Mamici de Martie-Aprilie 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 11
mihutza11 spune:
Vio, dar chiar ca ai un balonas sa iti traiasca!
si super dedicatia!
Burtamica f dragutza camera bebelusei si super burtik ai si tu! 
Ariel mi-am facut si eu testul si mi-au iesit 87 de ani... dar oare o sa mai fiu intreaga la minte atunci? 

Mihaela
36+ cu
Andra
Pozici
Bebitza
cory3maz spune:

FELICITARI, DELPHIN PENTRU NASTEREA USOARA SI BEBE DAVID DE 3,3 KG!
BUN VENIT PE LUME, DAVID, PUI DE DELPHIN!
SIGUR ESTI UN FRUMOS, UN DESTEPT SI UN BEBELUSH SANATOS!
DE CAPITOLUL "NOROC" SE VOR OCUPA URSITOARELE!
LA PARTEA DE STIL SI ECHILIBRU AFECTIV , ARE EA MAMI GRIJA SA LUCREZE INTENS, DUPA STRAMOSESCUL: "MENS SANA"
POLISPORTIV, O SA FII SIGUR, CA SI RESTUL BAIETZILOR DIN FAMILIE (MILITARU' DE TATA SI SEBILUSH), DUPA ADAGIUL: "MENS SANA IN CORPORE...BAROSANO)!!!

Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
gecko spune:
'neata.
deci eu sunt cea care incep o noua zi pe forum. oare e careva programata la nascut pe azi???????? banui ca nu...dar totusi...eu zic:![]()
![]()

numeioana 

Hai David!!!

simo27/28

Hai Samuel!!!

si ce daca azi e 29 februarie?
...e o zi speciala numa buna pentru nascut copii deosebiti. vorba lui stratan si ariel...ziua pruncilor e in fiecare zi.
si apoi daca ziua de nastere ii pica miercuri...cine se chefuieste miercuri? fiecare are servici, scoala etc...asa ca aniversarea e cand vrei tu 
si nu cand ai intrat in expulzie. sa se nasca cand vor ei, sanatosi sa fie...si asta nu pentru parinti ci pentru ei ca sa aiba o viata usoara.
ma bucur ca la moinesti se dau vesti
bune...o fi facut piticul pneumonie de aspiratie cu meconiu...ca parca si acolo fusese travaliu prelungit.
sper ca si de la giani lucrurile sa intre pe fagas normal.
eu am totusi o ingrijorare
...ma uit pe lista de mamicute si vad ca sunt deja de o echipa de fotbal...dar de intrat pe aici mai putin. asta inseamna ca mogaldetele alea iti mananca tot timpul
...ceea ce nu ii a bine. o sa trebuiasca sa fim ca albinutele
sa alergam intre alaptat, spalat, schimbat pruncul si facut restul prin casa? hmmmmm, asta nu mi-a spus nimeni cand am fost incurajata sa fac bebe.

oricum, stau mai linistita ca aici exista tot felul de facilitati...de exemplu de la 1 luna jumate/2 luni poti sa iti duci bebele la cresa. sigur ca pentru aia trebuie sa te inscrii cu ceva vreme buna inainte de a naste pentru a prinde un loc la cele cotate....dar pt mine reprezinta un mare ajutor...in conditiile in care nu am in preajma...mama, soacra, si alte ajutoare.
am vazut poze frumoase cu pregatiri pt bebei
...ce sa zic va invidiez. noi stam in casa inchiriata...asa ca pe cand deschide bebele ochii trebuie sa facem instructajul cu el....nu tu desene pe pereti, nu facut pista de masini pe pereti cu rotile de la jucarii nu tu nimic. nu am voie sa bat un cui aici asa ca..de unde stickere cu winnie si pritenii?

cory3maz spune:
1. Vazut pozici de Randunici-Frumoase
cu burtici: VIOLETA DE AMERICA si BURTIKA-MIKA;
2. ascultat si incantat cu Celine Dion, propusa de Violeta-cea-Rafinata (de peste Atlantic)
pe Mamika lu' SEAN;
3. dublat portzia de ciocolata belgiana pentru Bubu05, Adriutza si Stelutza;

4. multumiri speciale si recunoscatoare merg catre DEEAPUI (corespondent pe evenimentul de Craiova cu un "BEBE MAGIC) si catre Sovieticutza (corespondentza ultraspeciala cu Frantza, privind nasterea unui PUI-DE-DELPHIN)! 

