovi, da-i o pastiluta de magneziu, sigur ai tu pe acolo!!! si fugi la farmacie si vezi ce poti sa-i dai sa-i calmezi criza, apoi poti continua pe termen mai lung cu homeo.
tot naty, frumos mesaj, cred ca as fi medic si as primi un astfel de mesaj, ar creste inima in mine de bucurie!!! pupa iulia mica:)
plec si eu...sunt gata rezultatele, Doamne ajuta!
alexutza aproape 5 ani +si
33+
Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
Ali_bia spune:
'Neata si de la mine
Naste Maia???

HAI MAIA!!!HAI VLAD!!!

si acum....

HAI IOANA!!!HAI DAVID!!!

ce ti-am zis Ioana!!, ca pe 29 sau pe 1 nasti, vezi??
sa ai o nastere usoara!!Vazut poze de BurticaMica
, frumoasa camera lu bebe dar si burtica 
Naty da-i un
Iuliei din partea mea...si...fain mesajulVa invit la o

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2Alina
33+
Alexandra-IoanaBebe2
Pozele mele
AMR-7 Saptamani pana la

ursuleata spune:
FELICITARI DELPHIN!!!
bINE AI VENIT ANDREI!!
HAI MAIA!!!!

Alina
31+
Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14
AMR 9 SAPTAMANI!!!
mami_papatot spune:
Asadar baietelul Ioanei s-a hotarat sa vina...si dr. sa o opreasca in sfarsit in spital...tinem pumnii Ioana draga sa fie totul bine!
Naty, emotionante si pline de adevar randurile de pe felicitare...simplu si foarte frumos!
Doar 7 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana
!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot
+33 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA
varuna spune:
'neatza dragute randunici. Am facut ochisori pe la 8 dar de atunci stau in patru labe sa mai curat cate un strop de vopsea, s-a inceput operatiunea "io nasc si tu nu mai termini de zugravit" asa ca am avut program prelungit pana la 3. Tre' sa mai vina si baietii cu niste mobila, asa ca am intrat fuguta sa vad daca a nascut careva.
Trec la galerie ca acu' suna la usa.

Hai Maia !!!

si in avans pentru maine...sau poate azi...

Hai Ioana !!!

Ana
35+ cu
Mara Sofia
Marutza si restul...copiilor
Simo27 spune:
Fetelor,ia priviti aici:camera baietilor....sper sa va placa,desi inca nu am lipit si stickerele cu winnie!!!!
Simo,mamica lui DAVID,
,
38+ cu SAMUEL
AMR 10 ZILE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
gecko spune:
of Doamne....ca ametita crenguta le-ai mai dat la fetele astea...uite cezariana...nu e cezariana....uite barza....cine o impuscat barza.![]()
naty deja vroiam sa ma oripilez de medicina romaneasca...ca din cate mai stiam eu sunt 2 cauze de sangerare antepartum...placenta praevia si abruptio placentae...si nici una nu se naste pe jos. bine ca ai venit cu rectificarea inainte de a ma apuca de arunca cu oua...
deci Maia ne face bucuria azi
vedeti cum sare iepurele din ce tufa nu va asteptati?....o mamicuta deosebita
....cu puiut in zi deosebita.

hai Maia

si deci si ioana e in spital
....super...ca deja ma uitam pe site la realitatea TV dupa titluri gen....![]()
medic veterinar isi moseste nevasta pe DN1.![]()
![]()
hai ioana cu nascarea ca au obosit agitatele astea 

hai ioana

si ca parere personala...nu o prinde noaptea cu bebe David la bord.![]()
![]()
sovi...esti sigura ca e nevralgie de trigemen? mai este o patologie asemanatoare...se numeste cluster headache...si habar nu am de varianta in romana. sunt putini medici in romania care o iau in discutie. da un google search ca poate se incadreaza acolo...oricum durerea ramane
...aia din pacate nu i-o ia nimeni. doar ca in cluster headache exista tiparul de durere cateva saptamani, noaptea, cam la ore fixe (spre dimineata), cu episoade ce nu sunt precipitate de nimic si dispar la fel de brusc dupa cum au aparut...urmate de intervale fara pic de durere.
oricum...amandoua patologiile sunt pacatoase rau de tot.

Ali_bia spune:
SIMO super camera baietilor
si randunoiului ia placut la nebunie
, nu am mai vazut asa pat suprapus...eh la noi acici in fundul gradinii nu prea se vad cine stie ce lucruri![]()
![]()
Sa o stapaniti sanatosi
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
33+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-7 Saptamani pana la