Mamici de Martie-Aprilie 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

nevralgie trigemeni e un nerv ce traverseaza fatza pe o parte si pe alta si cand se inflameaza nervul, e o incredibila durere prin ureche, dinti, gat, ochi...

sovi 31+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Fetelor azi naste Ioana ca este 29 nu?
Sa creasca bb intr-un an cat alti in 4...

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata stol!
Pana la Ioana...iata ce tocmai am primit:
"Buna, Naty, m-am internat azi-noapte cu o sangerare puternica si la ora 10 fac cezariana. Am avut probleme cu pc-ul si nu am mai intrat pe forum. pupici Iuliei si tuturor randunelelor. Maia"
Ariel, mi-a iesit 94 de ani, Doamne fereste! Doar daca deja ma pune Iulia la Antipa la varsta aia...Pai eu is cea mai cu probleme de sanatate dintre voi si ies cea mai baba???
Vio, multumim pt dedicatie, super!
Gecko, s-ar putea sa ai dreptate cu micul Tudor, aspirare de meconiu ca daca era cu vreo ganganie intraspitaliceasca nu se ameliora asa repede.
HAI MAIA!!!

(Ioanei nici nu-i mai fac galerie pana nu "am dovada" ca a venit la Bucuresti!)

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Sovi, habar n-am, iti inchipui, sa tratez nevralgia de trigemen cu metode alternative; ca si cu alea alopate trece ff greu. Carbamazepina ajuta, dar daca nu ia buline...cred ca tot la sare calda ramane, ce sa va fac...Saracul randunoi! Am avut si eu, nu doresc nici celor mai crunti dusmani, nu-i doresc nici macar lui Vanghelie!

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Sovi -ce nasol, imi pare rau de randunoiul tau..

Hai MAIA!!

Vio frumoasa burtica si mamica!

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol31+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Eu plec s-o impartasesc pe Alexia ,ca am tras chiulul de vreo 2-3 luni, si revin mai tarziu..

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol31+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

HAIDE,MAIA

FELICITARI,DELPHIN!!!Sa va traiasca ANDREI-DAVID!!!

Simo,mamica lui DAVID,,38+ cu SAMUEL

AMR 11 ZILE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Nu mai stiu nimic de GIANI si de ANDREI...nu am indraznit sa o mai sun...sigur ne va anunta ea,daca vor fi schimbari!nu as vrea sa o "sufoc"...

Simo,mamica lui DAVID,,38+ cu SAMUEL

AMR 10 ZILE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

'Neata si de la Ieshi!

1. Gecko, multumesc pentru feed-back!

2. Sovietika, si eu am avut in repetate randuri nevralgii cumplite provocate de inflamarea trigemenilor (mai ales dupa ce stateam in curent la serviciu)...eu leacuri homeopate nu stiu...da' mai bine Randunoiul tau ar lua niste analgezice care sa-i potoleasca durerea. Sanatate maxima cat mai curand Randunoiului!

3. Multumim, Naty, pentru stirile legate de Maia...ii facem galerie sa se auda majoretele pana la Constanta:

HAIDE, MAIA! HAIDE, MAIA!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Sovi, eu iti pot spune de un medicament care face minuni la capitolul nevralgie de trigemen, dar vad ca tu esti cu naturistele.Se numeste LYRICA 75 mg, se ia de 2 ori pe zi la 12 ore, are ca substanta activa : pregabalinum, si in general se da pentru durere neuropata la adulti.Daca nu reusesti cu altceva, macar 3 zile sa ia asa ceva!!

Livi +39Iris Miruna

Pozele mele

Mergi la inceput