5. Sovieticutza, bafta cu "Cei noua mesteri mari/calfe si TAMPLARI", sa ispravesti in timp util cuibusorul lu' SASHA!
6. Mihutza, citit corespondentza de azi, expediata din Phoenix!
Felicitari pentru despadurirea de una singura!
7. Ariel,
facut testu' cu sperantza de viatza...87 de ani...ma iau de mana cu Mihutza!
(Sper sa fiu o baba fasneatza
(la minte) si autonoma de copii si nepoti (macar sa ma pot sterge singura la...gur(a))
!!!)![]()
![]()
![]()
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
cory3maz spune:
Gecko,
tocmai am citit corespondentza speciala cu "soparle" din Aruba/Australia!
Proaspetele mamici sunt coplesite de treburi...nu au timp si chef de forumeala...avand deja o egzperentza materna la activ iti confirm: nou-nascutii sunt CRONOFAGI si VAMPIRI ENERGETICI! Pana se obtine sincronul perfect intre mami si bebe, trece ceva vreme...o luna, doua pe putin!
Legat de conditia de chiriash...va trebui sa stai cu ochii pe junioru' Patrick ca pe butelie
sa nu egzecute ceva desene rupestre...ca degeaba ii explici si vrei sa-l "dresezi" sa nu faca, sa nu dreaga...o sa vezi ca Patrick are si el personalitatea lui (incapatzanata)
, mai ales daca va fi Berbec (dupa zodie)!![]()
Te invidiez pentru infrastructura de asistenta sociala din Aruba ta...la noi nu se egzista crese pentru puiutzi mai mici de sase luni!![]()
O dimineata faina iti doresc! Eu iau viteza spre pat sa mai prind 3 ore de somn!
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
gecko spune:
ai dreptate cory...e fain sa ai asemenea facilitati...doar ca e scump de te indoaie. pe de alta parte daca te gandesti ca aici nu exista concediu de maternitate platit (nici macar o zi) chiar ti se pare ieftin sa dai 60 de dolari pe zi ca sa aiba grija cineva de prunc. de vreo 3 ani de zile s-a bagat un baby bonus ce il primesti la nastere pt cheltuielile neprevazute determinate de aparitia copilului. acum cred ca e cam 4000 dolari suma (cam cat un salar de om cu studii) dar deja exista discutii sa se scoata suma respectiva...pentru ca sunt tinere fugite de acasa care mai prizeaza cate una alta si care atunci cand raman in pana de bani pt urmatoarea doza trag un prunc pe care il abandoneaza la bunici si pleaca cu banii.
mai sunt multe alte facilitati aici care iti fac viata usoara si de aia la tot pasul gasesti mamici cu mogaldete in brate...pentru ca e foarte usor sa mergi peste tot...ai facilitati in autobuz si tren de urcat cu carutul....ai sala de schimbat pruncul si de incalzit laptele sau alaptat in shopping centre-uri...nimeni nu se uita ciudat la tine daca intri cu o urlatoare in restaurant...imediat ti se ofera scaun de copil daca doresti...plus meniuri cu stelute...floricele..si alte desene pentru copii. asa ca a creste un copil aici nu e foarte greu...de aia si parintii sunt relaxati si copii cresc liberi fara atatea constrangeri.
ariel_7000 spune:
neata fete!!! mai, dar cumintzele ati fost!!! doar 1 pagina in plus in atatea ore???
eu am facut ochi si vad ca nu m-a mai luat somnul....asa ca am devorat o cutie cu compot de ananas, dar d-ala dietetic, miam miam, ce acrisor si buuuunnnn!!! apoi mi-am luat cocktailul de vitamine si calciu, bleahhhhh si astept sa treaca timpul, sa ma duc la spital, sa iau rezultatele de la analize, Doamne ajuta sa fie bine si sa nu mai apara carcaiashi, ca am ramas cu temeri, dupa analizele de trimestrul 2...
. si acum ma doare mana de cat mi-au bagat aia in vena atunci...
si am intrat repede pe forum, cu ochii carpitzi de somn sa vad daca ioana a "produs" ceva azi noapte...dar vad ca a shomat...
merci vio pt clipul cu tanti dion! ce studio foto o fi??? pare stilul lui anne geddes. super tipa! oricum, mi-a placut...
ia uite mamip!!!: http://www.annegeddes.com/Modules/extra/ecard/form.aspx?id=6&sid=1
http://www.annegeddes.com/Modules/extra/ecard/form.aspx?id=903&sid=1
alexutza aproape 5 ani +si
33+
Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
lyvy spune:
Neata, si eu a intrat sa vad de Ioana, dar nimic!!!!
Mi-i tare somn, randunoiul vrea ochiuri, si ne face
,azi n-are chef de lucru si asa ca am barbat in casa!!!
Violeta, vazuta burtica de nota 10, da ce slaba esti mama!!
Burticamica, am vazut si burtica ta si camera bebelusei ,e foarte frumoasa, si una si alta!!!
Livi
+39
Iris Miruna
Pozele mele
sovietica spune:
Neatza!
Ariel, sau cine mai cunoaste... un trat naturist pt trigemeni (pt randunoi)?? Deocamdata am apelat numai la old good sare incinsa in torba aplicata pe nerv.
De durere a vomat toata noaptea :((((
Acum ma duc sa ii iau saruri de rehidratare 
sovi
31+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
nicol_conte spune:
Neatza si de la mine!!
"trigemeni" -ce inseamna ?ca nu am auzit cuvantul
asta ,randunica inculta ce sunt...
POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia