Mamici de Martie-Aprilie 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Ce face????, naste Maia, pai sa-i facem galerie!!!

HAI MAIA
HAI MAIA
HAI MAIA

Livi +39Iris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

STATI ASA, USOR! A venit alt mesaj de la Maia:
"Am ramas la spital. Am avut contractii toata noaptea dar nu am dilatatie. Se pare ca nasc maine de martisor. Keep in touch"
Na, ca bebe Vlad nu vrea sa fie un "special" de 29 februarie. Oricum, galeria continua...

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

sovicule, am deschis cartzulia si scrie asha:
"luati o granula dimineata si seara din remediile alese, plus o cate granula la fiecare sfert de ora in momentul crizelor: ACONITUM NAPELLUS 9 CH si BELLADONA 15 CH (in toate cazurile). daca durerea este localizata in dreapta, adaugati MAGNESIA PHOSPHORICA 15 CH, daca este localizata pe stg, adaugati CEDRON 7 CH siSPIGELIA 9 CH"
ASPECTE PARTICULARE:
durere declansata de frig intens si uscat 9nu cred ca e cazul la el)...: ACONITUM 9 CH
durere declansata de umiditate: DULCAMARA 5 CH (nici...)
dureri violente, fulgeratoare: KALMIA LATIFOLIA 7 CH SI MAGNESIZ PHOSPHORICA 5 CH

ai de unde sa le iei??? stiu sigur ca au remedii homeopate la HELPNET iancului....poate au si la alte farmacii helpnet si mai era o farmacie , CATENA pe calea grivitei, poate au si altele din lant..., mai e una la aurel vlaicu, nu stiu cum o cheama, magazinul naturalia - calea floreasca, langa spit de urgenta, farmaciile HELP si la CITY PHARMA (cica sunt bine dotate...unele).

pt dureri merge si ceaiul de salcie, e un foarte bun antiinflamator, este aspirina naturala

alexutza aproape 5 ani +si 33+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

NATY, da-mi si mie un Pm cu nr tau de tel, ca nu se stie niciodata!!! Randunoiul meu va fi instruit ce sa faca, dar vreau sa pot interactiona si eu cu voi in direct!!!

Livi +39Iris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

maia nu zicea ca vrea cezariana??

naty, fratele meu ia carbamezapina si stiu ca nu se da fara reteta!!! si il capiaza rau de tot....
e posibil ca tudor sa fi facut pneumonie de aspiratie...ce tampenie!!! daca nu o lasau atata pe biata maria....

hai maia!!!! hai ioana!!!!

alexutza aproape 5 ani +si 33+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

[bang[
RECTIFIC!!!!
Deci:
-LA MAIA RAMANE VALABIL!! HAI MAIA, HAI VLAD!!
-AL 2-LEA MESAJ ERA DE LA IOANA!!!!!
Incep si eu ca Zoze, nu mai fac fata la atatea mesaje de nascare si Doamne fere raman fetele fara galerie din cauza mea!

Naty
mamica Iuliei Elena
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza randunici!
Felicit toate randunicile care au devenit mamici! Le urez sa fie bebeii sanatosi, papaciosi si norocosi!!!

Ioana, Maia

Noi suntem bine. Ne-am apucat de renovat baia. Acum fug sa citesc din urma.

Naty, pupici multi pentru Iulia cea voinica, care a luat in greutate. Doamne Ajuta sa vina cat mai repede acasa!

+34, Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Intru si eu galeria Hai Ioana Hai Maia
Eu ma duc sa ma intind un pic, nu ma simt prea bine.......

32+ cu Diana

AMR 8 saptamani!!!

Mergi la inceput

Ariel, da, nu cred ca se da fara reteta. Eu stiu (din surse directe) ca zapaceste putin, apoi trece efectul, dar stii cum e, fiecare cu organismul lui. Poate merge cu homeopate dar la cat de severa stiu ca e durerea, eu as asculta-o pe Lyvy, no offense...
Lyvy, am trimis.
FETELOR, DECI ATI PRICEPUT????
-MAIA AZI
-IOANA PROBABIL MAINE!!!!
Cine mai vrea azi?...
Plec la spital, sa-mi cadorisesc doctorita. I-am pus si o felicitare de Martisor pe care am scris "Multumim pentru vietile noastre! Iulia si Natalia"

Naty
mamica Iuliei Elena
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Fetelor am si eu nevoie de o parere. Ce ziceti de caruciorul asta http://www.bebelusultau .ro/detalii.php?cod=CH694, as vrea sa-l comand de pe net, si nu vreau sa iau teapa.

+34, Bianca Maria

Mergi la inceput