Mamici de Martie-Aprilie 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Stela ai PM

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol31+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Pai Stela, zi-mi cum sa fac, nu rezultatul...si nu mai merge melodia . Ca, Lyvy, eu stiu cu url-ul, doar nu io va fac capitole acum?-dar la chestia asta cu onetruemedia vad ca nu-mi iese...

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
O IUBIRE ETERNA:http://www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am rezolvat-o pe cuscra cu mobila...
Cred ca ma culc. A tipat randunoiul la mine pt o tampenie (dar avea dreptate) si cand si-a pus Naty mainile in sold si a inceput si ea sa strige ce nu-i convine, pe al meu l-a pufnit rasul si m-a pupat. Se pare ca zi cu cat sunt mai furioasa cu atat fac lumea sa rada. . E bine...
Vise placute va oblig sa aveti!

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
O IUBIRE ETERNA:http://www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ali, am trimis mai multe chestii (interesante:))) pe mail...la care te referi? la mailul cu spamul sau la cel cu cartea? daca e cel cu spamul, am ras de m-am spart ca mi l-a trimis o buna prietena si culmea e ca a dat forward la el, cu toata carnatzaraia de adrese atasate:))) i-am si dat reply la faza asta:))
daca te referi la carte, crede-ma ca e super desteapta! eu am primit-o "pe hartie" de la sotz de valentine's day si am devorat-o intro zi!!! e ca un fel de manual...

sovi, pai cred ca toti chinchilloii ar trebui sa aiba conditzii d-astea (aer conditionat)pt ca ei nu rezista la mai mult de 20 grade, iar la peste 25 deja....e prea tarziu. eu eram anti, contra si alte sinonime, aerului co si achizitionasem o caricatura de racitor (coolair), cu care mi-am imaginat ca voi face fatza caldurii...si am plecat la mare tocmai atunci cand a fost canicula aia teribila...si cu tot racitorul,gresia si vasul cu gheatza pus in cushca....s-a intamplat intamplarea....
cat despre comanda la D.D., ma alint si eu:))
ieri i-am scris lui nea homeopatul,sa-l intreb de calciu ,de cum sa nasc fara dureri si cum sanu ma doara fundul dupa aia si astept raspunsul...in general dureaza cam 1 sapt. despre calciu am eu o banuiala ce mi-ar trebui si despre atenuarea durerilor, dar astept ok-ul lui....am uitat sa-l intreb despre colicii de bb!!!

naty. multumesc din suflet pt raspuns!!! v-am zis ca nici dr. mea nu-si schimba atitudinea in functie de "atentie"... e dulce mereu! pana acum nu a primit bani, ci doar cadouri, SIMBOLICE, de Craciun, de Anul Nou, in care eu am strecurat si un plic cu ceva banutzi, ca daca il vedea mi-l dadea inapoi...ca si de datzile trecute cand am incercat...acum ma voi agatza si eu de 8 martie si probabil ca-i voi mai da un cadouash...
dar la nashtere e altceva! eu VREAU sa-i dau!!!...si nu stiu cat...d-aia fac sondaje de opinie...fata care mi-a recomadat-o mi-a zis ceva, dar mi se pare mult prea putzin....

alexutza aproape 5 ani +si 33+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

aaaaa si mai era ceva....SPERANTA DE VIATA:

http://calculator.livingto100.com/

ia sa va vad!!! mie mi-a iesit 93 de ani!!!! si dupa linia vietzii din palma mea, cred ca au dreptate:)) ma rog numai sanatoasa si intreaga la minte sa raman!!

alexutza aproape 5 ani +si 33+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Naty,nu mai fi supi,si hai aici sa vezi linkul.Am dat PM.Sper ca acum sa-ti arate linkul cum vroiam,nu doar rezultatul.o fata nervoasa.
www.onetruemedia.com/shared?p=520dd09282e8056a58f1b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> O IUBIRE ETERNA

Stela 31+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, am pasit si noi, voinice, in luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Vio, ce burtica superba ai! N-am mai vazut pana acum asa mamica slaba si asa burtica mare si frumoasa!

Si eu ma duc la nani, ca m-a luat o ameteala...
Pupici!

Oana 32+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Wau,ce se doarme aici.Ce ziceti de asta??
http://www.be be- strumf. ro/produse/cangur-lateral/

Stela 31+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, am pasit si noi, voinice, in luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

www.youtube.com/watch?v=VGNQ9bu1mDk&feature=related" target="_blank">Dedicatie pentru toti puiutzii de randunici

Stela, nu stiu ce sa-ti zic de "cangurul" ala. El asa e interesant, dar eu nu am vazut in realitate nici un bebe in ceva asemanator.

Fetelor, multumesc de complimente

Vio 37+ Sean Adam
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BurticaMica spune:

extraordinar, sta omul departe de calculator o zi intreaga si voi ciripiti doua capitole .
Am reusit sa imi fac album, ramane sa pun si mai multe poze in el.

BRAVO DELPHINASH Bun venit bebe David

Sper sa mearga asa bine si la mine, ca deja ma incearca emotiile....mai am 5 zile si evacuez chiriasa ca m-a secat de resurse...

( sper sa fi nimerit linkul)

http://bd.lilypie.com/5rURp3.png

Mergi la inceput