Mamici de Martie-Aprilie 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Gata gagicutzelor, m-am intors de la shoping , am luat ce trebuia , am facut aprovizionarea la capitolul fructe...si niste samnatnica pt ca vreau sa bag o mamaligutza cu smantanica si ochiuri ... iar diseara, salatica, cu piure (iar am intrat in perioada piure, si-0 sa ma tot tina) si pastrama de oaie de la Nea Vasile...asta e un nene tare bun, care tine mult la florinel,...el are turma de oi si alte animale si ne-a trimis niste pastrama facuta ca la mama ei...

Stela, felicitari pentru cele saptamani, tare bine iti sade cu ele...si ca sa zic asa, sa le inmultesti sanatoasa!

Simo, camarutza este desavarsita , asa cum spuneam anterior...se vede ca cineva a avut timp de bibileala si mai ales imaginatie sa faca bibileala asta cat mai frumoasa cu putinta...imi place ca se asorteaza toate, ca exista o tema...

Genko, cred ca noi nu ne-am cunoscut inca, asa ca profit de ocaziune pentru a-ti ura bun venit pe crengutza...imi plac postarile tale pline de haz si iti doresc ca ce a mai ramas din odiseea ta, sa fie o perioada tare faina petrecuta pe crengutza asta de zapacite inimoase grase si frumoase unele dintre ele (si aici subscriu cu modestie)...restul sunt fotomodele, ce sa-ti spun, trebe sa mai avem si din astea ...sa echilibram balantza ca altfel se rupe creaca cu noi...

maryb, cand am citit postarea ta, si am vazut asa mare 3, ma gandeam...doar nu i-or fi iesit 3 liniutze...pe urma am inteles ca cineva vrea sa fie suta in mie sigura...pupici si inca o data felicitari mamico noua!

fetelor, mie mi-e o foame de 5 persoane...de ce oare?

Doar 7 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +33 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Mersi frumos Simo. Asa mi s-ar parea si mie normal, sa te verifice inainte. Tu cand ai de gand sa ne anunti ca pleci la spital sa nasti??? Ne mai tii mult pe jar?!

Ia sa vedem daca fetele astea ne ajuta?

HAI SIMO!!!

Laly 36+ Maria Clarinda

AMR 3 SAPTAMANI!!!

POZELE NOASTRE

HAINUTZE CLARI

http://bd.lilypie.com/JPMEp3.png

Mergi la inceput

Mami harnicutz foc. Cata energie ai randunico! Bravo tie! Tot asa!

Laly 36+ Maria Clarinda

AMR 3 SAPTAMANI!!!

POZELE NOASTRE

HAINUTZE CLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

multumesc raluk31, simo27, mami_papatot.

mami....ai fost haioasa cu 3 linii pe test.

maryb 4+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

maryb,mamicu
Laly si eu zic ca depinde de dr tau.Il poti intreba pe el.Oricum bb se monitorizeaza inainte de nastere.

Stela 32+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, am pasit si noi, voinice, in luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BurticaMica spune:

sovietica: poate randunelului ii iese un molar de minte ca si asta da simptome asemanatoare cu nevralgia trigeminala. La nevralgia trigeminala exista un semn patognomonic: daca atingi zona trigger ( o zona pe obraz cam in dreptul primului molar de sus) durerea parca explodeaza pe jumatate de fata. Daca nu se declanseaza la atingerea zonei-trigger si depaseste jumatatea fetei nu e nevralgie trigeminala.
pucca: sa nu va prida bebe cu trafaletul mana . Caruciorul este bun, cel putin asa imi zice prietena mea cu bebe mic mic. Ea e foarte multumita, doar ca il manevreaza mai greu in lift, e destul de mare ( caruciorul, nu bebe).
simo patutul suprapus m-a dat pe spate, crad ca micii randunei se simt ca in Paradis in cuibul asta dragut.
mstela bravo bravo si la mai mare , inca 8 saptamani
rox bravo pentru note si incheiat sesiunea, distractie maxima la cumparaturi
clabuc la CFR2 unde o sa nasc eu te pune la monitor fetal si la ecograf daca nasti normal. La cezariana nu stiu.
papatot sa stii ca te bombane randunelul meu a trebuit sa plece dupa smantana ca vreau mamaliguta cu branza si smantana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

'neatza!!
DECI:
HAI MAAAIAAAAA!!
IOANAAAAA, HAI, CA POTI!!!!

Bebe BOOM al meu e intr-o agitatieee, ceva de speriat, ca aseara!!..
naty, foarte frumos mesajul catre doctora ta!!
mami.p, asa frumos ai definit MINUNEA, exact la fel simt si eu, e emotionant!!
Simo, frumoasa camera baietilor, felicitari!e mare si spatioasa, asa mi se pare!...ce tanjesc si eu...
stela, deja 32??...mai ai putin!!!
clabuc, nu-mi dau seama daca a coborat burti meu...nu cred!...

LUNY, in 38+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Stela, Burtica mica (apropo, bine ai venit la noi, randunicile inimoase; incantata de cunostinta), multumesc pentru raspunsuri.

Laly 36+ Maria Clarinda

AMR 3 SAPTAMANI!!!

POZELE NOASTRE

HAINUTZE CLARI

Mergi la inceput

Am mai pus intrebarea asta, dar cred ca n-am avut noroc: mai naste cienva la Polizu?

Laly 36+ Maria Clarinda

AMR 3 SAPTAMANI!!!

POZELE NOASTRE

HAINUTZE CLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

quote:
Originally posted by mstela

maryb,mamicu

Stela 32+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, am pasit si noi, voinice, in luna a 8 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

ce frumos suna....eu mamica....ma topesc la gandul ca o sa am un bebe mic si eu.

maryb 4+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

testele mele

Mergi la inceput